Word een Ecwid-partner en laat uw bedrijf groeien om klanten te helpen Uit gegevens blijkt dat e-commerce in het eerste kwartaal van 2020 al 10 jaar groeide. We zagen meer kleine bedrijven online verkopen dan ooit tevoren, en er komt nog meer aan. Ben jij klaar om hen te helpen slagen?

Leestijd: 5 minuten

Bron

Heb je het gevoel dat je je bedrijf inhaalt? Je bent niet alleen.

Uit gegevens blijkt dat e-commerce in het eerste kwartaal van 2020 al 10 jaar groeide. We zagen meer kleine bedrijven online verkopen dan ooit tevoren, en er komt nog meer aan. Ben jij klaar om hen te helpen slagen?

Als het gaat om het opbouwen van een aanwezigheid op het web, zijn kleine bedrijven op zoek naar een oplossing die eenvoudig maar krachtig is, betaalbaar maar professioneel en geavanceerd maar toch onderhoudsarm. Makkelijk, toch?

Het goede nieuws? Met Ecwid kan het zijn!

Een snelle en gemakkelijke manier om uw bedrijf op te schalen, is door samen te werken met andere platforms om een alomvattende oplossing voor uw klanten te zijn. Op die manier kunt u ze de geavanceerde technologie en functies geven die ze nodig hebben zonder de stress van het bouwen of onderhouden ervan.

Hier bij Ecwid zijn we experts in e-commerce. We weten ook dat onze partners experts zijn in hun respectievelijke vakgebieden: sitebouwers, digitale bureaus, betalingsproviders en meer. Door samen te werken, kunnen we samenwerken om meer kleine bedrijven te bereiken en hen de diensten te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Samenwerken met Ecwid combineert uw waardevolle branchekennis en onze gebruiksvriendelijke e-commerceoplossing, waardoor u uiteindelijk klanten beter van dienst kunt zijn.

Wie heeft een e-commercepartner nodig?

Om beter te begrijpen hoe Ecwid uw bedrijf kan helpen, zijn hier een paar partnerscenario’s die we eerder zijn tegengekomen.

agentschappen

U hebt uw digitale servicebureau vanaf de grond opgebouwd. Als aanvulling op uw marketingaanbod wilt u een e-commerceoplossing toevoegen die de servicepakketten completeert. Maar het bouwen en onderhouden van deze oplossing vereist meer bandbreedte dan u bereid bent te geven.

Meer informatie over e-commerce voor bureaus

Sitebouwers

Jij bent de expert in het bouwen van aantrekkelijke, feature-rijke sites voor je klanten, met een gestage stroom van zaken. Je hebt enige ervaring met e-commerce, maar wilt geen maanden besteden aan het uitwerken van aangepaste functionaliteit. En u zoekt een eenvoudig te integreren oplossing die geavanceerd en goed onderhouden is.

Meer informatie over de white label-oplossing van Ecwid

Betalingsproviders

Klanten komen naar u toe voor veilig online betalingsbeheer. Ze vertrouwen op uw expertise voor het afhandelen van klantgerichte betalingen, zowel persoonlijk als online. Nu steeds meer kleine bedrijven een online aanwezigheid lanceren, hebben ze een gecombineerde oplossing nodig die hen beide biedt.

Ontdek hoe uw betalingsgateway een e-commerceoplossing kan worden

SaaS-platforms

Kleine bedrijven zijn op zoek naar robuuste, alles-in-één tools om hun bedrijf aan te vullen. Ecwid integreert naadloos met uw SaaS-platform, zodat u binnen enkele weken een complete oplossing kunt lanceren – en we zullen er zijn om u daarbij te helpen.

Ontdek hoe u met de partner-API van Ecwid een aangepaste e-commerce-oplossing kunt integreren

Wat is de waarde van het toevoegen van e-commerce?

Naast het bijdragen aan de dynamische groei van uw bedrijf, krijgt u ook het extra voordeel van het onmiddellijk upgraden van uw bedrijf met e-commerce.

Bespaar op diensten

Bij Ecwid bieden we verschillende samenwerkingsopties, waaronder de mogelijkheid om onze white label e-commerce-oplossing door te verkopen. Voor uw klanten verschijnt de e-commercefunctie van uw website als uw eigen merksoftware, maar in werkelijkheid wordt deze gebouwd en onderhouden door Ecwid. Binnen enkele dagen kunt u uw bedrijf opwaarderen met een andere professionele service, waardoor u tijd en geld bespaart die u zou besteden aan het zelf ontwikkelen ervan. En al die tijd kunt u de oplossing als uw eigen oplossing op de markt brengen.

Verhoog omzet en groei

Net zoals u klanten aanmoedigt om hun bedrijf te laten groeien, kunt u met het aanbieden van een e-commerceoplossing ook de volgende stap zetten met uw eigen bedrijf. Door samen te werken met Ecwid, kunt u tot 40-50% korting krijgen op plannen. En door dat scherp geprijsde abonnement aan verkopers te verkopen tegen uw ingestelde prijs, kunt u verwachten te verdienen!

Als u een betalingsprovider bent, stelt u uw betalingsmethode in als standaard in de winkels van uw klanten en verdient u automatisch aan transactiekosten. Met meer inkomsten om weer in uw bedrijf te investeren, vindt u meerdere manieren om te groeien!

Lees hoe Maze white label e-commerce heeft toegevoegd en hun SaaS-inkomsten met 500% heeft geschaald

Uitbreiden naar nieuwe markten

De COVID-19-pandemie heeft het tijdperk van online zakendoen en exploderende e-commerce ingeluid. Als kleine bedrijven en klanten nog niet online waren, zijn ze dat nu zeker – of zouden ze dat wel moeten zijn, wat uw bureau en bedrijf de mogelijkheid biedt om uit te breiden. We durven te wedden dat klanten niet eens overwegen om u in te huren als u geen e-commercediensten aanbiedt.

Vind de beste partner die bij u en uw klanten past

Hoe weet u welk type Ecwid-partnerschap voor u geschikt is? Welnu, een goede plek om te beginnen is door te luisteren naar feedback van klanten. Stuur een snelle enquête naar klanten met de vraag wat hun toekomstige doelen zijn. Dit kan u helpen te bepalen op welke functies u zich moet concentreren en waarnaar u moet zoeken.

Ons partnerprogramma biedt meerdere niveaus van partnerschap, wat betekent dat naarmate uw bedrijf groeit, ook het partnerschapsniveau dat kan doen. En om aan de slag te gaan met ons verwijzingsprogramma , zijn er echt geen vereisten!

Dit is een geweldige en flexibele manier om uw partnerschap te starten, aangezien sommige programma’s strenge eisen stellen aan uw activiteit. En wij zijn het enige verwijzingsprogramma voor e-commerce met een levenslange commissie van 20%. Je verdient zolang als verkopers hun winkel behouden, waardoor dit een geweldige optie is voor ontwikkelaars, bureaus, websitebouwers, ontwerpers, betalingsplatforms, fintech en meer!

Word vandaag nog een Ecwid Referral Partner

Vervolgens vindt u ons resellerprogramma , dat is ontwikkeld om met uw bedrijf mee te groeien en dat is gestructureerd om uw klanten te helpen hun winkels snel te openen. Binnen dit programma bieden we Silver- en Gold-niveaus als een geïntegreerde oplossing, waarover u hieronder meer te weten kunt komen.

Meer informatie over Silver & Gold Partners

Binnen ons resellerprogramma is het sterk op maat gemaakte Enterprise level l. Dit partnerschapsniveau biedt diepgaande integraties voor uw systemen en is afgestemd op grote bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfsoplossing op maat. We werken samen met sitebouwers, hostingbedrijven, telco’s, kassasystemen, betalingsproviders en meer om gepersonaliseerde e-commerce-integraties te bouwen. Deze samenwerking op maat geeft u ook onderweg ondersteuning op hoog niveau.

In welke fase uw bedrijf zich ook bevindt, we weten dat Ecwid de e-commerce-oplossing voor u is!

Klaar om mee te doen?

Naast het uitbreiden van diensten, groeiende omzet en het genereren van nieuwe klanten, vind je bij Ecwid ook:

  • Een in de cloud gehoste oplossing die onderhouds- en zorgeloos is
  • De partnerportal, die vol staat met marketing– en verkoopmateriaal dat voor u klaar staat
  • Prioritaire ondersteuning, met toonaangevende klantenservice beschikbaar op Silver-niveau en hoger
  • Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, zodat u unieke functies op ons hoogste abonnementsniveau kunt aanvragen

Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie!

Het bericht Word een Ecwid-partner en laat uw bedrijf groeien om klanten te helpen verscheen voor het eerst op Ecwid | E-commerce winkelwagen .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.