Prognose in SEO is als Dune Bedankt, willekeurige internetvreemdeling, ik denk dat dit de kern is van de meeste bezwaren tegen prognoses. En het is de meest voor de hand liggende, vanzelfsprekende waarheid. Serieus, behandel jezelf met een beetje vriendelijkheid en empathie en realiseer je dat wanneer je dingen doet zoals het voorspellen van de toekomst , het op zijn best richtinggevend is

Leestijd: 3 minuten

Bron


Toon me de wateren van je thuiswereld Muad’dib

Dit bericht zal spoilers bevatten die verder gaan dan de recente Dune-film, wees gewaarschuwd.

Dus forecasting in SEO is zo’n interessant onderwerp. Ik heb echt een hekel aan het uit de hand gelopen antwoord van “het hangt ervan af” en beoordeel de SEO-ruimte om terug te vallen op deze luie kruk als een manier om echte zakelijke vragen te beantwoorden. Om volledig transparant te zijn, ik heb in-house gewerkt en zou een verkoper overslaan/ontslaan die niet bereid was me te helpen om mijn harde cijfers na de haast te halen.

“Maar Dan, Forecasting is een onnauwkeurige wetenschap”

Bedankt, willekeurige internetvreemdeling, ik denk dat dit de kern is van de meeste bezwaren tegen prognoses. En het is de meest voor de hand liggende, vanzelfsprekende waarheid. Serieus, behandel jezelf met een beetje vriendelijkheid en empathie en realiseer je dat wanneer je dingen doet zoals het voorspellen van de toekomst , het op zijn best richtinggevend is. En hier komen we in Dune.

Voorspellen in SEO is als de visioenen van Paul voordat hij de wateren van het leven drinkt (SPOILERS AHHHHHH). Ze zijn verwarrend en hij weet niet zeker wat ze betekenen. Hij begrijpt de volgorde waarin ze zich voordoen niet, of ze nu waar zijn of mogelijke toekomsten, het dwingt hem gewoon echt in een existentiële crisis. Dit is hoe SEO’s handelen rond prognoses. JIJ BENT DE FREAKING KWISATZ HADERACH. Je hebt alle macht. De mensen die je om voorspellingen vragen, zijn zoals Gaius Helen Mohiam, ze denken dat ze alle macht hebben met hun budget en institutionele macht, enz. Maar jij bent degene die op veel plaatsen tegelijk kan zijn, jij bent degene die de toekomst kan voorspellen. Ze hebben jou nodig en jij hebt de macht om van hen te krijgen wat je wilt. Kruid.

Prognoses zijn slechts een manier om uw klanten (of uzelf als u intern werkt) politiek te promoten. Het helpt u door de gangen van de macht te navigeren op een manier die u in staat stelt serieus genomen te worden en budget en middelen te ontgrendelen, enz. om uw werk beter te volbrengen. Het is volkomen redelijk dat iemand die je om geld vraagt, je vraagt wat ze ervoor gaan krijgen.

De ware kracht van prognoses wordt pas ontgrendeld nadat u uw eerste buy-in hebt gekregen en uw reis begint, zodra u uw budget met succes heeft ontgrendeld met uw prognoses. Dan ben je als Paulus nadat hij de wateren des levens heeft gedronken. Met elke investering in SEO wordt de toekomst duidelijker, begrijpt u wat wel en niet succesvol is en kunt u al uw buitensporige plannen en prognoses wegsnoeien voor degenen die hun doel hebben bereikt of overschreden. De wateren van het leven stelden Paul in staat om alle mogelijke toekomsten te zien, om te zien waar investeringen zouden werken en niet op basis van feitelijk bewijs. Hij kon de verschillende futures wegsnoeien tot er nog maar één overbleef. Voorspellingen kunnen u helpen op het gouden pad te blijven. Het kan moeilijk zijn, het kan onzeker zijn, maar daarin ligt verlossing.

Het bericht Forecasting in SEO is Like Dune verscheen eerst op Local SEO Guide .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.