B2B-marketingnieuws: Toplijst van webinars met B2B-verzorgende tactieken, sprongen in digitale advertentie-inkomsten, meer B2B-kopers die online kopen en het nieuwe bereikonderzoek van LinkedIn

Leestijd: 4 minuten

Bron

1 oktober 2021 MarketingCharts Grafiek

1 oktober 2021 MarketingCharts Grafiek Studie waarschuwt dat digitale B2B-economie wordt gehinderd door technische en logistieke problemen B2B-kopers zeggen dat ongeveer 49 procent van de aankopen nu online wordt gedaan, en 93 procent ziet een permanente aankoopverandering die is veroorzaakt door de pandemie, volgens nieuw vrijgegeven onderzoeksgegevens laat ook zien dat 78 procent van de kopers op zoek is naar betere mobiele ervaringen. The Drum Microsoft maakt 'Purpose'-attribuutreclame mogelijk Microsoft heeft zijn tekst- en productadvertenties uitgebreid door merken 32 nieuwe Purpose Business-attributen aan te bieden, onderverdeeld in categorieën zoals verantwoordelijkheid, waarden en inclusie, zo heeft het bedrijf onlangs aangekondigd, waardoor digitale marketeers een nieuwe optie krijgen met behulp van Microsoft Advertising-services. MediaPost Het herstel van advertenties in de VS neemt toe, op tempo om met 23% te groeien, zegt Magna, zegt dat de digitale advertentie-inkomsten in de VS in de eerste helft van 2021 met 49 procent op jaarbasis zijn gestegen, waarmee de groei van de traditionele advertentie-inkomsten met 11 procent overtreft, met verwachte uitgaven tegen het einde van het jaar met 23 procent stijgen tot $ 278 miljard, volgens recent gepubliceerde prognosegegevens. Marketing Dive Google kondigt nieuw zoekontwerp aan met behulp van MUM-algoritme Google heeft wijzigingen aangebracht in zijn zoekfuncties, aangezien visuele afbeeldingsgegevens worden samengevoegd met tekstzoeken in een verenigde nieuwe Multitask Unified Model (MUM)-update die volgend jaar wordt uitgerold, met een nieuwe pagina met visuele resultaten en nieuwe Lensfuncties, maakte de zoekgigant onlangs bekend. Zoekmachine Journaal B2B Influencer Marketing Enquête Advertenties van luxe consumentenmerken op LinkedIn groeien: 'veel groter dan verwacht' Aangezien LinkedIn (klant, eigendom van Microsoft) dit jaar meer dan $ 1 miljard aan advertentie-inkomsten bereikte, is een toenemend aantal luxemerken ook gaan bloeien op het professionele sociale platform, en The Drum onderzoekt enkele van de recente succesverhalen. The Drum Study: merken noemen redundantie en snelheid als pijnpunten van Martech 58 procent van de merken zegt dat beveiliging de belangrijkste overweging is bij het evalueren van nieuwe marketingtechnologietools, gevolgd door 38 procent die kosten en schaalbaarheid als de volgende twee belangrijkste factoren beschouwt, met 37 procent weergave integratie met aanvullende systemen als leidende factor – een van de vele statistieken die van belang zijn voor B2B-marketeers in onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens van Treasure Data (klant). MediaPost Twitter versnelt opnieuw met Bitcoin-tips, NFT's, opgenomen Spaces, fonds voor makers en meer Twitter zal een aanstaande verandering in Twitter Spaces uitrollen – de op audio-oproep gebaseerde communicatiefunctie die het bedrijf lanceerde om zijn eigen kijk op de functionaliteit van Clubhouse aan te bieden – die brengt nieuwe audio-opnamemogelijkheden, naast een hele reeks andere updates voor gebieden, waaronder het nieuwe makersfonds van het platform, functies voor digitale fooien en meer, heeft Twitter onlangs aangekondigd. TechCrunch 2021 oktober 1 Statistieken Afbeelding LinkedIn schetst de kracht van zijn bereik en opties voor advertentietargeting [Infographic] LinkedIn heeft nuttige overzichtsinformatie vrijgegeven over hoe merken met succes een publiek opbouwen en de betrokkenheid vergroten met behulp van het professionele sociale platform, in de vorm van een nieuwe infographic die interessant is voor digitale marketeers. Social Media Vandaag de dag Google-advertenties om transparanter te worden door toegang te bieden tot de recente geschiedenis van adverteerders Google heeft gebruikers van zijn toonaangevende zoekfunctionaliteit verschillende nieuwe functies gegeven die meer openbaarmaking en transparantie bieden, voornamelijk in de vorm van een maand aan eerdere advertentie-inhoud die zoekers kunnen lezen, heeft Google onlangs aangekondigd. TechCrunch- webinars worden als het meest effectief beschouwd voor B2B-lead-nurture-programma's 48 procent van de B2B-marketingmanagers zei dat webinars het beste hebben gepresteerd als het gaat om hun koesterende programma's, gevolgd door 41 procent die opmerkte dat artikelen over thought leadership een topverzorgende tactiek waren, met 40 procent het bekijken van e-mailnieuwsbrieven en verkoop-e-mails als top voor koesterende initiatieven, volgens recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. Marketinggrafieken AAN DE LICHTERKANT: 1 oktober 2021 Marketoonist Comic Image Een luchtige kijk op de "marketing in de metaverse" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Reachdesk pakt $ 43 miljoen in om zijn B2B-geschenkenmarkt uit te breiden – TechCrunch 15 effectieve manieren waarop bedrijfsleiders werknemers kunnen inspireren om constant te leren en te groeien -Rolling Stone TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — Vijf dingen die B2B-contentmarketeers moeten weten over het werken met influencer — Brightvision
  • Lee Odden — Hoe u marketingimpact creëert met zakelijke beïnvloeders — Digital Marketing Institute
  • Lee OddenContent Marketing World Bookstore — Content Marketing World
  • Debbie Friez / TopRank Marketing — Wat is trending: merkherkenning en resonantie — LinkedIn (klant)

Heeft u uw eigen favoriete B2B-marketingnieuwsbericht van de afgelopen week branchenieuws gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen en hebt gekeken naar het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: Toplijst van webinars met B2B-verzorgende tactieken, sprongen in digitale advertentie-inkomsten, meer B2B-kopers kopen online en het nieuwe bereikonderzoek van LinkedIn verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.