B2B-marketingnieuws: B2B-uitgaven voor digitale advertenties groeien, Google voegt kennisgrafieken toe voor podcasts, de nieuwe functies voor makers van Instagram en inzichten uit Gen Z-engagementonderzoek

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 oktober 22 eMarketer Grafiek

2021 oktober 22 eMarketer Grafiek IAB voorspelt 8% groei in 2022 Uitgaven voor digitale advertenties, waarschuwt voor ‘slechte’ advertentie-ervaringen De Amerikaanse uitgaven voor digitale advertenties zullen naar verwachting in 2022 8 procent groeien tot $ 165,4 miljard, en de grens van $ 200 miljard overtreffen in 2025 – een stijging ten opzichte van de $ 139,8 miljard in 2020 , volgens nieuw vrijgegeven prognosegegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. MediaPost Podcasts Google Knowledge Panels Go Live Google heeft podcasts toegevoegd aan de diensten die uitgebreide zichtbaarheid van Knowledge Panels kunnen hebben op de resultatenpagina’s van het zoekbedrijf, waardoor B2B-marketeers die podcasts gebruiken een potentiële nieuwe promotiemogelijkheid krijgen, in een recente uitrol van de zoekgigant. SEO-rondetafelreclame niet langer het minst vertrouwde beroep, maar niet veel Uit recent gepubliceerde onderzoeksgegevens blijkt dat, hoewel reclamemanagers niet langer als het minst vertrouwde beroep worden beschouwd, advertentieprofessionals door zowel het Amerikaanse als het wereldwijde publiek nog steeds worden gezien als iemand met aanzienlijke grond voor maken als het erom gaat als betrouwbaar te worden beschouwd, zoals artsen, wetenschappers en leraren werden gezien als in de meest vertrouwde beroepen. MediaPost IndexNow – Indexeer uw webinhoud direct in zoekmachines Microsoft’s Bing heeft een nieuw indexeringsprotocol en gerelateerde integratie-API van derden uitgebracht — gemaakt in samenwerking met zoekmachine Yext — die een completere indexering van websites, inhoudbeheersystemen en inhoud mogelijk maakt bezorgnetwerken, kondigde Bing onlangs aan. Bing Twitter kondigt nieuw #TwitterPrism-initiatief aan om inclusie in advertenties te maximaliseren Twitter is begonnen met een diversiteits- en inclusie-initiatief gericht op marketingpartners, met zijn nieuwe #TwitterPrism-programma om merken te helpen met programma’s, waaronder Cultural Context-workshops en co-creatiemogelijkheden die verschillende makers samenbrengen en marketeers, maakte Twitter onlangs bekend. Social media vandaag Reddit brengt weergavetellingen terug in postinzichten Sociale nieuwsaggregator en discussieplatform Reddit heeft tellingen teruggegeven van hoe vaak berichten zijn bekeken, een statistiek die het bedrijf in 2018 verwijderde omdat het te maken kreeg met groei- en schaaluitdagingen. De terugkeer van het aantal weergaven zal worden vergezeld door aanvullende nieuwe analyse-informatie over inhoudsweergave die Reddit wil uitrollen naar zijn meer dan 430 miljoen gemiddelde maandelijkse actieve gebruikers, zo heeft het bedrijf onlangs aangekondigd. Adweek 2021 oktober 22 Statistieken Afbeelding Prestaties B2B-beurssector verbeteren in Q2; Slechts 2 op de 3 evenementen geannuleerd Algehele gecombineerde fysieke en virtuele B2B-evenementenindustrieprestaties beginnen een opleving te zien vanaf het door pandemie geleide dieptepunt van 2020, met minder tentoonstellingen die evenementen annuleren, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens van het Center of Exhibition Industry Research ( CEIR). MarketingCharts Instagram voegt plannings- en ‘oefenmodus’-functies toe voor Live-makers Facebook’s Instagram-socialmediaplatform heeft de mogelijkheid toegevoegd om inhoud tot 90 dagen van tevoren te plannen, en een nieuwe modus voor het testen van verbindingen, twee van de vele nieuwe functies die het bedrijf heeft gelanceerd rondom de Live Creators-functie, kondigde Instagram onlangs aan. TechCrunch Twitter deelt nieuwe inzichten in het gebruik en engagement van Gen Z Ongeveer 70 procent van de Twitter-gebruikers van Gen Z heeft gezegd dat ze de app van het platform gebruiken om meer te weten te komen over nieuwe producten – een van de vele statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in nieuwe rapportgegevens van Twitter-onderzoek hoe merken via hun platform verbinding kunnen maken met Gen Z. Social Media Today eMarketer’s B2B Advertising Forecast 2021: 6 Key Insights & Revelations Technologie en financiële diensten staan bovenaan de lijst van industrieën als het gaat om B2B-advertentie-uitgaven, met technische producten en diensten goed voor ongeveer 32 procent en FinServ 25 procent – twee van de vele statistieken interessant zijn voor B2B-marketeers in recente advertentieprognosegegevens. LinkedIn (klant) AAN DE LICHTERKANT: 2021 oktober 22 Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de “types van creatieve instructies” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Q&A Met Adobe’s Brian Glover: The New Era Of CX Initiatives – Demand Gen Report TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

Heb je je eigen top B2B-marketingnieuws gevonden van de afgelopen week branchenieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-uitgaven voor digitale advertenties groeien, Google voegt kennisgrafieken toe voor podcasts, Instagram’s nieuwe functies voor makers en inzichten uit het Gen Z-betrokkenheidsonderzoek verscheen voor het eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.