Waarom u en uw klanten een White Label-oplossing nodig hebben met Ecwid Dus wat maakt Ecwid anders dan onze concurrenten? Wat maakt ons waardevoller als partner? En hoe is Ecwid gepositioneerd ten opzichte van de andere platforms?

Leestijd: 4 minuten

Bron

We snappen het – met de groeiende concurrentie op het gebied van e-commerce heeft u de keuze uit oplossingen met wie u samen wilt werken.

Dus wat maakt Ecwid anders dan onze concurrenten? Wat maakt ons waardevoller als partner? En hoe is Ecwid gepositioneerd ten opzichte van de andere platforms?

We onderscheiden ons op een unieke manier van onze concurrenten als een van de weinige e-commerceplatforms die een echte white label-oplossing biedt .

Wat is whitelabeling?

U bent waarschijnlijk meer bekend met white label-producten dan u denkt. De meeste goederen van het “winkelmerk” van supermarkten zijn het resultaat van een white label-partnerschap waarbij een product door het ene bedrijf wordt geproduceerd en vervolgens door een ander bedrijf wordt omgedoopt om het als hun eigen product te verkopen.

Met Ecwid White Label E-commerce is het niet anders. We hebben toonaangevende e-commercesoftware gebouwd en ontwikkeld, waarmee u een krachtig, mooi verpakt product kunt aanbieden dat klaar is om een nieuwe naam te krijgen en aan uw klanten te verkopen. U verkoopt de toegang tot de software gewoon alsof u deze zelf heeft ontwikkeld.

Het mooie (en het belangrijkste kenmerk) van white label partnerships is anonimiteit: uw klanten zullen onze software gebruiken, maar onder het merk van uw bedrijf. Dit is een geweldige kans voor uw klanten, maar ook voor uw bedrijf. denk maar eens aan hoe lastig het zou zijn om uw eigen volledig uitgeruste e-commerceplatform te ontwikkelen, lanceren en ondersteunen, evenals de tijd, middelen en aanzienlijke investeringen die nodig zijn om dit te doen.

Met het white label partnerprogramma van Ecwid kunt u uw klanten alle voordelen van een gepolijst e-commerceplatform bieden zonder de kopzorgen om er een te runnen. Als white label-partner kunt u Ecwid-abonnementen kopen tegen een sterk gereduceerde prijs, ze herverpakken onder uw eigen merknaam en ze doorverkopen aan uw klanten tegen elke prijs die u kiest.

De directe voordelen voor u

Het is makkelijk. U hoeft geen technische details over e-commerce te kennen om deze met succes door te verkopen. Online winkels worden onderhouden, bijgewerkt en ondersteund door Ecwid, zodat u zich kunt concentreren op de verkoop.

Het is snel. Het opzetten van uw partneraccount duurt slechts enkele dagen. Nadat je lid bent geworden, kun je die week beginnen met het verkopen van je nieuwe white label e-commerce oplossing. 90% van onze partners lanceert met succes hun white label-service binnen de eerste maand na aanmelding.

Het is goedkoop. Voor minder dan $ 300 per jaar krijgt u uw eigen merk e-commerce met een white label winkelbeheertool, platformupdates en -onderhoud en prioritaire technische ondersteuning.

Het is winstgevend. U hoeft geen tijd en geld te verspillen aan het ontwikkelen van uw eigen e-commerceoplossing; doe mee met ons white label programma en start direct met verkopen! U ontvangt aanzienlijke kortingen op de plannen van Ecwid, die u kunt doorverkopen tegen elke prijs die u kiest. 80% van onze white label-partners doen hun eerste verkoop binnen de eerste maand na lancering.

Andere voordelen voor uw bedrijf

U houdt ook volledige controle door onze software onder uw bedrijf te nesten. Het is uw merk, uw prijs en uw facturering – plus de kracht en veiligheid van Ecwid. En je krijgt de vrijheid om je aanbod uit te breiden en moderne e-commerce te bieden, terwijl je toch de tijd hebt om je te concentreren op de kern van je product. Een white label partnership heeft ook meerdere voordelen voor uw merk:

Maar wat voor soort partners zijn het meest geschikt voor een white label partnership? Laten we kijken.

Wie kan white label partner worden?

Ons white label-programma kan worden ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, wat deze ook mogen zijn. We hebben jarenlange ervaring en werken samen met een breed scala aan partners, waaronder:

  • Bureaus : neem een online winkel op als onderdeel van uw webdesign of andere projecten zonder u zorgen te maken over onderhoud.
  • SaaS-platforms en sitebouwers : integreer eenvoudig hoogwaardige e-commercefunctionaliteit in uw product en bespaar duizenden uren door niet in-house te bouwen.
  • Hosts : Bied e-commerce aan zonder de hoofdpijn van extensies en upgrades zoals WooCommerce; met Ecwid is er geen serverbelasting of onderhoud vereist.
  • Betalingen en POS : schaal uw handelsportfolio met e-commerce winkels die zijn ontworpen om te werken met elke betalingsverwerker, gateway of kassasysteem zonder extra kosten.

Bekijk hoe een marketingbureau zijn SaaS-inkomsten met 500% heeft geschaald

Dus laten we samenvatten…

Met een white label-partnerschap is tijdwinst het grootste en meest waardevolle voordeel. U vermijdt het verspillen van middelen en het investeren van de tijd die nodig is om een softwareproduct te bouwen, maar profiteert van alle voordelen van het hebben van het product. Uiteindelijk ontvangt u een volledig geïntegreerde e-commerce-oplossing zonder het gedoe om het uit te voeren.

Als u nog steeds niet zeker weet of white labeling de juiste richting voor u is, willen we graag met u praten over uw behoeften en de perfecte oplossing vinden. Neem contact op en laten we deze samenwerking starten !

De post Waarom u en uw klanten een White Label-oplossing nodig hebben met Ecwid verscheen voor het eerst op Ecwid | E-commerce winkelwagen .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.