B2B-marketingnieuws: marketeersoptimisme stijgt, LinkedIn's Thought Leadership Impact Report, Google's nieuwsbriefproject en mediabudgettrends

Bron

20 september 2021 MediaPost CMO-enquêtegrafiek

20 september 2021 MediaPost CMO-enquêtegrafiek Welke nieuwe benaderingen nemen B2B-managers met hun verzorgingsprogramma's? 49 procent van de verkoop- en technologiemanagers van B2B-marketing zegt dat ze zijn begonnen met het gebruik van gegevens over contentbetrokkenheid, waarbij 44 procent is begonnen met het gebruik van accountgebaseerde koestering, terwijl ongeveer 37 procent zegt dat ze zijn begonnen met het gebruik van intentiegegevens, volgens een onlangs uitgebrachte enquête data verkennen van nieuwe benaderingen van B2B lead nurturing. MarketingCharts Intuit bevestigt deal van 12 miljard dollar om Mailchimp te kopen Financieel softwarebedrijf Intuit zal het marketingautomatiseringsplatform en de e-mailmarketingservice Mailchimp overnemen voor ongeveer 12 miljard dollar, waardoor Mailchimp een merk wordt binnen de portfolio van Intuit en de focus op kleine bedrijven uitbreidt, kondigde Intuit onlangs aan. TechCrunch LinkedIn lanceert een fonds van $ 25 miljoen voor makers, zal de komende weken de audiofunctie in clubhuisstijl testen LinkedIn (klant), eigendom van Microsoft, heeft een fonds voor makers van $ 25 miljoen uitgerold dat een rol zal spelen in het nieuwe Creator Accelerator-programma van het professionele sociale mediaplatform , en vormen een pijler in de inspanningen om de betrokkenheid van zijn 774 miljoen gebruikers te vergroten, kondigde LinkedIn onlangs aan. TechCrunch Waar zijn mediabudgetten trending voor volgend jaar? Netto 76 procent van de marketeers is van plan om hun mediabudget voor digitale video in 2022 uit te breiden, wat het grootste gebied van media-uitbreiding voor volgend jaar vertegenwoordigt, gevolgd door merkinhoud door influencers met 71 procent en sociale media-verhaaladvertenties met 70 procent – een van verschillende statistieken die van belang zijn voor B2B-marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. Marketinggrafieken 2021 TopRank Marketing B2B Influencer Marketing Enquête Afbeelding Meer informatie over hoe Google titels genereert voor webpaginaresultaten De online ontwikkelaarscommunity van Search Central van Google heeft bijgewerkte richtlijnen vrijgegeven over enkele van de omvangrijke reeks elementen die het in overweging neemt bij het samenstellen van paginatitels met zoekresultaten – inclusief traditionele title-tags, half leeg, verouderd, onnauwkeurige en microboilerplate-titels, kondigde de zoekgigant onlangs aan. Google Search Central De stand van zaken op het gebied van videomarketing in 2021 [Infographic] Het aantal bedrijven dat video gebruikt bij marketinginspanningen is gestegen van 63 procent in 2017 tot ongeveer 86 procent in 2021, terwijl 90 procent van de Instagram-gebruikers zegt een bedrijf te volgen op Facebook- eigendom van platform – twee van verschillende statistieken die van belang zijn voor online marketeers in onlangs vrijgegeven infographic-gegevens. MarketingProfs Area 120-team van Google springt in op de nieuwste mediatrend in zijn nieuwe app Google is begonnen met het accepteren van uitnodigingen om zijn nieuwe app voor het maken van nieuwsbrieven, Museletter, te testen, die klaar staat om functies te bieden voor het delen van inhoud in nieuwsbrieven en andere formaten, en die opties bevat om aan te bieden betaalde abonnementen, maakte Google onlangs bekend. Android-politie 2021 september 24 Statistieken Afbeelding 4 belangrijke onthullingen van de Edelman-LinkedIn 2021 B2B Thought Leadership Impact Study 56 procent van de kopers zegt dat als thought leadership content hen niet binnen een minuut overtuigt, ze zullen afhaken, terwijl 73 procent van de kopers zegt dat ze op zoek gaan naar thought leadership content om om up-to-date te blijven met tijdige branche-inzichten – twee van de vele bevindingen die interessant zijn voor B2B-marketeers in onlangs vrijgegeven rapportgegevens. LinkedIn Twitter experimenteert met nieuwe visuele editor, die vloottools zou bevatten Twitter is begonnen met het testen van een bijgewerkte visuele editor voor het maken van berichten op zijn sociale platform, met nieuwe functies zoals bijsnijden, stickers, afbeeldingen in platte tekst en andere elementen, waarvan sommige zijn afgeleid van Twitter's onlangs gepensioneerde 'fleets'-editor in verhaalformaat. Social media vandaag Marktoptimisme bereikt hoogste punt sinds 2015, Deltavariant signaleert nieuwe crash In augustus 2021 bereikte het optimisme van marketingmanagers over de Amerikaanse economie het hoogste cijfer sinds 2015, met een optimisme van 69,6 op een schaal van 100 punten, volgens recent gepubliceerde publicaties. gezamenlijke onderzoeksgegevens van de Fuqua School of Business van Duke University, Deloitte en de American Marketing Association. MediaPost AAN DE LICHTE KANT: 2021 september 24 Marketoonist Comic Image Een luchtige kijk op de "evidence-based marketing" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Deze sfeervolle plek voor Maersk promoot de nieuwe logistieke diensten van het merk – Adweek Home computing-pionier Sir Clive Sinclair sterft op 81-jarige leeftijd – The Guardian TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Debbie Friez / TopRank Marketing — Wat is trending: merkherkenning en resonantie — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden — Betrokkenheid vergroten met interactieve inhoud — Velocitize
  • TopRank Marketing — Dorie Clark in het nieuws, 2021 — Dorie Clark

Bent u uw eigen top B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons mee te doen en het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week te verkennen, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: marketeersoptimisme stijgt, LinkedIn's Thought Leadership Impact Report, Google's nieuwsbriefproject en mediabudgettrends verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.