Een eenvoudige stap om de praktijk van B2B-influencermarketing te verbeteren De onzekerheid van 2020 creëerde een omgeving van snelle digitale transformatie voor B2B-merken die van invloed was op elk bedrijfsonderdeel, inclusief marketing. B2B-merken hebben pre-pandemische marketingstrategieën omgezet in nieuwe marktmodellen voor een digitale eerste klant die in veel gevallen minder vertrouwt op traditionele informatiebronnen en meer aandacht schenkt aan branchegenoten, experts en beïnvloeders

Leestijd: 3 minuten

Bron

B2B Influencer Marketing Enquête

B2B Influencer Marketing Enquête De onzekerheid van 2020 creëerde een omgeving van snelle digitale transformatie voor B2B-merken die van invloed was op elk bedrijfsonderdeel, inclusief marketing. B2B-merken hebben pre-pandemische marketingstrategieën omgezet in nieuwe marktmodellen voor een digitale eerste klant die in veel gevallen minder vertrouwt op traditionele informatiebronnen en meer aandacht schenkt aan branchegenoten, experts en beïnvloeders. Dus wat betekenen deze veranderingen voor de rest van 2021 en in 2022? Zullen B2B-marketeers blijven vertrouwen op samenwerking met vertrouwde stemmen in de branche om de volledige trechterimpact voor hun marketing te realiseren? Antwoorden op deze vragen en meer zijn essentieel voor B2B-merken om te blijven innoveren op het gebied van marketingeffectiviteit, zich te onderscheiden van de concurrentie en het verkooptraject te versnellen. B2B-marketing is de afgelopen 18 maanden geëvolueerd en zal met uw hulp blijven evolueren. Om dat te doen, nodigen we u uit om de praktijk van B2B Influencer Marketing te helpen verbeteren door uw ervaring en meningen te delen in de 2021 B2B influencer marketing-enquête . Bekijk voor meer perspectief de onderstaande video om rechtstreeks van onze chief executive Lee Odden te horen waarom u uw ervaring zou moeten delen en zou moeten bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van B2B influencer marketing:

Hallo, ik ben Lee Odden, CEO en mede-oprichter van TopRank Marketing. In 2020, vóór COVID, bleek uit ons onderzoek onder honderden B2B-marketeers dat 96% die met influencers werkt, hun inspanningen succesvol vond. Dit is een overweldigende hoeveelheid vertrouwen, maar is het nog steeds waar in 2021? Zal het waar zijn in 2022? We horen graag uw mening hierover en nog veel meer belangrijke vragen over de rol van invloed in B2B-marketing door deel te nemen aan de tweede jaarlijkse B2B Influencer Marketing-enquête. Met nieuwe inzichten van B2B-marketeers zoals jij, kunnen we een analyse leveren van post-COVID influencer-strategieën, tactieken, metingen, technologie en meer voor 2022 en daarna. Ik nodig u uit om de enquête in te vullen via onderstaande link. Het duurt slechts een paar minuten. U kunt in een vroeg stadium toegang krijgen tot het rapport met uitgebreide gegevens, casestudy’s en inzichten van enkele van de belangrijkste stemmen in de B2B-marketingwereld over de toekomst van invloed. Samen kunnen we de praktijk van influencer marketing voor B2B-merken naar een hoger niveau tillen. Bedankt!

Uw bijdrage aan de enquête van dit jaar zal ons team helpen de belangrijkste strategieën, trends en best practices te identificeren die B2B-marketing vooruit zullen helpen in 2022 en daarna. We zullen die inzichten verwerken in een speciaal rapport, The State of B2B Influencer Marketing Research Report, waar u vroegtijdig toegang toe kunt krijgen wanneer u de enquête invult. Het rapport bevat belangrijke gegevens over de huidige en toekomstige staat van influencer-marketing voor B2B-bedrijven, evenals casestudy’s waarvan u kunt leren en bijdragen van vooraanstaande B2B-marketingexperts en praktijkmensen. Ga je gang, doe vandaag nog de State of B2B Influencer Marketing Survey!

Het bericht Een eenvoudige stap om de praktijk van B2B Influencer Marketing te verbeteren verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.