VidIQ gratis proefperiode: 3 maanden volledige toegang De meeste YouTubers gebruiken VidIQ op hun YouTube-kanaal om sneller te groeien, maar VidIQ is niet helemaal gratis. Zoveel gebruikers hebben het VidIQ premium-abonnement niet geprobeerd vanwege de prijsstelling

Leestijd: 2 minuten

Bron

VidIQ is een alles-in-één bron voor SEO en het bijhouden van de prestaties van je YouTube-kanaal.

De meeste YouTubers gebruiken VidIQ op hun YouTube-kanaal om sneller te groeien, maar VidIQ is niet helemaal gratis. Zoveel gebruikers hebben het VidIQ premium-abonnement niet geprobeerd vanwege de prijsstelling.

Dus vandaag leer je in dit artikel hoe je een gratis proefversie van VidIQ kunt krijgen.

Wat is VidIQ?

VidIQ is een gecertificeerde toolkit voor YouTube-kanaalbeheer. VidIQ wordt geleverd met veel functies die YouTube-makers helpen hun werk eenvoudig en gemakkelijk te maken. De beste eigenschap van VidIQ is dat het wordt geleverd met een gratis abonnement voor beginners.

Kenmerken van VidIQ:

VidIQ wordt geleverd met veel functies voor het beheer en de groei van YouTube-kanalen. Enkele van de populaire functies worden hieronder opgesomd:

 • Scorekaart voor motivatie
 • Hulpprogramma’s voor zoekwoorden voor onderzoek
 • Concurrentieanalyses
 • Trendmeldingen
 • Weergaven van concurrenten
 • Productiviteitstools
 • Automatische miniatuurgenerator
 • Volledige kanaalcontrole
 • Realtime aantal abonnees en weergaven
Probeer VidIQ Pro gratis uit

Hoe krijg ik een gratis proefversie van VidIQ?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hier leest u hoe u een volledig gratis proefperiode van 3 maanden VidIQ kunt krijgen:

 1. Klik hier om de gratis proefcoupon te activerenDe eerste stap die ik voor je heb, is om hier te klikken om naar de VidIQ-pagina te gaan met een gratis proefcoupon.
 2. Meld u nu aan of log inDe tweede stap die ik voor je heb, is wanneer je op de VidIQ-homepage bent, als je een account hebt, log dan in en als je geen account hebt, meld je dan aan.
 3. Klik op upgradenDe derde stap die ik voor je heb is wanneer je bent ingelogd op VidIQ . Klik nu op de upgrade- knop (bevindt zich in de navigatie bovenaan). Als je de upgrade-knop niet hebt gevonden, klik dan hier om direct naar de upgrade-pagina te gaan.
 4. Kies abonnementDe vierde stap die ik voor je heb, is dat wanneer je op de upgrade-pagina bent, je nu een willekeurig plan moet kiezen (klik bijvoorbeeld op de upgrade naar pro of boost- knop)
 5. Vul kaartgegevens inDe vijfde stap die ik voor je heb is wanneer je op upgrade naar pro/boost klikt, dan moet je je kaartgegevens invoeren en daarna op de checkout-knop klikken.

Als je alle stappen goed volgt, krijg je een gratis proefversie van vidiq.

Disclaimer – Een gratis proefperiode van 3 maanden is alleen beschikbaar voor sommige gebruikers en voor de eerste keer. Het is dus uw verantwoordelijkheid om aanbiedingen op de vidiq-website te controleren.

De post VidIQ gratis proefversie: 3 maanden volledige toegang verscheen eerst op HubsAdda .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.