Dagelijkse SEO-oplossing: basisprincipes voor SEO-rapportage Een cruciaal aspect van het verbeteren van uw SEO-prestaties is rapportage. Door te rapporteren over wat je hebt gedaan, kun je de gegevens die je hebt verzameld analyseren en ervan leren

Leestijd: 2 minuten

Bron

Een cruciaal aspect van het verbeteren van uw SEO-prestaties is rapportage. Door te rapporteren over wat je hebt gedaan, kun je de gegevens die je hebt verzameld analyseren en ervan leren.

In deze Daily Fix-serie laten we u zien hoe u duidelijke, inzichtelijke rapporten maakt die u eenvoudig kunt delen met relevante belanghebbenden. Deze rapporten behandelen alle belangrijke elementen van SEO en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Als je meer hulp wilt bij het maken van aangepaste rapporten, kun je een een-op-een walkthrough boeken met een lid van ons Onboarding-team. We zullen u begeleiden bij het maken van een gepersonaliseerd rapport dat er precies zo uitziet als u wilt.

Boek een walkthrough

Hoe stel ik een aangepast rapport in?

Met aangepaste rapporten kunt u het SEO-werk dat u hebt gedaan op een consistente basis effectief communiceren aan klanten, collega’s of andere belanghebbenden.

In deze Daily Fix-video laat Kerry u zien hoe u er een instelt bij het volgen van uw site in Moz Pro.

Rapportage over rankings verandert maandelijks

Door bij te houden hoe uw rankings maand na maand veranderen, krijgt u een beter inzicht in zowel korte als lange termijn SEO-prestaties. Als uw prestaties veranderen, kan dit type rapport u inzicht geven in waarom dat zou kunnen zijn.

Maddie laat je zien hoe je een aangepast analyserapport voor ranglijsten kunt maken dat aan je behoeften voldoet.

Rapport branding/labeling van uw rapport

Door een rapport van een merk te voorzien, krijgt het een gepolijste, professionele uitstraling die indruk zal maken op uw klant. Moz Pro geeft u de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen logo op te nemen in uw aangepaste rapport.

In deze video begeleidt Emilie je bij het aanbrengen van enkele van de laatste puntjes op de i aan je verslag.

Rapporteer links collega toevoegen als gebruiker

Wanneer je in teamverband aan SEO werkt, kan het handig zijn om de toegang tot rapportages te delen met je collega’s. U kunt beheren wie toegang heeft tot uw aangepaste rapporten met Moz Pro door ze toe te voegen als een extra gebruiker in uw account.

In deze Daily Fix doorloopt Jo de stappen die je moet nemen om je collega’s toe te voegen.

Algemene vraag over SEO-rapportage

In de laatste video bespreekt Varad het exporteren van gegevens uit Moz Pro als PDF- of CSV-bestand. Als u snel gegevens uit specifieke secties van uw campagne moet halen, kunt u dit doen door deze methode te volgen. U kunt ook één aangepast rapport maken dat alle gegevens bevat die u wilt opnemen.

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.