B2B-marketingnieuws: B2B-kopers kijken naar Amazon, Google verdubbelt winst, belangrijkste SEO-uitdagingen en hoe sociaal vertrouwen de betrokkenheid beïnvloedt

Bron

2021 5 november Edelman LinkedIn-diagram

2021 5 november Edelman LinkedIn-diagram Voor kopers van B2B-producten in de VS blijkt Amazon Business invloedrijk, maar kan afnemen [Enquête] Ongeveer 49 procent van de kopers van B2B-producten heeft gezegd dat ze naar B2B-items zoeken met Amazon Business, boven de 39 procent die zegt websites van leveranciers te gebruiken en 37 procent die gebruik maken van andere B2B-marktplaatsen – een van de vele inzichten die zijn vervat in recent uitgebrachte enquêtegegevens over voorkeurs-B2B-aankoopkanalen. MarketingCharts Google verdubbelt bijna de winst, profiterend van omnichannel-advertenties Google-moederbedrijf Alphabet kwam in het afgelopen kwartaal dicht bij een verdubbeling van de winst, wat neerkomt op de sterkste driemaandelijkse stijging in meer dan tien jaar, waarbij YouTube van Google advertentie-inkomsten zag die met 43 procent stegen tot $ 7,2 miljard, terwijl in totaal advertentiebedrijfsverkoop van meer dan $ 53 miljard, kondigde de zoekgigant onlangs aan. MediaPost Instagram stelt iedereen nu in staat om publiekelijk deel te nemen aan verhalen Facebook’s Instagram-platform heeft al zijn gebruikers de mogelijkheid gegeven om openbare discussielijnen te creëren binnen de inhoud van de verhalen-indeling, door het gebruik van een nieuwe “Add Yours”-functie die bedoeld is om het platform te helpen de betrokkenheid te vergroten, Instagram maakte onlangs bekend. De verandering heeft B2B-marketeers een nieuwe optie gegeven om merkbetrokkenheid op het platform op te bouwen. PetaPixel- enquête zegt: links het meest uitdagende gebied van SEO Bijna 60 procent van de professionals op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) hebben gezegd dat ze het proces van linkacquisitie als uitdagender beschouwen dan lokale, technische of copy-writing SEO, volgens een recent onderzoek gegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. SEO-rondetafelgesprek 2021 5 november Statistieken Afbeelding Voorspellingen 2022: dit is een jaar om gewaagd te zijn [Forrester Report] In 2022 zal slechts 10 procent van de B2B-kopers de juiste statistieken bepalen die nodig zijn om de koperswaarde tijdens het koopproces te meten, terwijl 56 procent van de Amerikaanse consumenten heeft gezegd dat bedrijven inmiddels hebben ontdekt hoe om te gaan met pandemische verstoringen – twee van de vele statistieken die van belang zijn voor online marketeers in nieuw vrijgegeven rapportgegevens. Forrester Hoe het vertrouwen van gebruikers in sociale-mediaplatforms de betrokkenheid bij advertenties kan beïnvloeden [Rapport] 52 procent van de Amerikaanse sociale-mediagebruikers heeft gezegd dat platforms die overvloedige gegevensprivacy bieden een extreme impact hebben als het gaat om hun beslissing om te communiceren met advertenties en gesponsorde inhoud, met 38 procent merkt op dat platforms die veilige omgevingen bieden om deel te nemen, ook van cruciaal belang zijn als het gaat om hun beslissingen over advertentiebetrokkenheid, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. eMarketer MRC onthult ‘gap’ die de meting van podcasts in de industrie voorkomt De Media Rating Council (MRC) heeft een aantal van de problemen geïdentificeerd die het tot nu toe moeilijk hebben gemaakt om de meting van podcast-advertenties te standaardiseren, en heeft aangekondigd dat er wordt gestreefd naar meer uniforme podcast-advertenties meetsysteem, maakte de organisatie onlangs bekend. MediaPost Amazon Advertising onthult 8 nieuwe tools en functies Amazon heeft een reeks nieuwe advertentiehulpprogramma’s voor digitale marketeers gelanceerd, waaronder nieuwe soorten interactieve video- en audioadvertenties via zijn Amazon Advertising-product, samen met aanvullende merkvolgopties, zo heeft Amazon onlangs aangekondigd. Adweek 2021 TopRank Marketing B2B Influencer Marketing Enquête Afbeelding Twitter opent supervolgers voor alle gebruikers op iOS Twitter heeft uitgebreide abonnementsopties uitgerold voor gebruikers met meer dan 10.000 volgers, omdat de functie “supervolgers” – waarmee merken en makers bonusinhoud op het platform alleen op abonnementen kunnen aanbieden – is beschikbaar gemaakt voor alle iOS Twitter-gebruikers, in een beweging die nieuw bereik zou kunnen brengen voor merkbeïnvloeders, kondigde het bedrijf onlangs aan.Sociale media vandaag Wat B2B-executives willen van Thought Leadership-content Meer dan de helft van de B2B-managers heeft meer tijd besteed aan het consumeren van thought leadership-content dan in pre-pandemische tijden, maar 71 procent van de besluitvormers zegt dat minder dan de helft van die thought-leadershipcontent levert waardevolle inzichten – twee van de vele statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in nieuw vrijgegeven rapportgegevens van Edelman en LinkedIn (klant) . MarketingProfs AAN DE LICHTERKANT: 2021 november 5 Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op de “gerichte reclame en het einde van cookies van derden” door Marketoonist Tom Fishburne — Marketoonist Family verwent oma met videochat van 5 minuten — The Onion 10 meest bekeken Halloween-advertenties — The Drum TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN DE NIEUWS:

  • Joshua Nite — Wat is trending: leg de lat hoger voor contentmarketing — LinkedIn (klant)
  • LinkedIn — 3 grote B2B-problemen die professionele identiteit kan helpen oplossen — AdExchanger


Heb je je eigen favoriete B2B-marketingnieuws van de afgelopen week gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van de week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-kopers kijken naar Amazon, Google verdubbelt winst, belangrijkste SEO-uitdagingen en hoe sociaal vertrouwen de betrokkenheid beïnvloedt verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.