Waarom Ecwid het beste e-commerceplatform voor partners is

Leestijd: 5 minuten

Bron

De e-commerceruimte wordt tegenwoordig steeds drukker naarmate nieuwe spelers de strijd aangaan met een competitieve industrie. Maar met een groeiend aantal keuzes kan het moeilijk zijn om te weten welk e-commerceplatform geschikt is voor uw bedrijf.

Vraag uzelf bij het rondkijken af: geeft een bepaald platform om kleine en middelgrote bedrijven (MKB's)? Integreert het goed met uw bedrijfswebsite? Is het gemakkelijk voor verkopers om te gebruiken en aan te passen naarmate hun bedrijf groeit? Speelt het goed met andere oplossingen?

Of sluit het je aan de andere kant op in zijn ecosysteem van betalingsportalen en apps? Verdient het u met vergoedingen bovenop andere vergoedingen? Is er een ontwikkelaar nodig om klantenwinkels op te zetten en te onderhouden?

Met andere woorden, is het "monolithisch" – wat betekent dat als je eenmaal lid bent, het in wezen onmogelijk is om externe technologieën en diensten te verlaten of te integreren?

Bij Ecwid zijn we trots op het feit dat we ons vanaf de eerste dag hebben gefocust op het helpen van het MKB om succes te behalen. We vinden het belangrijk dat bedrijven van elke omvang de mogelijkheid hebben om online te verkopen met behulp van de technologische oplossingen die ze willen gebruiken, in plaats van deze te moeten gebruiken vanwege een gedwongen gebrek aan opties.

We hebben al besproken waarom Ecwid beter is dan onze concurrenten in andere blogposts . Maar laten we eens kijken naar een paar redenen waarom Ecwid het beste e-commerceplatform is voor partners van elke omvang, branche of ontwikkelingsniveau – en hoe we onze concurrenten in het stof achterlaten.

1. We hebben een open ecosysteem

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten spelen we leuk met andere technologiediensten. Wanneer u lid wordt van het Ecwid-platform, zullen we u nooit buitensluiten van het gebruik van een bepaalde betalingsgateway, POS-systeem, logistieke dienstverlener of andere zakelijke oplossing. We hebben bijvoorbeeld niet ons eigen "EcwidPay"-systeem dat we je verplichten te gebruiken. En in tegenstelling tot onze concurrenten zullen wij nooit transactiekosten in rekening brengen voor het gebruik van de oplossing van uw keuze.

In plaats daarvan werken we elke dag aan de integratie van nieuwe bedrijven, providers en technologieën. Dat komt omdat we geloven dat samenwerken ons allemaal sterker en succesvoller maakt. In plaats van "Less is more", geloven we in dit geval dat meer meer is – dat wil zeggen dat onze klanten en hun verkopers de technologie moeten kunnen gebruiken die ze leuk vinden om hun zakelijke doelen te bereiken.

We houden het ecosysteem van ons platform open, zodat meer oplossingen open en beschikbaar zijn voor onze gebruikers.

2. We bieden een aanpasbaar partnerprogramma

Sommige van onze concurrenten bieden mogelijkheden om samen te werken met hun platforms, maar geen van hen biedt het niveau van keuze en aanpassing dat Ecwid biedt. Als zakenpartner kunt u het model kiezen dat u wilt gebruiken om het Ecwid e-commerceplatform op een paar verschillende manieren te verkopen:

  • Doorverkopen — Verkoop de e-commerce-oplossing van Ecwid op uw website, geprijsd naar eigen inzicht om uw kernactiviteiten aan te vullen en uw brutomarge te vergroten.
  • Verwijzen — Ontvang en geef een specifieke link aan uw klanten om zich zelf aan te melden op het Ecwid-platform, en u verdient een levenslange commissie voor elke aanmelding.

U kunt ook uw merkmethode kiezen:

  • White label — Bied e-commerce aan naast uw andere producten op uw website zonder Ecwid te noemen. Het is jouw e-commerce, jouw manier.
  • Co-branded — Laat uw branding direct naast die van Ecwid zien, zodat uw klanten uw e-commerceoplossing kennen en vertrouwen als een van de beste.

Afhankelijk van de methode waarmee u ervoor kiest om e-commerce te verkopen, biedt Ecwid een breed scala aan aanpassingsopties waarmee u e-commerce kunt verkopen zoals u dat wilt – met uw branding en logo's naast uw andere diensten.

Als u liever e-commerce co-brandt en pronkt met uw partnerschap met Ecwid, bieden we die opties ook. Uiteindelijk is ons doel het vinden van het juiste partnerschap voor uw bedrijf waarmee u uw bedrijf zo snel kunt laten groeien en schalen als u wilt, in plaats van u in een one-size-fits-all partnerschap te stoppen dat niet past helemaal bij uw bedrijf zoals onze concurrenten doen.

3. We bieden een headless e-commerce oplossing

Naast onze verschillende samenwerkingsopties biedt Ecwid ook een reeks ontwikkelaarstools waarmee u de e-commerce-ervaring die uw klanten zullen ontvangen verder kunt aanpassen. Deze omvatten onze robuuste API's en SDK's, zoals onze headless SDK , die maatwerk en optimalisatie een stap verder gaat dan zelfs sommige van onze andere samenwerkingsopties.

Zoals je je zult herinneren uit een eerdere Ecwid-blogpost , zijn SDK's of "softwareontwikkelingskits" wat ontwikkelaars gebruiken om nieuwe applicaties voor en verbeteringen aan een bepaald softwareplatform te maken. Met de headless SDK van Ecwid kunnen bedrijven de krachtige e-commerceoplossing van Ecwid aan hun platform of website toevoegen zonder gebonden te zijn aan een bepaalde gebruikersinterface. Dit niveau van echt naadloze integratie en volledige aanpassing wordt gewoon niet aangeboden (en is niet mogelijk) door onze concurrenten.

* * * * *

We hopen dat dit enig inzicht geeft in waarom wij (en onze partners) geloven dat Ecwid de beste e-commerceoplossing is voor bedrijven van elke omvang, maar in het bijzonder voor het MKB. Zoals veel bedrijfseigenaren kunnen bevestigen, hebben MKB-bedrijven krappe marges en kunnen ze het zich niet echt veroorloven om opnieuw te beginnen met alle software en applicaties die ze gebruiken, alleen maar omdat een platform dat ze gebruiken dit vereist.

MKB's moeten flexibel kunnen zijn in de technologische oplossingen die ze gebruiken als de markt verandert en hun bedrijf zich daaraan aanpast. Een van de geweldige dingen van Ecwid is hoe aanpasbaar en schaalbaar het is: verkopers kunnen hun online winkels eenvoudig aanpassen en aanpassen aan hun zakelijke behoeften.

Maar het zijn niet alleen verkopers en eigenaren van online winkels die aanpassingsvermogen nodig hebben. Ons e-commerceplatform is gebouwd om flexibel te zijn om de brede behoeften van zowel onze verkopers als onze partners te weerspiegelen. En het Ecwid Partner-programma is ontworpen om gemakkelijk te zijn voor partners om mee te werken, en het biedt een gemakkelijke manier om groei voor hun bedrijven te stimuleren door nieuwe klanten en inkomstenstromen binnen te halen.

Dus als u e-commerce-opties voor uw MKB-klanten bekijkt, vraag uzelf dan af wat logischer is voor uw bedrijf:

Een platform dat:

  • is duurder;
  • dwingt je om bepaalde software te gebruiken die niet werkt met andere oplossingen;
  • en vergrendelt uw bedrijf in zijn platformecosysteem?

Of Ecwid, het platform dat:

  • Kost minder;
  • werkt naadloos samen met sociale media, grote retailers en elke bestaande zakelijke website;
  • en voortdurend nieuwe software- en oplossingsintegraties toevoegt?

De keuze is voor ons en vele andere ondernemers over de hele wereld vrij duidelijk. Maar de vraag is: bent u klaar om zaken gemakkelijker te maken voor uzelf en uw klanten?

De post Waarom Ecwid het beste e-commerceplatform voor partners is, verscheen voor het eerst op Ecwid | E-commerce winkelwagen .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.