B2B-marketingnieuws: B2B-strategie voor contenttargeting, groeiende uitgaven voor zoek- en sociale advertenties, automatische hoofdstukken van YouTube en marketinginzichten in de donkere modus

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 Oktober 29 MarketingCharts Grafiek

2021 Oktober 29 MarketingCharts Grafiek Dow Jones-gegevens identificeren B2B-strategie voor contenttargeting 73 procent van de B2B-marketeers zei dat ze het geruststellend vinden om meer over een merk te weten te komen, zelfs als ze al in het kooptraject zitten, terwijl 68 procent inhoud over een merk bekijkt die afkomstig is van zakelijk nieuws en handelsmedia als betrouwbaarder dan informatie van de website van het merk – twee van verschillende interessante statistieken in onlangs vrijgegeven enquêtegegevens die interessant zijn voor digitale marketeers. MediaPost LinkedIn-betrokkenheid blijft groeien, advertentie-inkomsten stijgen te midden van economisch herstel Recordbetrokkenheidsniveaus, een stijging van ongeveer 19 procent ten opzichte van het laatste kwartaal, behoorden tot de driemaandelijkse hoogtepunten voor het LinkedIn-platform (klant) van Microsoft, vergezeld van een omzet die met 42 procent groeide en de advertentievraag een stijging van ongeveer 61 procent, maakte Microsoft onlangs bekend. Sociale media vandaag met jongere doelgroepen die reclamevrij worden, merkintegratie is belangrijker dan ooit Merkintegratie wordt steeds meer een belangrijke marketingtactiek, aangezien meer doelgroepen, met name jongere demografische groepen, advertenties mijden, wat leidt tot nieuwe strategische plaatsingsopties, volgens onlangs- Nielsen-onderzoeksgegevens vrijgegeven. MediaPost TikTok deelt nieuwe inzichten in waarom mensen de app gebruiken en hoe deze authenticiteit viert Naarmate meer B2B-merken het water testen met het sociale platform TikTok, heeft ongeveer 53 procent van de wereldwijde TikTok-gebruikers gezegd dat ze erop vertrouwen dat anderen hun authentieke zelf zijn op het platform , waarbij ongeveer 31 procent de inhoud als opbeurend beschouwt en 53 procent een gemeenschapsgevoel onder de gebruikers opmerkt, volgens nieuw vrijgegeven TikTok-rapportgegevens. Social Media Today Facebook test een nieuwe optie voor het cross-posten van uw Facebook-feedberichten op Instagram Marketeers die zowel Facebook als het Instagram-platform gebruiken, hebben nieuwe opties geboden die het gemakkelijker maken om inhoud tussen de twee services te delen, inclusief de mogelijkheid om rollen te cross-posten en Stories-elementen van Facebook naar Instagram, maakte Facebook onlangs bekend. TechCrunch YouTube voegt auto-hoofdstukken toe als zoekelement, de volgende fase van zijn hoofdstukken Push Vorig jaar heeft YouTube een slimme indexeringsfunctie uitgerold voor het opsplitsen van video’s in delen om het vinden van bepaalde informatie in een video gemakkelijker te maken, en onlangs het videoplatform dat eigendom is van Google heeft marketeers nieuwe opties gegeven voor het optimaliseren van de namen van hun videohoofdstukken, samen met het toevoegen van auto-hoofdstukinformatie om aanvullende inzichten in zoekgegevens te bieden, kondigde YouTube onlangs aan. Sociale media vandaag 2021 29 oktober Statistieken Afbeelding Talentkloof belemmert het gebruik van AI door marketeers Ongeveer 51 procent van de marketingleiders heeft gezegd dat het in dienst nemen van talent met voldoende kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en datawetenschapsvaardigheden een van hun grootste uitdagingen is, terwijl technische partnerschappen, interne cross-training en het selecteren van de juiste AI-technologie werden gezien als extra topuitdagingen, volgens onlangs vrijgegeven AI-enquêtegegevens. MarketingCharts Snapchat voegt 13 miljoen meer dagelijkse gebruikers toe in het derde kwartaal, nu tot 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers Snapchat zag 306 miljoen dagelijkse actieve gebruikers in het laatste kwartaal, met meer dan 500 miljoen actieve maandelijkse gebruikers, samen met het eerste kwartaal ooit met een omzet van $ 1 miljard, Snapchat heeft het onlangs aangekondigd. Social Media Today Donkere modus voor e-mailenquête: wat denken marketeers? 72 procent van de marketeers zei dat ze het maken van e-mail in de donkere modus op hun radar hebben, waarbij ongeveer 39 procent van de B2B-merken opmerkt dat ze e-mails in de donkere modus gebruiken, een praktijk die bijna de helft van de B2C-merken gebruikt, volgens nieuw vrijgegeven e-mailadvertentierapportgegevens interessant voor online marketeers. Mailjet by Pathwire Welke media herstellen van pre-COVID-advertentie-uitgaven – of overtreffen deze? Zoek-, sociale en andere vormen van digitale reclame behoren tot de mediatypes die naar verwachting de grootste winst zullen boeken in 2021, volgens recent gepubliceerde prognosegegevens voor advertentie-inkomsten. Marketinggrafieken AAN DE LICHTERKANT: 2021 29 oktober Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de “productiviteit en onderbrekingen” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Wereldwijde IT-uitgaven zullen in 2022 $ 4,5 biljoen bereiken, zegt Gartner – The Register TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Nick Nelson – 10 tips om je weg te vinden als nieuwe ondernemer – Trends in kleine bedrijven
  • Lee Odden — 5 tips voor het schrijven van SEO-inhoud — InspireFirst
  • TopRank Marketing — B2B Influencer Marketing: uw gids voor succes in 2021 [+ 3 voorbeelden] — Pop Pays

Bent u uw eigen toonaangevende B2B-marketingnieuws van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van de week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-strategie voor contenttargeting, groeiende zoek- en sociale advertentie-uitgaven, YouTube’s auto-hoofdstukken en marketinginzichten in de donkere modus verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.