Nieuw van Buffer: Startpagina Het afgelopen anderhalf jaar heeft velen van ons laten zien dat kleine bedrijven maar al te vaak de onbezongen helden van onze wereld zijn. Al bijna 11 jaar blijven we ons inzetten voor kleine bedrijven bij Buffer. Eerder dit jaar hebben we besloten om ons meer in te spannen om kleine bedrijven te helpen door iets nog toegankelijker te maken voor mensen die beginnen en breder gaan in het soort problemen dat we helpen oplossen

Leestijd: 2 minuten

Bron

Nieuw van Buffer: Startpagina

Het afgelopen anderhalf jaar heeft velen van ons laten zien dat kleine bedrijven maar al te vaak de onbezongen helden van onze wereld zijn. Al bijna 11 jaar blijven we ons inzetten voor kleine bedrijven bij Buffer. Eerder dit jaar hebben we besloten om ons meer in te spannen om kleine bedrijven te helpen door iets nog toegankelijker te maken voor mensen die beginnen en breder gaan in het soort problemen dat we helpen oplossen.

Vandaag lanceren we Start Page by Buffer voor iedereen die binnen enkele minuten een mooie, mobielvriendelijke bestemmingspagina wil maken en deze binnen enkele seconden wil bijwerken, en dat is gratis.

We hebben de publicatie-, analyse- en betrokkenheidsfuncties van Buffer ontwikkeld met het oog op kleine bedrijven. Nu onderzoeken we iets dat grenst aan sociale media om te helpen met een andere grote uitdaging waarvan we weten dat kleine bedrijven worden geconfronteerd – door op de juiste manier gebruik te maken van die ene belangrijke link die we allemaal op onze sociale-mediaprofielen krijgen.

Er is een groot aantal link-in-bio-tools beschikbaar, maar we wilden iets anders bouwen, iets dat kleine bedrijven en individuele makers de flexibiliteit en kracht geeft om een prachtige pagina te maken om hun merk te laten zien via producten, inhoud, evenementen of aankondigingen, allemaal via één link.

Met Startpagina kunt u snel een bestemmingspagina en URL voor uw bedrijf genereren, ongeacht het type bedrijf dat u heeft. In combinatie met onze tools voor sociale media creëert Start Page een krachtige toolset om uw bedrijf te promoten.

Hoe de startpagina werkt

Ga gewoon naar buffer.com/start-page om te beginnen met het bouwen van je startpagina. Als je nog geen Buffer-account hebt, kun je er gratis een aanmaken.

U kunt beginnen met het toevoegen van vakken voor tekst, afbeeldingen, video’s, sociale links en meer, rechtstreeks in onze editor om de gewenste lay-out te maken, of u kunt kiezen uit een van onze kant-en-klare sjablonen. Van daaruit kunt u paginakleuren en -stijl aanpassen en uw eigen afbeeldingen, GIF’s en logo’s toevoegen.

Zodra u uw pagina heeft gemaakt en aangepast, klikt u op publiceren om uw unieke URL te claimen en deze te delen in uw sociale profielen, e-mailhandtekeningen en marketingcampagnes.

Wat volgt er voor Startpagina

We hebben al van verschillende bedrijven en individuen gehoord dat ze van Start Page houden, en we zijn verheugd om de Start Page te blijven ontwikkelen, aangezien steeds meer mensen het gebruiken als de thuisbasis voor hun bedrijf. Op onze radar staan aangepaste domeinen, het toevoegen van analyses voor paginaweergaven en het maken van nog meer thema’s.

We zouden graag van je horen! Als je Startpagina een keer hebt geprobeerd, hoe gaat het? Wat zou je ons eraan willen zien toevoegen? Neem contact met ons op via Twitter om uw mening en feedback te delen.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.