5 zakelijke ideeën voor post-pandemische behoeften Het zou niet overdreven zijn om te zeggen dat de gevolgen van de COVID-19-pandemie verwoestend zijn. Van gezondheidsproblemen tot de economische neergang, we hebben het allemaal meegemaakt. Gelukkig, terwijl vaccins blijven uitrollen en de wereld weer begint te normaliseren, ligt er een overvloed aan zakelijke ideeën voor post-pandemische kansen aan de horizon

Leestijd: 6 minuten

Bron

Twee shoppers met boodschappentassen en gezichtsmaskers

Het zou niet overdreven zijn om te zeggen dat de gevolgen van de COVID-19-pandemie verwoestend zijn. Van gezondheidsproblemen tot de economische neergang, we hebben het allemaal meegemaakt. Gelukkig, terwijl vaccins blijven uitrollen en de wereld weer begint te normaliseren, ligt er een overvloed aan zakelijke ideeën voor post-pandemische kansen aan de horizon.

Sinds het uitbreken van de pandemie is er veel veranderd.

Ten eerste zagen we bedrijven voor digitale interactie zoals Zoom, Microsoft en Slack van de grond komen toen we manieren vonden om via onze schermen verbonden te blijven. Toen zagen we dat bedrijven die afhankelijk waren van fysieke interactie en reizen enorme financiële klappen kregen.

Als we naar de toekomst kijken, moeten we alle veranderingen van de afgelopen twee jaar benutten om duurzame bedrijven op te bouwen voor de lange termijn.

Gerelateerd: 3 goedkope marketingtrends voor het nieuwe normaal

5 zakelijke ideeën voor post-pandemische behoeften

Dit bericht behandelt de vijf zakelijke ideeën die perfect zijn voor de nieuwe post-pandemische wereld. Deze ideeën variëren van concepten die u vanaf uw iPhone kunt uitvoeren tot persoonlijke ervaringen, waaronder:

  • Start een dropshippingbedrijf.
  • Bied virtuele assistent-diensten aan.
  • Word een Airbnb-host.
  • Beheer beïnvloeders.
  • Open een foodtruck.

Aan het einde van dit bericht bent u bekend met deze vijf ideeën die u kunt nastreven en gebruiken om een winstgevend bedrijf op te bouwen.

1. Start een dropshippingbedrijf

Vrouw die een doos inpakt

Steeds meer mensen wenden zich tot digitale handel om de dingen te kopen die ze nodig hebben. Mensen willen niet meer naar hun lokale winkel, wachten in de rij en reizen terug naar huis. In plaats daarvan verwachten ze met een klik op de knop de producten die ze willen op tijd te krijgen.

Een geweldige manier om te profiteren van deze nieuwe winkeltrend is door middel van dropshipping. Dropshipping is een tijdloos bedrijfsmodel dat in elke economische situatie kan werken.

Het mooie van dit bedrijfsmodel is dat het een zeer goedkope onderneming is om te starten. Dropshipping is wanneer de verkoper (u) geen voorraad bij de hand heeft . In plaats daarvan werk je als tussenpersoon en draag je de bestelling van de klant over aan de fabrikant.

Door geen inventaris aan te houden, zijn er vrijwel geen opstartkosten.

Voor veel e-commerceplatforms moet u mogelijk een maandelijks abonnement betalen. Uw hostingkosten mogen echter niet hoger zijn dan $ 30 per maand als u net begint. U zult waarschijnlijk moeten betalen voor extra tools zoals een bouwer van bestemmingspagina’s of een e-mailserviceprovider, maar deze services zouden slechts ongeveer $ 10 tot $ 20 per maand moeten kosten.

Interessant is echter dat het mogelijk is om gratis een dropshipping-bedrijf te starten. Veel succesvolle dropshippers gebruiken platforms zoals eBay en Etsy om hun producten te vermelden. Het voordeel van het gebruik van een platform zoals eBay, buiten de opstartkosten van nul dollar, is dat ze al gebruikers op hun platform hebben die items willen kopen. Terwijl, als je een gloednieuwe winkel bouwt, je begint met nul verkeer. U zult online advertenties op uw website moeten plaatsen of inhoud moeten creëren via sociale media of een blog om bezoekers aan te trekken .

Hoewel de traditionele online winkelstrategie duurder is en meer tijd kost om verkopen te genereren, profiteert u van het ontwerpen van uw eigen website en het maken van uw eigen aangepaste pagina’s. U zult ook de mogelijkheid hebben om de e-maillijst van uw kopers te verzamelen en hen in de toekomst op de markt te brengen .

2. Bied virtuele assistent-services aan

Als er één ding is dat de pandemie ons heeft geleerd, is het dat we kunnen blijven werken, zelfs als we niet dezelfde kantoorruimte delen.

Met de snelle verspreiding van technologie die ons in staat stelt om virtuele communicatie te hebben, is het voor bedrijven nog nooit zo eenvoudig geweest om taken uit te besteden.

Als virtuele assistent zijn de diensten die u kunt bieden onbeperkt. Ik zou aanraden om jezelf een vaardigheid met een hoog inkomen aan te leren. Wanneer de meeste mensen denken aan vaardigheden met een hoog inkomen, denken ze aan banen als advocaat of arts – vaardigheden die jaren en jaren onderwijs nodig hebben voordat ze op dat gebied de kost kunnen verdienen.

Er zijn echter veel vaardigheden die u op internet kunt leren zonder dat u formeel onderwijs hoeft te volgen. Vaardigheden zoals copywriting, zoekmachineoptimalisatie , codering, webdesign of social media marketing kunnen bijvoorbeeld allemaal worden geleerd via YouTube of how-to-artikelen.

Zodra je een solide basis hebt voor de vaardigheid die je zojuist hebt geleerd, kun je je aanmelden op een freelanceplatform zoals Upwork of Fiverr en een verkopersprofiel maken om projecten te krijgen.

Wees ook niet bang om sociale-mediaplatforms, zoals LinkedIn of Twitter, te gebruiken om bedrijfseigenaren over uw diensten te informeren.

3. Word een Airbnb-host

Helder verlichte woonkamer

Nu de pandemie ten einde loopt, beginnen mensen “wraakreizen” te maken om alle tijd die ze sinds het begin van COVID-19 in hun huis hebben doorgebracht, in te halen.

Als je een logeerkamer in je huis hebt, wil je misschien geld verdienen met die ruimte door Airbnb-verhuurder te worden.

Het proces om gastheer te worden is moeiteloos en kan binnen een paar minuten worden gedaan.

Net als eBay-dropshipping is het geweldig om Airbnb-host te worden, omdat het helemaal gratis is om je huis op Airbnb te vermelden. Daarnaast heeft het platform al meer dan 150 miljoen gebruikers die vakanties of ervaringen boeken.

Als je toevallig om de extra ruimte te hebben en steeds een Airbnb gastheer is een realiteit voor u, kunt u kijken op de gratis woning calculator op hun website om te zien hoeveel geld je zou kunnen maken op basis van uw locatie en eigendom grootte.

4. Beheer beïnvloeders

Influencer marketing is gegroeid van een marktomvang van slechts $1,7 miljard in 2016 naar een verwachte $13,8 miljard eind 2021 . Met platforms als YouTube, Instagram en TikTok die allemaal in populariteit toenemen, is het geen verrassing dat merken op zoek zijn naar manieren om hun producten in handen te krijgen van influencers met een betrokken aanhang.

Toch kennen veel influencers niet het potentieel voor het genereren van inkomsten achter hun accounts. De meeste mensen met een grote aanhang hebben hun aanhang verzameld omdat ze houden van wat ze doen, niet omdat ze iets aan een publiek willen verkopen.

Een geweldige strategie is om een platform te kiezen en influencers binnen een specifieke niche te bereiken.

Hoe specifieker je wordt, zoals bij make-up influencers op TikTok, hoe makkelijker het zal zijn om ze als manager te vertegenwoordigen.

Neem contact op met deze influencers en vraag hen hoeveel ze zouden vragen om een product in hun video te promoten. Veel influencers kennen de waarde van hun publiek niet en geven een cijfer dat onder de marktwaarde ligt.

Als je eenmaal begrijpt hoeveel ze zouden vragen voor een promotie, stuur dan een bericht naar bedrijven in die niche en vraag of ze geïnteresseerd zouden zijn om hun product te promoten bij die influencer. Wanneer ze om prijzen vragen, geef dan een getal dat 10x hoger is dan wat de influencer je heeft verteld.

Zorg ervoor dat je eerlijk bent met de influencer die je gaat maken via deze plaatsingen. Ze zullen echter meestal in orde zijn zolang ze het bedrag krijgen waar ze om vragen.

5. Open een foodtruck

Persoon die een broodje vasthoudt in een foodtruck

Hoewel een foodtruck niet als een sexy idee klinkt, is het een van de meest praktische manieren om in de foodbusiness te stappen zonder het risico te lopen een fysiek restaurant te beginnen.

De vraag van de consument naar de foodtruck-industrie groeit , omdat de behoefte aan kwalitatief hoogstaand, betaalbaar voedsel in de loop der jaren is toegenomen.

Met een foodtruck ontmoet je je klanten waar ze zijn in plaats van dat ze naar jou komen.

Bovendien, door niet vast te zitten op een fysieke locatie, kunt u proberen uw foodtruck op verschillende tijdstippen van de dag in verschillende gebieden te plaatsen om te zien welke strategie de meeste omzet voor uw bedrijf genereert.

Noot van de redactie: als je betaalopties op het verkooppunt voor je foodtruck nodig hebt, bekijk dan het aanbod van GoDaddy Payments. Met lage transactiekosten houdt u meer van uw zuurverdiende contanten.

Welk bedrijfsidee voor postpandemische behoeften spreekt u aan?

Het valt niet te ontkennen dat de COVID-19-pandemie vol ongekende problemen zit. Nu we er echter een einde aan kunnen zien, is het tijd voor ondernemers om naar de toekomst te kijken. Er is geen gebrek aan zakelijke ideeën voor post-pandemische behoeften die de moeite waard zijn in deze nieuwe omgeving.

Met dit nieuwe economische landschap kun je alles doen, van het creëren van persoonlijke ervaringen tot het benutten van digitale handel. Zolang je geduld en consistentie inzet, is de lucht de limiet.

De post 5 zakelijke ideeën voor post-pandemische behoeften verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.