13 manieren waarop GoDaddy Studio je contentgame kan verbeteren Het is niet verwonderlijk dat dit waarschijnlijk ons meest populaire formaat is. Verhalen zijn meestal “Top of the Pops” als het gaat om betrokkenheid en het platform is ontworpen voor interactie en verhalen vertellen

Leestijd: 7 minuten

Bron

GoDaddy Studio-sjablonen

GoDaddy Studio wordt gekenmerkt door zijn uitgebreide hulpprogramma voor alledaagse ondernemers. Het is een multifunctionele ontwerptool die uitblinkt in zaken als:

 • Foto bewerken
 • Video maken
 • Creatie van sociale inhoud

Maar er valt nog veel meer te ontdekken! Laten we het hieronder beperken en dertien van de meest populaire toepassingen bekijken om je inhoudsspel te verbeteren.

1. Maak boeiende Instagramverhalen

Het is niet verwonderlijk dat dit waarschijnlijk ons meest populaire formaat is. Verhalen zijn meestal “Top of the Pops” als het gaat om betrokkenheid en het platform is ontworpen voor interactie en verhalen vertellen.

Bovendien zijn we er dol op vanwege de afbeeldingen op volledig scherm. Dit is waar een prachtig ontwerp je kan onderscheiden – en video heeft een grote impact. Verhalen kunnen variëren van alles als:

 • Promoties
 • Prijslijst
 • Menu’s
 • Lijsten
 • peilingen
 • Citaten
 • Voorproefje
 • Aankondigingen
 • Momenten achter de schermen

Het beste is dat GoDaddy Studio voor al deze ontwerpopties heeft. Als je Stories gebruikt als onderdeel van je contentstrategie, zou je waarschijnlijk dagelijks moeten posten. Als u sjablonen heeft om het ontwerpproces te versnellen, bespaart u enorm veel tijd.

GoDaddy Studio-sjablonen voor Instagramverhalen

2. Ontwerp uw logo

Een logo is een van de eerste stappen in het creëren van je merkidentiteit ( of verhaal ). Het voelt ook geweldig om dit zelf te doen, wat gemakkelijk te doen is in GoDaddy Studio. Je kunt het helemaal opnieuw ontwerpen met afbeeldingen, lettertypen en vormen, maar het is nog gemakkelijker om te bereiken met een sjabloon. Kies er een die je leuk vindt en pas deze vervolgens aan voor je merk.

Maak een logo in GoDaddy Studio-avonturenkleding met berglogo

Zodra het is ontworpen, kunt u uw logo opslaan in de grafische bibliotheek en het vervolgens op elk moment in uw ontwerpen gebruiken.

Maak een logo in GoDaddy Studio Drum Studio

3. Maak videoberichten en advertenties

Wanneer u klaar bent om de grote wapens naar voren te brengen, kunt u beginnen met het maken van videoposts die uw advertenties naar een hoger niveau tillen.

Het plaatsen van video’s is de nummer één manier om opgemerkt te worden.

Om het bereik te vergroten, is het misschien de moeite waard om hier een paar marketingdollars toe te voegen. Marketing kan bestaan uit gratis of betaalde methoden, maar u moet ervoor zorgen dat u consequent adverteert. Video is een veelbelovende manier om dit te doen.

Maak een sales promo gif

Met GoDaddy Studio kun je beginnen met een videosjabloon of je ontwerp maken met behulp van onze uitgebreide bibliotheek met gratis video’s. Je kunt dingen verwachten als:

 • Animaties
 • texturen
 • Scènes

Natuurlijk kun je ook je video’s toevoegen.

Gif voor haarverzorging

4. Stimuleer de verkoop met een promotie

Het is niet voldoende om uw producten of diensten online beschikbaar te hebben. Je moet ze van tijd tot tijd een duwtje in de rug geven en het organiseren van een promotie is de beste manier om dit te doen.

GoDaddy Studio-sjablonen om de verkoop te promoten

De meest beproefde en vertrouwde manieren om de verkoop en betrokkenheid te verhogen, zijn onder meer:

 • verkoop
 • Weggevertjes
 • Competities

GoDaddy Studio heeft honderden prachtige sjablonen voor al deze en je kunt deze uitvoeren wanneer je maar wilt. Het belangrijkste om hier te onthouden is om betrokken te raken bij grote verkoopseizoenen op de kalender. Dit kunnen speciale data zijn zoals Black Friday of Cyber Monday.

Bovendien kunt u met onze afbeeldingen betrokken raken bij speciale feestdagen en seizoenen zoals:

 • Halloween
 • Zomer
 • Nationale Hondendag

Plan en houd uw promo’s in overeenstemming met een marketing- of contentkalender .

5. Verenig je look en feel met Lay-outs

Een van de meest ondergewaardeerde geheime wapens in GoDaddy Studio zijn Layout Collections. Als je op zoek bent naar een consistente look en feel voor al je content op verschillende platforms, dan ben je hier driekwart van de weg.

Als alternatief kunt u Lay-outs gebruiken om een campagne voor meerdere kanalen op te bouwen met zware ontwerpelementen.

Lay-outs bevatten professioneel ontworpen sjablonensets die op stijl zijn gegroepeerd. Kies er gewoon een, selecteer de relevante sjabloon en voeg uw eigen tekst en afbeeldingen toe met één tik op de knop.

GoDaddy Studio-sjablonen om stijl te verenigen

6. Kleurenpaletten maken en opslaan

Een andere game-veranderende applicatie die GoDaddy Studio biedt, is Thema’s. Met deze tool kunt u kleurenpaletten voor uw merk maken en opslaan. Je kunt ook een stijl voor je merk kiezen en vervolgens op tikken om door verschillende kleurencombinaties te bladeren. Het werkt ook samen met lay-outs, sjablonen en uw eigen ontwerpen.

Thema’s maken het kiezen van kleurencombinaties ook gemakkelijk voor niet-ontwerpers.

Zodra je je perfecte match hebt gevonden, heb je een verzameling kleuren tot je beschikking om aan te passen. U kunt zelfs uw kleurenpalet opslaan, zodat toekomstige projecten consistent blijven.

GoDaddy Studio-sjablonen met verschillende kleurenschema's

7. Vind je perfecte lettertype

Lettertypen zijn een essentieel onderdeel van uw merkidentiteit. Ze zijn ook gewoon heel leuk om te ontdekken en uit te proberen.

GoDaddy Studio heeft meer dan 600 lettertypen in zijn bibliotheek met een Pro-abonnement.

Ze zijn gegroepeerd op stijlcategorieën of je kunt nieuwe trendy toevoegingen ontdekken. Als je het lettertype van je merk al hebt gekozen, kun je het zelfs uploaden vanaf je apparaat.

Gif met verschillende lettertypen in GoDaddy Studio

Om te beginnen, tikt u eenvoudig op het geselecteerde lettertype en voegt u het toe aan uw persoonlijke bibliotheek. Het blijft hier voor toekomstig gebruik, waar u door uw lettertypen kunt scrollen om te zien hoe het in realtime wordt weergegeven. Er zijn ook tal van extra hulpmiddelen om uw tekst te bewerken, waaronder:

 • Spatiëring
 • Geval
 • Lijnhoogte
 • Kromming

Gerelateerd: Typografie 101: Een merklettertype selecteren

8. Maak shoppable productposts

Handel via sociale media is de afgelopen jaren een van de grootste kansen voor alledaagse ondernemers. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw producten aan een geboeid publiek te presenteren en binnen enkele seconden met één tik te verkopen.

Maar om die kranen te krijgen, moet u uw producten in het best mogelijke licht laten zien.

Het gebruik van design om je te onderscheiden van de massa is hier een goede strategie. De tool Achtergrond verwijderen van GoDaddy Studio kan de achtergrond van je afbeeldingen wissen met een enkele tik. Dit helpt om de focus op uw producten te leggen en opent een wereld van creatieve mogelijkheden.

GoDaddy Studio-templates voor shoppable posts

9. Maak unieke profielfoto’s

Met de tool Achtergrond verwijderen kun je ook opvallende profielfoto’s maken. Je moet er tenslotte goed uitzien op internet, toch?

GoDaddy Studio-sjablonen voor unieke profielfoto's

Door wat designmagie aan je avatar toe te voegen, creëer je een professionele uitstraling, vooral als deze is afgeleid van je merkidentiteit. Je kunt profielfoto’s opfleuren voor verschillende doeleinden, zoals:

 • Uw bedrijfspagina
 • Een persoonlijke blog
 • Je team presenteren

Je kunt je betrokkenheid bij populaire cultuur ook uiten door je profielfoto tijdelijk bij te werken voor speciale dagen of goede doelen.

10. Maak prachtige Pinterest-borden

Pinterest wordt vaak over het hoofd gezien in e-commercestrategieën voor kleine bedrijven, maar het is niet alleen voor recepten en droomhuisfantasieën.

Pinterest verplaatst producten – vooral als u gebruik maakt van winkelbare pinnen die zijn verbonden met uw online winkel .

Dit platform is ook geweldig om verkeer naar uw website of blog te leiden via visuele wegwijzers. Het is het overwegen waard (als je dat nog niet bent), aangezien Pinterest-sjablonen snel en gemakkelijk te gebruiken zijn.

GoDaddy Studio-sjablonen voor Pinterest

11. Maak videominiaturen

Als je video gebruikt als onderdeel van je contentstrategie, weet je hoe belangrijk het is om de aandacht te trekken met opvallende thumbnails.

GoDaddy Studio heeft miniatuursjablonen voor YouTube- en IGTV-covers. Je kunt deze gebruiken om een unieke look en feel voor je kanaal te creëren en je video’s een professionele uitstraling te geven.

GoDaddy Studio-sjablonen voor videominiaturen

12. Ontwerp een niet te missen evenementposter

Evenementposters zijn niet alleen praktisch om mensen naar uw echte of virtuele bijeenkomst te lokken. Ze zijn ook een van de creatievere ontwerpmogelijkheden. Dit is waar grafische ontwerpers graag hun ontwerpspieren aanspannen en jij ook!

U kunt uw poster en flyers in enkele minuten maken met behulp van kant-en-klare sjablonen.

In GoDaddy Studio heb je de mogelijkheid om je posterontwerpen te exporteren als JPG’s of PNG’s om online te gebruiken. U kunt ze ook als PDF exporteren als u ze wilt afdrukken.

GoDaddy Studio-sjablonen voor posters voor evenementen

13. Plaats een offerte

Het delen van een inspirerende quote, affirmatie of kennisbom is een heel goed idee om te overwegen in je social content-strategie. Het is niet alleen heel gemakkelijk om te doen met een sjabloon, maar het is ook een super populair formaat.

Bovendien kan het ook helpen de persoonlijkheid en het perspectief van uw merk op de wereld te positioneren. Ideeën die resoneren met uw volgers, kunnen de basis vormen voor een community rond uw merk.

GoDaddy Studio-sjablonen voor offertes

Laatste gedachten

Dit zijn slechts enkele van de merkopbouwende ideeën die u gemakkelijk kunt bereiken met GoDaddy Studio . Ontdek nog meer door de gratis app vandaag nog op internet of mobiel uit te proberen. Breng uw onderneming naar een hoger niveau met prachtige visuele inhoud.

Het bericht 13 manieren waarop GoDaddy Studio je contentgame kan verbeteren, verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.