B2B-marketingnieuws: B2B-tech-uitgaven stijgen, de nieuwe advertentiefuncties van Twitter, marketeers zien vooruitgang op het gebied van diversiteit en nieuw onderzoek naar B2B-contentmarketing

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 oktober 15 CMI / MarketingProfs Grafiek

2021 oktober 15 CMI / MarketingProfs Grafiek Nieuw onderzoek: 86% van de kopers van B2B-software vertrouwt op beoordelingen van derden bij het nemen van een aankoopbeslissing 55 procent van de B2B-kopers heeft gezegd dat hun technologie-uitgaven in 2022 zullen stijgen, terwijl ongeveer 86 procent van de kopers eerder naar online peer-review-sites kijkt aankoopbeslissingen nemen – twee van verschillende statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven enquêtegegevens. Demand Gen Report De toekomst van evenementen: B2B-marketeers wegen persoonlijke versus virtuele aanwezigheid af 73 procent van de B2B-marketeers die zich voornamelijk richten op fysieke evenementen, is ook van plan om nog steeds virtuele evenementen bij te wonen, waarbij ongeveer 55 procent opmerkt dat persoonlijke evenementen zullen plaatsvinden een grote rol in hun strategie, volgens nieuw vrijgegeven rapportgegevens. SmartBrief Oracle en Microsoft introduceren verbeterde AI-mogelijkheden voor klantgegevensplatforms Nieuwe personalisatie- en gegevensverzamelingstechnologie in de vorm van digitale streaming maken deel uit van de nieuwste toevoeging van Oracle’s CX Unity-klantgegevensplatform (CDP), terwijl Microsoft’s Dynamics 365 Customer Insights-platform is gepland om nieuwe inzichten te verkrijgen uit een combinatie van klantwebsite, mobiele app en andere gegevens, zo hebben de bedrijven onlangs aangekondigd. Chief Marketer Twitter verkoopt MoPub voor mobiele advertenties voor $ 1 miljard Twitter verkoopt zijn MoPub-bedrijf voor mobiele advertenties, dat het in 2013 voor ongeveer $ 350 miljoen heeft overgenomen, aan AppLovin Corp voor meer dan $ 1 miljard, aangezien Twitter meer nadruk legt op nieuwe producten die gericht zijn op een verdubbeling van de omzet tegen 2023, maakte het bedrijf onlangs bekend. Reuters YouTube test nieuwe ‘betrokkenheidsgrafiek’-inzichten over video’s, voegt nieuwe erkenningsfunctie voor leden toe meer, in de laatste update die YouTube onlangs heeft aangekondigd. Sociale media vandaag Wereldwijde marketeers boeken vooruitgang met het verbeteren van de diversiteit in campagnes Ongeveer 63 procent van de wereldwijde marketeers heeft gezegd dat advertentiecampagnes met diverse mensen een belangrijke rol spelen bij beslissingen over inhoud, waarbij 34 procent heeft opgemerkt dat een nauwkeurige weergave van de wereld waarin we leven was de belangrijkste doelstelling voor de inhoud van marketingcampagnes: twee van de vele statistieken die van belang zijn voor online marketeers in recent gepubliceerde enquêtegegevens. De trommel 2021 15 oktober Statistieken Afbeelding Twitter introduceert nieuwe advertentiefuncties, vernieuwd algoritme vooruitlopend op e-commerce push Twitter heeft een verscheidenheid aan nieuwe advertentie-opties voor digitale marketeers gelanceerd, waaronder diavoorstellingsadvertenties die kunnen linken naar meerdere bestemmingspagina’s of websites, samen met een update hoe het overeenkomt met relevante advertenties met gebruikers van het sociale platform, maakte Twitter onlangs bekend. Reuters Snap heeft meer adverteerders op het platform dan ooit tevoren Snapchat heeft nieuwe functies gelanceerd die zijn gericht op merken en adverteerders die het platform gebruiken, samen met een nieuw augmented reality (AR)-partnerschap, beide onderdeel van Snap’s focus op het aantrekken van extra nieuwe advertenties naar de sociale bestemming . B&T Instagram voegt Reels Ads toe aan zijn Marketing API Facebook-eigendom Instagram heeft functies gelanceerd die het proces dat merken doorlopen zullen vergemakkelijken om reclame op te nemen in het korte verticale videoformaat van Reels, met de uitrol van een nieuwe Instagram Marketing API, de bedrijf onlangs aangekondigd. Social Media Today B2B Content Marketing Insights voor 2022: meer budget, meer werk, meer empathie [Onderzoek] 69 procent van de B2B-contentmarketeers zei dat ze video beschouwen als een van de belangrijkste investeringen in 2022, terwijl ongeveer 77 procent zei dat hun B2B-contentmarketing strategie was nu anders in vergelijking met hoe het was vóór de pandemie – twee van de vele statistieken die van belang zijn voor B2B-marketeers in nieuw vrijgegeven onderzoeksgegevens. Content Marketing Institute AAN DE LICHTERKANT: 2021 oktober 15 Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de “wij waarderen uw privacy” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Earth’s Unicorn Population Is Exploding – Wired TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lane R. Ellis – 10 tips om uw budget te verhogen bij het laten groeien van een klein bedrijf – Trends in kleine bedrijven
  • TopRank Marketing — Toonaangevende Influencer Marketing Agencies voor 2021 (bijgewerkt) — Influencer Marketing Hub
  • Boomi — Boomi gepositioneerd als leider in het Gartner Magic Quadrant 2021 voor Enterprise iPaaS voor het achtste jaar — Boomi (klant)

Heeft u uw eigen favoriete B2B-marketingnieuwsbericht van de afgelopen week branchenieuws gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-tech-uitgaven stijgen, Twitter’s nieuwe advertentiefuncties, marketeers zien vooruitgang op het gebied van diversiteit en nieuw B2B-contentmarketingonderzoek verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.