D'Andre Good: gemeenschappen verheffen met Urban Eatz De manier waarop het werkt, is dat bedrijven zich eerst registreren bij de service, die ze vervolgens verbindt met een netwerk van beschikbare chauffeurs, die bestellingen afleveren die via de app zijn geplaatst. U kunt Urban Eatz downloaden voor Android en iOS. Het werd gelanceerd in november 2020 en D’Andre zegt dat er vandaag ongeveer 1.000 actieve gebruikers in de omgeving van Houston zijn

Leestijd: 7 minuten

Bron

D'Andre Good

D’Andre Good is de maker en CEO van Urban Eatz , een nieuwe voedselbezorgservice en mobiele app gericht op kleinere restaurants die eigendom zijn van minderheden, foodtrucks en voedselverkopers aan huis. Op dit moment bedient Urban Eatz het metrogebied van Houston, maar D’Andre heeft plannen om het naar het nationale niveau te brengen.

Bij Urban Eatz draait alles om verheffing: het idee is dat verkopers verheffen tot foodtrucks, foodtrucks verheffen tot winkelpuien en die verheffen tot franchises. Banen en hoofdstad gaan rechtstreeks terug naar gemeenschappen.a

De manier waarop het werkt, is dat bedrijven zich eerst registreren bij de service, die ze vervolgens verbindt met een netwerk van beschikbare chauffeurs, die bestellingen afleveren die via de app zijn geplaatst. U kunt Urban Eatz downloaden voor Android en iOS. Het werd gelanceerd in november 2020 en D’Andre zegt dat er vandaag ongeveer 1.000 actieve gebruikers in de omgeving van Houston zijn.
Aanmelden voor D'Andre Good Hub

Lees het interview met D’Andre Good van Urban Eatz

D’Andre en Urban Eatz maken al nieuws in de regio Houston , maar we hebben hem weten in te halen voor een uitgebreid interview. Lees verder voor een kijkje in Urban Eatz en hoe D’Andre zijn idee van de grond kreeg.

D'Andre Good-logo

Laten we beginnen met iets over uw achtergrond. Hoe heb je de vaardigheden en kennis verworven die vandaag de dag een rol spelen?

Ik heb een achtergrond in de bouw, ironisch genoeg. Meest recent was ik de hoofdinspecteur die verantwoordelijk was voor de bouw van de nieuwe bibliotheek van de Texas Southern University, maar ik ben altijd al bezig geweest met technologie. Ik had alleen nog nooit iets in het bijzonder gevonden dat mijn volledige interesse begreep wat betreft het bouwen.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in eten en ben bekend geworden door de verschillende plaatsen waar ik zou eten die mensen als verborgen juweeltjes zouden beschouwen.

Dus bij het creëren van Urban Eatz Delivery wilde ik dat soort plaatsen benadrukken met iets dat een sociale impact had, en dat een grote rol zou spelen in de eigen branche en het speelveld gelijk zou maken.

Je hebt de ene hand in app-ontwikkeling en de andere in een soort community-building aan de basis door middel van voedsel. Hoe is dat gebeurt?

Ik heb altijd geweten dat ik een ondernemer zou worden, ik wist alleen niet wat voor soort bedrijf. Ik begon te kijken naar de trends van de huidige tijd en hoe wij als mensen eraan gewend zijn geraakt om alles voor de deur te krijgen en merkte dat de bezorgindustrie zal blijven groeien.

Ik wilde deel uitmaken van die groei.

Wat gemeenschapsvorming betreft, denk ik dat we als land veel sterker zouden zijn als alle gemeenschappen zouden floreren. Er is een markt die grotendeels is genegeerd en ik zou graag een voortrekkersrol spelen om deze onder de aandacht te brengen en andere Afro-Amerikaanse ondernemers te laten zien dat we zaken kunnen doen in deze technische sector en impact kunnen maken.

D'Andre Goed Team

Het zou cool zijn om terug te kijken op je ervaringen met het ontwikkelen van Urban Eatz – als app, community en bedrijf. Wat komt er in elk van die gebieden naar voren?

Als het gaat om mijn ervaringen met de app, komt er zoveel kijken bij het bouwen ervan – vooral het testen, want als je te maken hebt met de functionaliteit ervan, moet je rekening houden met hoe iedereen het zal gebruiken en de problemen die zich kunnen voordoen als een resultaat van mensen die bepaalde dingen proberen te doen.

Het is bijna alsof je gedachten leest, omdat je mogelijke problemen wilt identificeren en proberen deze te verminderen.

Als gemeenschap zijn we goed ontvangen en de liefde en steun die we hebben gekregen is overweldigend. We geven echt een voorproefje van de cultuur en zijn in Houston, een van de meest diverse steden van het land.

Als bedrijf was dit een constante sleur, een leerervaring en een geweldige karakterbouwer.

Ik heb gemerkt dat je je site hebt gebouwd met GoDaddy Website Builder . Hoe hebben de producten van GoDaddy ertoe bijgedragen om Urban Eatz van de grond te krijgen?

De producten van GoDaddy zijn een onbezongen held geweest. Alles met GoDaddy is zo gemakkelijk te navigeren, hun klantenservice is eersteklas en onze website heeft een zeer mooie, strakke uitstraling die echt helpt om onze klanten aan te trekken. Als we wijzigingen moeten aanbrengen, is het heel eenvoudig en niet al te ingewikkeld om dat te doen – zelfs een beginner kan een kwaliteitswebsite bouwen.

Stel je voor dat ik zojuist de Urban Eatz-app heb gedownload. Kun je me door de gebruikerservaring leiden?

Wanneer je naar je app store gaat, of het nu iOS of Android is, maak je een profiel aan. Zodra u binnen bent, ziet u elk bedrijf in de app binnen 105 mijl van uw locatie, gerangschikt van dichtstbijzijnde tot verste weg.

U kunt alles binnen een straal van 65 mijl bij u laten bezorgen via onze app.

U klikt op het bedrijf en ziet hun artikelen, klikt op het artikel en voegt het toe aan uw winkelwagentje en plaatst vervolgens de bestelling. Zodra de bestelling door de handelaar is ontvangen, accepteren ze deze en wordt de dichtstbijzijnde chauffeur bij die specifieke handelaar op de hoogte gebracht.

De chauffeur accepteert de bestelling, waarna de klant wordt geïnformeerd over wie de chauffeur is, samen met zijn kenteken. De klant ontvangt updates over wanneer de chauffeur bij de handelaar arriveert, wanneer zijn bestelling wordt opgehaald en wanneer zijn bestelling is afgeleverd.

We hebben ook een functie voor ouders die een profiel voor hun kinderen hebben aangemaakt, maar niet willen dat hun kinderen hun bankkaartgegevens hebben. Ze kunnen geld toevoegen aan hun rekening (vergelijkbaar met geld toevoegen aan een schoolmaaltijdrekening), en hun kinderen kunnen een bestelling plaatsen zonder hun ouders lastig te vallen, zolang er maar geld in hun portemonnee zit.

Hoe zit het met restaurants en personen die het eten maken? Hoe werkt het voor hen?

Voor restaurants is hun beheerderspaneel een webgebaseerd paneel, vergelijkbaar met een e-mail. Een restauranteigenaar kan zijn volledige bedrijfsvermelding vanaf zijn mobiele telefoon beheren, zonder dat er extra kassasystemen nodig zijn. Alles is hetzelfde als hierboven, maar de handelaar krijgt een melding op zijn telefoon over een bestelling, hij accepteert deze en alle informatie over de bestelling wordt weergegeven.

Ze vertellen de chauffeur hoeveel tijd het kost om zich voor te bereiden. De chauffeur komt de bestelling ophalen en het restaurant wordt gewaarschuwd zodra de levering is voltooid. Alle bestellingen worden geleverd in geïsoleerde zakken om voedsel op temperatuur te houden.

Ook houdt Urban Eatz Delivery geen geld van een restaurant vast. Er is geen wachttijd tot het einde van de week om betaald te worden. Ons systeem is opgezet om het restaurant hun geld te geven, de chauffeurs van hen, en wij het onze. Alle percentages zijn er al uitgehaald.

Heb je iets geleerd dat je moet doen (of niet doen) op basis van je ervaring met de belangrijkste bezorg-apps die er tegenwoordig zijn?

Ik heb geleerd dat we ons niet moeten beperken tot een bepaalde bezorgradius, en ook dat we het geld van onze handelaars niet moeten vasthouden. Een van onze concurrenten was in het nieuws omdat hij een restaurant bijna $ 20k van de verkoop verschuldigd was.

We begrijpen dat voor kleine bedrijven dat soort geld een enorme impact kan hebben op uw bedrijf.

Ook heb ik geleerd om toegankelijk en herkenbaar te zijn. Bij ons geloven we in het bieden van de best mogelijke klantenservice, en een manier om dat te doen is dat er altijd iemand in ons team beschikbaar is die beslissingen kan nemen.

Als je terug kon gaan in de tijd – naar je laagste punt in deze hele zaak – en jezelf wat advies zou geven, wanneer was dat en wat zou het advies zijn?

Als ik terug in de tijd zou kunnen gaan, zou die tijd eerlijk gezegd misschien een paar maanden terug zijn. Ik zou tegen mezelf zeggen (wat ik deed) om door te gaan met pushen. We zijn nu in een positie waar we ons bedrijf willen opschalen en landelijk willen uitbreiden, wat duur kan worden, dus we hebben verschillende investeerders benaderd.

Ik realiseerde me dat succes niet van de ene op de andere dag komt – zoals Nipsey Hussle zei: “Het is een marathon, geen sprint.”

Er zijn geen snelkoppelingen naar succes en het beste van het opbouwen van dit bedrijf is dat er geen verliezen zijn geweest, alleen lessen, wat ik des te meer zal waarderen, zodra we ons doel hebben bereikt om een begrip te worden.

Hoe ziet de toekomst eruit voor jezelf en Urban Eatz?

Er is geen plafond voor Urban Eatz Delivery, we hebben het potentieel om de bezorgindustrie echt te veranderen, vooral als we draaien, terwijl we ook het bewustzijn vergroten en ons best doen om onze gemeenschappen en de mensen erin te helpen opbouwen, van banen op directieniveau tot franchising mogelijkheden.

Wat is je afscheidsschot voor iedereen die wil zijn zoals jij als ze groot zijn?

Mijn afscheidsschot is, stem af op je sterspeler. Als je niet in jezelf en je doelen gelooft, zal het voor anderen moeilijk zijn om dat te doen. Fouten maken deel uit van leven en groeien en ze zullen komen als u zaken doet, maar wat u zal bepalen, is hoe u reageert.

Rozen zijn enkele van de mooiste bloemen die worden gekweekt, maar ze beginnen allemaal in het vuil. Het is niet waar je begint, het is waar je eindigt.

Het bericht D’Andre Good: gemeenschappen verheffen met Urban Eatz verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.