Hoe online te verkopen als u een beginner bent zoals ik

Leestijd: 3 minuten

Bron

In deze aflevering van de Ecwid Ecommerce Show, ontmoet Nicole Horowitz, Content Marketing Manager bij Ecwid… en aspirant-ondernemer.

Nicole heeft een nieuwe Ecwid-blogserie geschreven, "Hoe online te verkopen als je een beginner bent" , waarin ze haar ervaring uit de eerste hand deelt met het starten van een online vintage kledingwinkel, waarbij ze Ecwid meeneemt voor een rondje in de echte wereld. Het doel van de serie is om aspirant-online verkopers te helpen begrijpen hoe ze Ecwid voor hun eigen bedrijf kunnen gebruiken, en hopelijk om een deel van de angst weg te nemen om aan de slag te gaan.

Nicole legt uit hoe u gemotiveerd kunt blijven wanneer u een bedrijf start en hoe u obstakels kunt overwinnen die u tijdens uw e-commercereis kunt tegenkomen.

Beginnen

Je moet beginnen met een idee waar je oprecht enthousiast over bent. Begrijp het zaad van uw concept. Je hebt geen volledig businessplan nodig om aan de slag te gaan. Je hebt alleen een startpunt nodig om je te inspireren tot actie.

Gebruik je droom als je motivatie, want het kan je door tijden heen helpen waarin dingen misgaan.

Een zakenpartner kan van onschatbare waarde zijn. Ze bieden een ondersteuningssysteem en een klankbord om ideeën te onderzoeken. Doe in ieder geval wat onderzoek naar de concurrentie in uw niche en gebruik ze om uw eigen ideeën te sturen.

Planning en budgettering

Hoe combineer je je droombedrijf met je dagelijkse baan? Kun je je bedrijf starten als een hobby/parttime onderneming? Is het mogelijk om een bedrijf te starten met babystapjes? Test uw plannen en concepten op een kleine manier en voer vervolgens op waar u succes vindt.

Start-ups moeten voorzichtig zijn met hun budget. Maak eerst een website en enkele social media profielen om met minimale opstartkosten aan de slag te gaan.

Onderweg aanpassen

Nicole bespreekt hoe ze leert zich aan te passen naarmate het bedrijf groeit om de vaart erin te houden.

Haar bedrijf zal dingen uitproberen en opnieuw evalueren, werken met A/B-testconcepten en reageren op feedback uit de markt.

De winkel van Nicole biedt unieke, eenmalige artikelen. Andere mensen zijn wellicht meer geïnteresseerd in gestandaardiseerde producten. In beide gevallen moet u inhoud maken en uitdragen om interesse in uw product te wekken en betrokkenheid te stimuleren.

Nicole benadrukt dat je vallen en opstaan moet omarmen en bereid moet zijn om je aan te passen en te veranderen, in plaats van je vast te houden aan het eerste plan dat je bedacht.

Leun op je sterke punten. Nicole's schrijfvaardigheid stelt haar bijvoorbeeld in staat om advies en verhalen te delen om relaties op te bouwen met haar doelgroep.

Heb je een vraag aan Nicole over haar online business? Waar wil je dat ze het over heeft in haar volgende deel van de serie 'Hoe online te verkopen als je een beginner bent'? Stel gerust je vragen in de reacties hieronder!

Het bericht Hoe online te verkopen als je een beginner bent zoals ik verscheen voor het eerst op Ecwid | E-commerce winkelwagen .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.