B2B-kopers consumeren meer content voordat ze kopen 60 procent van de B2B-kopers vindt het waardevol om relevante informatie te ontvangen tijdens het aankooptraject, terwijl de helft zegt dat ze meer marketingcontent consumeren voordat ze aankopen doen dan vóór 2020 – twee van de vele statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens

Bron

2021 oktober8 Domo Grafiek

20 oktober 2021 Domo Grafiek B2B-kopers consumeren meer content voordat ze kopen 60 procent van de B2B-kopers vindt het waardevol om relevante informatie te ontvangen tijdens het aankooptraject, terwijl de helft zegt dat ze meer marketingcontent consumeren voordat ze aankopen doen dan vóór 2020 – twee van de vele statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost LinkedIn test een nieuwe, betaalde evenementenservice met tickets. Reacties Feed Microsoft-eigendom LinkedIn (klant) heeft nieuwe functies voor betaalde evenementen getest die worden gehost op het professionele netwerkplatform, dat zou uitbreiden naar zijn evenementencentrum en ander virtueel evenementaanbod, en TechCruch neemt een kijk hoe de toevoeging organisatoren van evenementen kan helpen.TechCrunch Hoe zullen marketeers, te midden van groeiende afhankelijkheid, hun first-party data verbeteren? Ongeveer 63 procent van de adverteerders zegt dat het uitbreiden van e-maillijsten voor marketing via nieuwsbrieven de beste keuze is als het gaat om het vergroten van first-party data, terwijl 60 procent het bezoekgedrag van websites en apps en sociale-media-activiteit beschouwt als de beste manieren om first-party informatie te verzamelen , volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingCharts Nieuw budgetrapport van Google Ads houdt dagelijkse campagne- uitgaven bij Google heeft een selectie van nieuwe visuele maandelijkse uitgavenrapporten voor Google Ads-campagnes uitgerold, met de nadruk op dagelijkse en maandelijkse budgetteringsuitgaven, limieten en prognosegegevens, zo heeft de zoekgigant onlangs aangekondigd. Search Engine Journal Microsoft Advertising drijft de afhankelijkheid van zero-party data op Microsoft kijkt in toenemende mate naar de digitale data die mensen graag online delen, met zijn nieuwste Microsoft Advertising-aanbod dat wat het noemt zero-party data bevat, vrijwillig gedeelde informatie waar het bedrijf gebruik van maakt meer transparantie en controle, kondigde Microsoft onlangs aan. MediaPost Instagram dumpt het IGTV-merk, combineert alles behalve Reels in een ‘Instagram Video’-formaat Facebook’s Instagram heeft zijn IGTV-merk beëindigd, in een verandering die ook een nieuw videotabblad met meer lange video-opties op het platform brengt, waardoor wat video-inhoud mogelijk is tot een uur lang te delen, maakte het bedrijf onlangs bekend. TechCrunch 2021 8 oktober Statistieken Afbeelding Volgende fase van Google Search: context is koning Google’s nieuwste verschuiving in de evolutie van de zoekmachine is gekomen in de vorm van de Multitask Unified Model (MUM)-update, die het bedrijf onlangs heeft aangekondigd tijdens zijn Search On-evenement, en The Verge bekijkt hoe de update werkt om meer contextrijke antwoorden in zoekresultaten te leveren. De Verge New Spotify-campagne is bedoeld om de oren van adverteerders te spitsen. Met podcast-advertentie-inkomsten die naar verwachting alleen al in de VS in 2025 $ 2,4 miljard zullen bedragen, heeft Spotify een initiatief uitgerold dat de kracht van een diep ondergedompeld luisterpubliek benadrukt om meer adverteerders naar zijn platform te halen, Spotify heeft het onlangs aangekondigd. The Drum TikTok bereikte 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers Het bedrijf voor het maken van korte video’s TikTok heeft de mijlpaal van een miljard actieve maandelijkse gebruikers overschreden – een mijlpaal waarvan het bedrijf hoopt dat het een groter aantal B2B-merken zal aantrekken, met als belangrijkste markten de VS, Europa , en Brazilië, heeft TikTok onlangs aangekondigd. https://techcrunch.com/2021/09/27/tiktok-reached-1-billion-monthly-active-users/ Wat gebeurt er elke minuut op internet (versie 2021) [Infographic] Wat gebeurt er tijdens elke digitale minuut online in 2021 is de focus van het negende jaarlijkse rapport “Data Never Sleeps” in infographic-vorm, dat de groei van de internetpopulatie en het gebruik van sociale platforms en andere inzichten die van belang zijn voor digitale marketeers, laat zien, kondigde Domo onlangs aan. Sociale media vandaag AAN DE LICHTERKANT: 2021 8 oktober Marketoonist Comic Image Een luchtige kijk op de “pijn in de toeleveringsketen” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Ze zeiden het bij de ANA Brand Masters – ANA Workplace Hero Unmutes Microphone to Laugh – The Hard Times 9 beste YouTube-advertenties van 2021 en 2020 – HubSpot TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

Bent u uw eigen top B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt voor uw bezoek aan en het bekijken van het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat u volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-inhoudsconsumptie stijgt, LinkedIn’s ticketed evenementen, nieuw Google-uitgavenrapport en Microsoft’s Zero-Party-gegevens verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.