B2B-marketingnieuws: hoe klantgegevens marketingbeslissingen helpen, topgebieden voor media-investeringen, toename van het gebruik van video-onderschriften, ruimte voor Twitter-updates en stijgingen van de uitgaven voor digitale advertenties

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 12 november CMI / Vidyard Grafiek

2021 12 november CMI / Vidyard Grafiek IAB: first-party data, partnerships, meting Belangrijkste investeringsgebieden in 2022 In 2022 zullen marketingbudgetten steeds meer verschuiven naar digitaal, waarbij het grootste deel van de uitgaven zal verschuiven naar video, sociale media, digitale display-advertenties en betaald zoeken, volgens de onlangs uitgebrachte onderzoeksgegevens van het Internet Advertising Bureau (IAB). Uit het onderzoek blijkt dat partnerschappen met uitgevers van inhoud die beschikken over first-party data ook in 2022 een belangrijk investeringsgebied voor marketing zullen zijn. MediaPost Google, Facebook en Amazon nemen dit jaar 64% van de Amerikaanse digitale advertentie-uitgaven voor hun rekening. De uitgaven voor digitale advertenties in de VS zullen in 2020 met 20 miljard dollar groeien tot meer dan 211 miljard dollar, en naar verwachting zullen ze in 2025 boven de 300 miljard dollar uitkomen. Het grootste deel van de advertentie-inkomsten wordt gemaakt door Google, Facebook en Amazon, volgens recent gepubliceerde prognosegegevens voor advertentie-uitgaven die van belang zijn voor digitale marketeers. eMarketer Dun & Bradstreet neemt twee advertentietechnologiebedrijven over, Eyes Personalised B2B Targeting Dun & Bradstreet heeft overeenkomsten gesloten om advertentietechnologiebedrijven NetWise en Eyeota over te nemen, in een stap die zijn marketingaanbod zou versterken, vooral als het gaat om het type hebben professionele en consumentengegevens samengevoegd die zouden kunnen leiden tot nauwkeurigere advertentietargeting, kondigde Dun & Bradstreet onlangs aan. MediaPost Facebook’s werk-app Workplace om te integreren met Microsoft Teams Facebook heeft integratiewijzigingen doorgevoerd waardoor gebruikers van zijn Workplace sociale app kunnen samenwerken en gegevens kunnen delen met Microsoft’s werkpleksamenwerkingsaanbod Teams – inclusief de uiteindelijke mogelijkheid om live video naar Workplace te streamen vanuit Teams, Facebook maakte onlangs bekend. Reuters content/uploads/2021/11/b2b-marketingnieuws-hoe-klantgegevens-marketingbeslissingen-helpen-topgebieden-voor-media-investeringen-toename-van-het-gebruik-van-video-onderschriften-ruimte-voor-twitter-updates-en-stijgingen-v-1.png” alt=”2021 11 november Statistieken Afbeelding” width=”600″ height=”200″> Welke activa hebben de beste resultaten opgeleverd voor B2B-contentmarketeers? De B2B-content die het afgelopen jaar de beste resultaten heeft opgeleverd, omvatte virtuele evenementen, onderzoeksrapporten, blogposts van minder dan 3.000 woorden, eBooks en whitepapers, samen met casestudy’s, allemaal gerangschikt boven video’s in recent gepubliceerde enquêtegegevens die interessant zijn voor online marketeers . Marketinggrafieken 6 op de 10 marketeers zeggen dat ze klantgegevens het grootste deel van de tijd gebruiken bij het nemen van beslissingen Ongeveer 24 procent van de marketeers heeft gezegd dat ze bij het nemen van beslissingen altijd klantgegevens gebruiken, en 36 procent gebruikt deze het grootste deel van de tijd, 28 procent soms, en acht procent die opmerkte dat ze heel weinig klantgegevens gebruikten, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Marketinggrafieken Hoe het delen van onze verhalen tot inclusie leidt Het onderzoeken van persoonlijke diversiteitsverhalen kan van cruciaal belang zijn bij het opzetten van betere inclusieprogramma’s, volgens de Harvard Business Review en zijn recente kijk op het bouwen van een meer mensgerichte benadering van inclusie en diversiteit. Harvard Business Review Twitter voegt nieuwe optie toe om niet-Twitter-gebruikers op Spaces af te stemmen Met de laatste wijziging van Twitter zal het luisteren naar audio-uitzendingen van Twitter Spaces niet langer beperkt zijn tot mensen met een Twitter-account, kondigde het bedrijf onlangs aan, in een beweging die waarschijnlijk zal leiden tot nieuwe mogelijkheden om het publiek uit te breiden onder digitale marketeers die Twitter Spaces gebruiken. Sociale media vandaag 2021 TopRank Marketing B2B Influencer Marketing Enquête Afbeelding Waarom ondertiteling een integraal onderdeel wordt van de aankoop van videoadvertenties In de demografische leeftijdsgroepen tussen 16 en 55 jaar en ouder, doen kijkers die video-inhoud op hun telefoon bekijken dit met het volume gedempt, met nieuw gepubliceerd onderzoek waaruit blijkt hoe digitale marketeers profiteren van ondertiteling wanneer het komt om een trend naar meer video-muting tegen te gaan. MediaPost 7 dingen die contentmarketeers ons over video vertelden [nieuw onderzoek] Ongeveer 48 procent van de marketeers zegt dat ze de bestaande videocontent van hun organisatie niet optimaal benutten, ondanks dat 88 procent van de contentmarketeers die video gebruiken rapporteren dat hun organisatie ofwel uitstekende resultaten van video of resultaten die aan de verwachtingen voldeden – twee van de vele bevindingen die van belang zijn voor digitale marketeers in onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Content Marketing Institute AAN DE LICHTERKANT: 2021 12 november Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op de “Chasing Gen Z” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Bounty CEO hernoemt bedrijf als metaverse van servetten – The Onion Atari onthult nieuw logo, games en meer voor 50e verjaardag – Forbes TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • LEX Markets — Een kantoorgebouw in Harlem gaat naar een beursgang — Crain’s New York
  • Lee Odden / TopRank Marketing — Top 50 SEO– en marketingblogs en influencers voor 2022 — SEO.co
  • Lee Odden — Lidmaatschapsupdate najaar 2021 [Digital Marketing Institute] — Digital Marketing Institute

Ben je onlangs je eigen favoriete B2B-marketingnieuws van de afgelopen week tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt voor uw deelname aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat u volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: hoe klantgegevens marketingbeslissingen helpen, topgebieden voor media-investeringen, toename van het gebruik van video-onderschriften, ruimte voor Twitter-updates en stijging van digitale advertentie- uitgaven verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.