Contentmarketing versus SEO: wat is de betere investering? Ik vond een interessante discussie/argument op Twitter die werd aangewakkerd toen iemand zei dat Marketing dood is Bovendien is er geen tekort aan mensen die online verkondigen (elk jaar lijkt het erop) dat SEO dood is

Leestijd: 4 minuten

Bron

Contentmarketing versus SEO Wat is de omslagfoto voor betere investeringen

Ik vond een interessante discussie/argument op Twitter die werd aangewakkerd toen iemand zei dat “Marketing dood is.” Bovendien is er geen tekort aan mensen die online verkondigen (elk jaar lijkt het erop) dat “SEO dood is”.

Ik weet dat contentmarketing niet bepaald traditionele marketing is, maar het is toch marketing. Ik ben hier niet om te betogen of ze dood zijn of niet (dat zijn ze niet, het feit dat je dingen op Google opzoekt is daar voldoende bewijs van), maar als mensen aandringen op contentmarketing versus SEO, dan moeten we kijken naar waar ze eigenlijk voor zijn en of ze de investering waard zijn.

  1. Wat is contentmarketing?
  2. Wat is SEO?
  3. Wat als ik me focus op contentmarketing versus SEO of omgekeerd?
  4. Mijn advies: doe ze samen
  5. Belangrijkste afhaalmaaltijden

heb ik bijvoorbeeld een blog over SEO, digitale marketing en Google-updates die ik vervolgens deel met mijn publiek omdat dit mijn expertise is en ik wil dat mensen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen – of het nu beginners zijn of niet – toegang hebben tot goede, goed geschreven en goed onderbouwde informatie.

Schermafbeelding SEO Hacker-blog

Daarnaast hebben we gratis casestudy’s die u kunt downloaden voor het geval u harde gegevens nodig heeft.

Contentmarketing versus SEO 5 gratis casestudy's

Ik heb ook een podcast genaamd The Leadership Stack, waar ik ondernemers over de hele wereld interview en zaken, financiën en leiderschap bespreek. We beantwoorden ook vragen van luisteraars op onze AMA – donderdagen .

Schermafbeelding startpagina Leadership Stack

Al deze inhoud, gratis .

Zoals je kunt zien, is mijn prioriteit het creëren van goede inhoud en het opbouwen van een relatie met mijn publiek. Als ze mijn websites bezoeken, hebben ze een pijnpunt dat ze moeten aanpakken, dus ik wil er zeker van zijn dat ze de oplossing van mij krijgen en deze zelfs delen met hun vrienden en collega’s.

Door aan contentmarketing te doen, heb ik mezelf ook neergezet als een marktleider – een professional met kennis van hun vakgebied. Als u een potentiële klant bent, wilt u niet iemand aannemen die geen bewijs heeft dat hij weet wat hij doet.Search Engine Optimization , is de praktijk van het optimaliseren van een website voor maximale zichtbaarheid op zoekmachines om organisch verkeer te vergroten. Met maximale zichtbaarheid bedoel ik dat we er hard aan werken om uw website op de eerste pagina van de SERP’s (zoekmachineresultatenpagina) te krijgen.

Met SEO Hacker zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we op nummer 1 in de SERP’s staan voor het zoekwoord ‘ SEO Filippijnen’ . Zoals ik in mijn vorige blogpost al zei, waarom zou u ons dan inhuren als mijn bedrijf niet eens kan ranken voor onze eigen zoekwoorden? Ik zorg ervoor dat ik praktiseer wat ik predik, namelijk holistische, white hat SEO waarmee de websites van mij en mijn klanten op de eerste pagina komen voor maximale zichtbaarheid.

SEO Filipijnen SERP's

Waarom de eerste pagina? Omdat niemand ooit echt naar de tweede pagina van de SERP’s kijkt.

Hoewel ik al zei dat we optimaliseren voor zoekmachines, betekent dat niet dat we mensen achterlaten. Een fout die sommigen maken, is om zich uitsluitend op zoekmachines te concentreren. U moet onthouden dat het mensen zijn die hun zoekopdrachten indienen, niet Google. Een cruciaal aspect van SEO is dus empathie met klanten om te optimaliseren voor hun zoekintentie , gebruiksgemak , enzovoort.sociale media en luisteren .

Dan moet je gewoon… laat het daar zitten.

Ja, het is de bedoeling dat u inhoud schrijft die relevant en nuttig is en die zichzelf over het algemeen promoot via de likes en shares van uw lezers. Hoe goed uw inhoud echter ook is, als deze niet doorzoekbaar is , niet is geoptimaliseerd voor zowel mensen als zoekmachines, neemt u geen contact op met webmasters om relaties op te bouwen en uw inhoud te promoten, dan zullen uw inspanningen bij het schrijven van geweldige inhoud zijn stomdronken.

Aan de andere kant zal uw optimalisatie zeer beperkt zijn zonder informatieve, goed geschreven inhoud. U kunt niet zomaar zoekwoorden op uw webpagina’s laten zweven en verwachten te scoren. SEO werkt goed omdat je antwoorden geeft op de vragen van de zoeker. Als u de inhoud niet heeft, waarom zou iemand dan naar uw website gaan voor antwoorden?hoe ze hun SEO ROI kunnen maximaliseren .

Hoe SEO ROI SERP's te maximaliseren

Omdat ik daar een artikel over heb geschreven, kunnen ze mijn bedrijf gemakkelijk vinden als ze Googlen, “Hoe SEO ROI maximaliseren.” Zelfs als dit niet het eerste resultaat is, heb ik negen strategieën die ik gratis weggeef en het zal hun aandacht trekken.je kunt me inhuren om dat voor je te doen.

Het bericht Contentmarketing versus SEO: wat is de betere investering? verscheen eerst op SEO Services Agency in Manilla, Filippijnen .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.