Maak het makkelijker om dingen aan klanten uit te leggen met onze Website Terminology Glossary Als we dingen uitleggen aan klanten, komen we soms in een heen-en-weer discussie terecht. Om dit gemakkelijker te maken, hebben we onze websiteterminologiewoordenlijst gemaakt. Deze gratis bron bespaart u tijd bij het uitleggen van webjargon aan klanten. Hiermee kunt u weer doen waar u goed in bent: munten op de bank zetten

Leestijd: 3 minuten

Bron

Web Pros Terminologie Woordenlijst

Als we dingen uitleggen aan klanten, komen we soms in een heen-en-weer discussie terecht. Om dit gemakkelijker te maken, hebben we onze websiteterminologiewoordenlijst gemaakt. Deze gratis bron bespaart u tijd bij het uitleggen van webjargon aan klanten. Hiermee kunt u weer doen waar u goed in bent: munten op de bank zetten

Hub-aanmelding

Websiteterminologie uitleggen aan klanten, eenvoudiger gemaakt

Hieronder vindt u onze favoriete woordenlijstdefinities van webterminologie, slechts enkele van de volledige lijsten die we voor u beschikbaar hebben om het voor klanten op te splitsen.

Domeinen, Vol. 1

Dingen moeten soms worden vereenvoudigd en het uitleggen van domeinnamen aan klanten kan al snel een zware klim worden. Om dit gemakkelijker te maken, raden we aan een analogie te gebruiken van het navigeren door de straten van een fysieke stad.

Lees Domeinen, Vol.1

Hosting, vol. 1

Hoe kun je het beste met klanten over hosting praten? Gebruik een analogie van huisvesting. Heeft u een werkplaats in de garage of staat deze in een andere ruimte? U wilt er zeker van zijn dat u vroeg tot overeenstemming komt, aangezien hosting een belangrijke factor is voor elk websiteproject.

Lees Hosting, Vol.1

Website-ontwerp, vol. 1

Heb je ooit schokkende momenten gehad om klanten zover te krijgen dat ze de webterminologie die je begrijpt overnemen? Goede communicatie tussen klanten kan het verschil maken, vooral wanneer het wordt beschreven als “het heeft gewoon meer pop nodig”. Door te helpen met uw webterminologie 101 kunnen uw klanten beschrijven wat er in hun hoofd omgaat en u, de website-persoon, op dezelfde pagina staan.

Lees Web Design, Vol.1

Websitebeveiliging, Vol. 1

Met klanten praten over websitebeveiliging kan het beste worden omschreven als de lagen van een ui. Het principe is hetzelfde: hoe meer beveiligingslagen uw website en server hebben, hoe beter u beschermd bent tegen een mogelijke aanval.

Bedreigingen zijn er in alle soorten en maten en zijn gericht op iedereen, ongeacht de ervaring of kennis.

Lees Website Beveiliging, Vol.1

Websitebouwers, Vol. 1

Ervan uitgaande dat klanten bekend zijn met jargon zoals “contentmanagementsysteem”, kan frustraties veroorzaken bij klanten met een CMS-agnostisch vocabulaire. Er wordt te veel tijd besteed aan het uitleggen van de verschillen tussen extensies en plug-ins. U kunt dat allemaal overslaan met onze webterminologie 101-definities. Het doel hier is ervoor te zorgen dat klanten goed worden behandeld en wat tijd terug krijgen.

Lees Website Builders, Vol.1

E-commerce, vol. 1

Basisvoorwaarden voor e-commerce zijn handig om een soepeler gesprek met klanten te beginnen, terwijl het soms moeilijk kan zijn met hoeveel follow-up e-commerce kan duren. Door deze handige terminologiegids te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat u tijd kunt besparen en meer munten op de bank kunt zetten.

Lees E-commerce, Vol.1

Online marketing, vol. 1

Snelle boodschappen zijn wat de meeste mensen leuk vinden. Bij het uitleggen van online marketing aan klanten, kan het handig zijn om de analogie te gebruiken van winkelen in de gangpaden van hun favoriete supermarkt. Webterminologie 101 moet immers gemakkelijk te begrijpen zijn.

Lees Online Marketing, Vol. 1

Wederverkopers, vol. 1

Doorverkopen is voor sommigen vaak mysterieus. Hoewel de meeste mensen de basisprincipes van het verkopen van dingen voor winst begrijpen, kunt u ervoor zorgen dat u ervoor zorgt dat u de voorwaarden van wederverkopers op een eenvoudige manier aan klanten kunt uitleggen, zoals van kringlooptas tot basishandel, dat iedereen op dezelfde pagina staat.

Lees Resellers, Vol.1

Bekijk ons YouTube-kanaal voor meer informatie over hoe u webterminologie aan uw klanten kunt uitleggen.

Begin je dag terug te nemen

Onze woordenlijst met webterminologie bespaart u tijd, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Als je tijd wilt besparen, bekijk dan de Hub van GoDaddy Pro. Onze leden melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke webclient die ze onderhouden. Ben je klaar om dat soort tijd terug te nemen?

Gratis inschrijven

Het bericht Maak het klanten gemakkelijker om dingen uit te leggen met onze woordenlijst websiteterminologie verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.