Hub-updates van oktober 2021: changelog en releases Met een nieuwe ticketing-ervaring kun je niet alleen tickets rechtstreeks vanuit The Hub indienen, maar ook beheren. U kunt alle GoDaddy Care-tickets beheren, inclusief geavanceerde technische ondersteuning, WordPress Premium-ondersteuning, betaalde migraties, website-ontwerpservices en binnenkort meer

Leestijd: 3 minuten

Bron

We hebben The Hub van GoDaddy Pro gebouwd om workflows te stroomlijnen en tijd te besparen bij taken die normaal gesproken een werkdag opslokken.

Maar we zijn nog niet klaar.

Hub-updates van oktober 2021

U kunt onze voortgang hier volgen, aangezien we regelmatig onze updates voor dit platform publiceren, op maat gemaakt voor webontwerpers en -ontwikkelaars.

Ticketing met prioriteit

Met een nieuwe ticketing-ervaring kun je niet alleen tickets rechtstreeks vanuit The Hub indienen, maar ook beheren. U kunt alle GoDaddy Care-tickets beheren, inclusief geavanceerde technische ondersteuning, WordPress Premium-ondersteuning, betaalde migraties, website-ontwerpservices en binnenkort meer.

Incentive-aanbiedingen

Als je in de VS bent gevestigd, kun je nu geld verdienen door klanten GoDaddy-producten te laten installeren, te beginnen met $ 50 voor elk nieuw cPanel-webhostingplan dat je koopt van het account van een klant. Deze aanmoedigingsbetalingen worden rechtstreeks aan u overgemaakt, niet alleen in winkeltegoed. Kijk voor meer incentives en beschikbaarheid in andere regio’s die binnenkort beschikbaar zijn.

Onderhoudsstand

Stel snel onderhoud in en binnenkort pagina’s op sites die u beheert, rechtstreeks vanuit The Hub. Geen gekibbel meer over verschillende plug-ins of het maken van eenmalige oplossingen. De standaardsjablonen kunnen worden gewijzigd of u kunt uw eigen aangepaste sjabloon maken.

Klantrapporten

Maak en deel rapporten die al uw werk, projectvoortgang en de status van de sites, projecten en gegevens van klanten weergeven. Als je ons verouderde platform hebt gebruikt, komt deze functie je misschien bekend voor, maar we hebben hem volledig vernieuwd. In plaats van een eenvoudig PDF-document te genereren nadat u op een paar invoer hebt geklikt, heeft u nu volledige bewerkingsmogelijkheden met de WordPress Gutenberg-blokeditor.

Gebruikersbeheer

Beheer WordPress-gebruikers op elke website die u beheert, rechtstreeks vanuit The Hub. U kunt WordPress-gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen zonder in of uit te loggen op de websites van klanten of de Hub te verlaten.

Hulpprogramma voor actiegeschiedenis

Vanuit de lijst Sites in de Hub kun je de geschiedenis van een site bekijken door naar de menuknop in de rechterbovenhoek te gaan en vervolgens op Actiegeschiedenis te klikken. Hier kunt u een rapport bekijken van alle acties die zijn ondernomen in The Hub

Begin je dag terug te nemen

We hebben de Hub door GoDaddy Pro gebouwd om je tijd te besparen. Veel tijd. Onze leden melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke klantwebsite die ze onderhouden. Ben je klaar om dat soort tijd terug te nemen?

Gratis inschrijven

De post Hub-updates van oktober 2021: changelog en releases verschenen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.