4 succesvolle eigenaren van kleine bedrijven op de Instagram-campagnes die echt hebben gewerkt Vooral voor ondernemers met talloze niet-social-media-gerelateerde taken op hun bord, kan het moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van Instagram-trends

Leestijd: 5 minuten

Bron

4 succesvolle eigenaren van kleine bedrijven over de Instagram-campagnes die echt hebben gewerkt

Vooral voor ondernemers met talloze niet-social-media-gerelateerde taken op hun bord, kan het moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van Instagram-trends. Het lijkt erop dat er om de week updates zijn voor het algoritme, nieuwe strategieën om groei te stimuleren en extra functies om te gebruiken. Hoewel deze inzichten en tools krachtige manieren kunnen zijn om de groei van uw bedrijf te stimuleren, kunnen ze ook uw socialemediastrategie overweldigen.

Om een einde te maken aan het rumoer over het beste gebruik van het platform, zijn we direct naar de bron gegaan en hebben we met vier vrouwen gepraat over de meest effectieve Instagram-campagnes die ze ooit hebben gelanceerd.

Of je nu volgers wilt krijgen, de verkoop wilt stimuleren of je publiek op een grotere schaal wilt bedienen, neem een pagina uit hun playbook, met het vertrouwen dat – welke veranderingen er ook op Instagram komen – ze hebben gewerkt voor bedrijfseigenaren zoals jij .

Strategie #1: maak “How-To”-handleidingen voor uw publiek 4 succesvolle eigenaren van kleine bedrijven over de Instagram-campagnes die echt hebben gewerkt Shang Saavedra

Eigenaar van Save My Cents , een platform dat als doel heeft het financiële leven van mensen te veranderen, cent voor cent.

De meest effectieve Instagram-campagne die ik heb gelanceerd: How To”-handleidingen maken over het openen en financieren van beleggings- en pensioenrekeningen heeft voor mij goed gewerkt. Een deel van de reden waarom deze campagne zo succesvol was, is dat deze informatie niet op grote schaal wordt gedeeld. Mensen zijn echt bang voor beleggen en denken dat het heel complex is. Echt, het openen van deze accounts duurt minuten.

De groei die ik daardoor heb ervaren: ik heb in de loop van de tijd een paar van deze campagnes gedaan en ze worden vaker gedeeld en geliked dan veel van mijn andere berichten. Ik kreeg ook heel goede feedback – mijn volgers namen het advies ter harte en openden hun rekeningen. Dit liet me zien dat mijn account een echte impact had.

Strategie #2: de krachten bundelen met anderen 4 succesvolle eigenaren van kleine bedrijven over de Instagram-campagnes die echt hebben gewerkt Lexie Smith

Oprichter van THEPRBAR Inc. , een online coachingplatform en bronnencentrum dat is gebouwd om gemotiveerde ondernemers en professionals te helpen hun impact, invloed en inkomsten uit te breiden.

De meest effectieve Instagram-campagne die ik heb gelanceerd: ik leidde en werkte samen met acht andere coaches op complementaire gebieden om een campagne voor het maken van lijsten te lanceren genaamd The Empower Project. We hebben allemaal een waardevolle freebie bijgedragen en de campagne op verschillende kanalen gepromoot, voornamelijk op Instagram. Het enige waar we om vroegen, waren accounts om alle deelnemende coaches te volgen en hun e-mailadres op te geven. De campagne was enorm succesvol voor alle betrokkenen en kostte niets om uit te voeren.

De groei die ik als resultaat heb ervaren: we hebben allemaal honderden hypergerichte e-mails en volgers van de campagne gevangen zonder een cent uit te geven. Het was belangrijker voor ons om een gekwalificeerd publiek aan te trekken in plaats van alleen te streven naar grote ijdelheidsstatistieken.

Strategie #3: afbeeldingen maken om delen gemakkelijk te maken 4 succesvolle eigenaren van kleine bedrijven over de Instagram-campagnes die echt hebben gewerkt Bonnie Chen

Social Media en Content bij Dreamers & Doers , een high-impact community en PR-hypemachine die buitengewone ondernemende vrouwen ondersteunt en versterkt.

De meest effectieve Instagram-campagne die ik heb gelanceerd: Dreamers & Doers helpt onze leden zichtbaarheid te krijgen in de media, en elke keer dat ze worden vermeld in een van onze partnerpublicaties, maak ik afbeeldingen om hen te helpen het nieuws wijd en zijd te delen.

Onlangs waren 33 van onze leden te zien in een artikel in BlogHer en ik heb voor elk van hen aangepaste afbeeldingen gemaakt met hun foto en een citaat uit het artikel. Hierdoor konden ze het nieuws van hun functie gemakkelijk delen op hun eigen sociale platforms. We hebben deze afbeeldingen ook op onze Instagram-verhalen geplaatst en elk lid getagd, wat het voor hen nog gemakkelijker maakte om te delen, waardoor de naamsbekendheid van Dreamers & Doers voor hun verschillende doelgroepen werd vergroot.

De groei die ik als resultaat heb ervaren: onze leden waren enthousiast dat delen zo gemakkelijk was, en 70% van hen deelde de afbeeldingen via hun netwerken. Als gevolg hiervan zagen we enkele dagen daarna een toename in volgers, profielbezoeken en klikgedachten op onze website. De extra zichtbaarheid voor zowel Dromers & Doers als voor onze leden maakte dit makkelijke initiatief tot een enorme win-win!

Strategie #4: bouw vertrouwen op via door gebruikers gegenereerde inhoud 4 succesvolle eigenaren van kleine bedrijven over de Instagram-campagnes die echt hebben gewerkt Marissa Pick

Oprichter van Marissa Pick Consulting LLC , dat strategisch advies levert gericht op digitale transformatie, contentmarketing, socialmediastrategie, personal branding en meer.

De meest effectieve Instagram-campagne die ik heb gelanceerd: de meest effectieve campagnes waaraan ik heb gewerkt, zijn die met door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) en helpen het merk onder de aandacht te brengen. Consumenten vertrouwen door gebruikers gegenereerde beoordelingen en inhoud meer dan inhoud van een merk. Wanneer een merk succes en een product kan laten zien door de ogen van de eindgebruiker, volgt natuurlijke betrokkenheid. Merken zullen een stijging zien in volgers, betrokkenheid en reacties.

De groei die ik als resultaat heb ervaren: een van mijn klanten was bezig met het lanceren van Instagram als hoofdonderdeel van hun algehele campagne, maar het zorgde voor minimaal verkeer. Na gebruik te hebben gemaakt van duidelijke call-to-actions, betaalde media en UGC, zagen we dat het kanaal naar bijna 9 procent van de belangrijkste doorverwijzing van verkeer naar de website ging. Het percentage van het totale verkeer van sociale-mediakanalen naar de website groeide ook, maar de betrokkenheid, interactie en UGC zorgden voor een enorme groei voor dit account.

Als het gaat om je eigen Instagram-reis, is misschien wel het meest impactvolle advies dat we kunnen geven gewoon om aan de slag te gaan. Of je nu experimenteert met een aantal van de bovenstaande strategieën of ze als inspiratie gebruikt om een ander creatief idee uit te proberen, het is belangrijk om ergens te beginnen en te kijken wat resoneert met je unieke publiek. U weet nooit wat succesvol kan zijn voor u en uw bedrijf.

Alle personen die in dit artikel worden genoemd, zijn lid van Dreamers & Doers , een bekroonde gemeenschap en een divers ecosysteem dat buitengewone ondernemende vrouwen versterkt door middel van PR-mogelijkheden, authentieke verbinding en krachtige middelen. Lees meer over Dreamers & Doers en abonneer je op de maandelijkse The Digest voor topbronnen voor ondernemerschap en carrière.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.