Overweegt u een e-commercebedrijf te starten met dropshipping als uw uitvoeringsmodel? Je moet begrijpen dat dropshipping geen schema is om snel rijk te worden. Het vereist geduld en consistentie om het succesvol te laten werken

Leestijd: 4 minuten

Bron

Overweegt u een e-commercebedrijf te starten met dropshipping als uw uitvoeringsmodel? Je moet begrijpen dat dropshipping geen schema is om snel rijk te worden. Het vereist geduld en consistentie om het succesvol te laten werken.

Dropshippers falen omdat ze onvoldoende kennis, begrip en vaardigheden hebben om hun bedrijf winstgevend te maken. Ze investeren in dure websites en advertenties, in de veronderstelling dat ze meer zullen verkopen.

Als je nog geen dropshipping bedrijf bent begonnen, is het verstandig om je aan te sluiten bij een trainingsprogramma zoals de Project Pioneer. Het is een cursus en community beheerd door Connor Shelefontiuk. Connon is een selfmade ondernemer en hij heeft deze cursus gemaakt om dropshippers te helpen enkele van de meest voorkomende fouten te vermijden.

Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende redenen waarom dropshipping-winkels falen en de oplossingen die worden aangeboden door Connor Shelefontiuk.

De verkeerde niche kiezen:

Een van de meest voorkomende redenen dat dropshipping-winkels falen, is omdat ze de verkeerde niche kiezen. Het type producten dat u verkoopt, bepaalt of uw winkel al dan niet winstgevend zal zijn.

Als u bijvoorbeeld van plan bent een online boetiek te openen, doe dan wat marktonderzoek en kijk of er veel vraag is naar wat u wilt aanbieden. Als je ontdekt dat de niche die je hebt gekozen al verzadigd is met talloze dropshippers en grote merknamen, kun je beter een andere niche kiezen.

The Project Pioneer raadt aan een categorie te kiezen voordat u een product zoekt. In plaats van uw productonderzoek te concentreren op een enkele niche.

Gebrek aan marktonderzoek:

Een andere reden waarom de meeste dropshipping-winkels falen, is dat ze geen marktonderzoek hebben. Voordat u een bedrijf start, moet u de tijd nemen om wat marktonderzoek te doen en na te gaan of er een grote vraag is naar wat u van plan bent aan te bieden.

De Project Pioneer gaat een stap verder en moedigt je aan om te testen. Als gevolg hiervan zal de potentiële verkoop van elk product duidelijk zijn. Dit is het beste van dropshipping-activiteiten. In plaats van vast te zitten met uitgebreide inventarissen van verkeerde producten, kunt u ze testen en de beste kiezen.

Vertrouwen op organische verkeerskanalen:

Dropshipping-winkels falen ook omdat ze te veel afhankelijk zijn van organische verkeerskanalen zoals SEO en bloggen. Dit zijn goede verkeersbronnen, maar als uw winkel nieuw op de markt is, zal het enige tijd duren voordat de resultaten online worden weergegeven.

U moet investeren in betaalde verkeerskanalen zoals Google Shopping-advertenties of Facebook-advertenties. De Project Pioneer praat niet eens veel over SEO. Het komt direct ter zake. Vanaf het begin maak je gebruik van Facebook Ads.

Slecht PPC-beheer:

Als het gaat om Facebook-advertenties, is het één ding om het budget te hebben, maar als je niet weet hoe je ze moet instellen en optimaliseren, verlies je geld.

Dropshippers slagen er niet in om succes te behalen omdat ze niet weten hoe ze hun PPC-campagnes goed moeten beheren. Aangezien u producten van andere fabrikanten verkoopt, moet u wat tijd besteden aan het leren over PPC-beheer voordat u uw winkel start.

The Project Pioneer heeft stapsgewijze videolessen die laten zien hoe je Facebook-advertentiecampagnes opzet en optimaliseert voor ROAS.

Slechte conversieratio:

Dropshippers slagen er niet in om succes te behalen omdat hun conversiepercentages laag zijn. Hier kunnen veel redenen voor zijn en u moet de belangrijkste redenen achterhalen waarom klanten niet in uw winkel kopen.

Uw website kan bijvoorbeeld een slecht ontwerp hebben, of er kan geen inhoud van hoge kwaliteit zijn. U moet uw website optimaliseren voor betere resultaten.

Connon heeft meerdere video’s gewijd die laten zien hoe u zeer converterende productbestemmingspagina’s kunt opzetten.

Geen goed ondersteuningssysteem hebben:

Dropshipping-winkels falen omdat ze geen goed ondersteuningssysteem hebben. Als klanten hulp zoeken met betrekking tot uw producten, hoe gaat u dan met hen om? Heeft u voldoende middelen om klachten en e-mails van klanten af te handelen? Is uw team goed opgeleid om hoogwaardige klantenservice te bieden?

Geen retargeting, cross-selling of upselling:

Dropshipping-winkels falen ook omdat ze het gebruik van retargeting, cross-selling of upselling niet toepassen. U kunt eenvoudig een Facebook-pixel instellen om advertenties voor uw producten en aanbiedingen op de website opnieuw te targeten. Of u kunt couponcodes maken voor uw duurste product en deze leveren met speciale kortingen om meer verkopen te genereren. Dit wordt behandeld in de e-mail- en sms-module van de cursus Project Pioneer.

Je leert over de tools en technieken die je kunt gebruiken voor op abonnementen gebaseerde marketing. U leert ook hoe u retargeting-advertentiecampagnes opzet.

Moeilijk te verzenden producten verkopen:

Dropshipping-winkels mislukken omdat ze moeilijk te verzenden producten zoals cosmetica en geuren of dure artikelen zoals tablets en dure horloges verkopen. Als u voor dit soort producten kiest, kost verzending een aanzienlijk bedrag en is het niet eenvoudig om winstgevend te blijven.

Niet uitbreiden en nieuwe producten uitproberen:

Dropshipping-winkels falen ook omdat ze nalaten hun productlijn uit te breiden of nieuwe producten te proberen. U moet ervoor zorgen dat uw website een breed scala aan producten biedt, zodat u de aandacht van meer klanten kunt trekken en de verkoop kunt stimuleren.

De Project Pioneer legt de nadruk op het vinden van nieuwe producten zodra je er winst mee begint te maken. Hierdoor kunt u op het juiste moment en op de juiste plaats uitbreiden.

Voordat u een dropshipping-bedrijf start, is het van cruciaal belang om de belangrijkste redenen te kennen waarom de meeste dropshippers falen. De cruciale factor is om uw marges en risicotolerantie te begrijpen voordat u begint. Investeer niet te veel van tevoren of ga over uw hoofd met een inventaris. Op deze manier, zelfs als de verkoop niet is wat ze zouden moeten zijn, zal er in ieder geval geen verloren geld zijn – alleen geïnvesteerde tijd.

Het bericht Project Pioneer Review & Veelvoorkomende redenen waarom dropshippers mislukken verscheen eerst op HubsAdda .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.