Shelly Wolff Trevor Roberts: Cross Crown Aangezien een bedrijfsnaam zo centraal staat in een merk, hechten we er vaak veel belang aan. Hoe ben je op een naam gekomen en wat vind je ervan nu je al een tijdje in het vak zit?

Leestijd: 5 minuten

Bron

Shelly Wolff en Trevor Roberts exploiteren Cross & Crown , een merkbureau in Chambersburg, Penn. dat ook webdesign en -ontwikkeling, digitale marketing en videoproductie biedt. Maak contact met hen op Facebook , LinkedIn en Twitter .

De WHO:

Aangezien een bedrijfsnaam zo centraal staat in een merk, hechten we er vaak veel belang aan. Hoe ben je op een naam gekomen en wat vind je ervan nu je al een tijdje in het vak zit?

Mijn broer en ik zijn vanaf het begin partners in het bedrijf. Terwijl we op de universiteit zaten, werkten we samen aan een klasproject waarbij we een businessplan moesten maken en dat plan werd wat nu Cross & Crown is. We zijn eigenlijk begonnen als Cross & Crown Productions, Inc., maar na verloop van tijd realiseerden we ons dat het aanpassen aan Cross & Crown op de lange termijn het meest logisch was.

Wat is uw fysieke locatie?

Wij zijn gevestigd in het zuiden van Pennsylvania in een prachtige stad genaamd Chambersburg. We zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe ruimte in het centrum waar we onze kantoorindeling en -stroom op maat konden ontwerpen. De nieuwe lay-out stelt ons in staat om allemaal op dezelfde verdieping te zijn (in tegenstelling tot twee verdiepingen, zoals vele jaren het geval was) en bevordert uitstekend de samenwerking en creativiteit tussen onze teamleden.

Bij sommige merken is locatie een belangrijk onderdeel. Is er iets aan de plek waar je woont en werkt dat je eigen merk heeft gevormd?

We zijn gevestigd in een landelijk deel van Pennsylvania, maar strategisch gepositioneerd in de buurt van grote knooppunten zoals Philadelphia en DC, waardoor we toegankelijk zijn voor de kleine bedrijven in ons gebied, terwijl we onszelf nog steeds verkopen aan de bedrijven in de grotere steden en de omliggende buitenwijken.

Hoe zou u uw professionele ervaring en achtergrond omschrijven?

Ik ging naar de Shippensburg University en studeerde af met mijn Bachelor of Arts-graad in kunst in 2008. Mijn diepe waardering voor design begon toen ik nog vrij jong was en zette mijn studie voort in mijn carrière. Het starten van een bedrijf op zo’n jonge leeftijd gaf me een onschatbare (zij het moeilijke) leerervaring.

Kunt u de omvang van uw operatie beschrijven?

Cross & Crown is een full-service brandingbureau dat niet alleen branding aanbiedt, maar ook webdesign en -ontwikkeling, digitale marketing en videoproductie. Ons team is uniek omdat we gepositioneerd zijn om omhoog of omlaag te schalen op basis van het type klant dat we bedienen. Zoals eerder vermeld, gepositioneerd in het midden van twee grote grootstedelijke gebieden, hebben we de mogelijkheid om grotere nationale klanten te bedienen en tegelijkertijd de lokale ambachtslieden en kleine bedrijven in onze gemeenschap te bedienen. Het hebben van contactpunten in beide arena’s geeft ons een perspectief waarvan ik geloof dat het ons een concurrentievoordeel geeft bij het benaderen van elk individueel project, groot of klein.

De wat:

Aan wat voor soort projecten werk je het liefst?

Ons team gedijt op projecten met een duidelijk doel en blijvende impact. We gaan graag in contact met klanten die in de praktijk zijn van het opleiden, pleiten en proberen te gedijen. Het is zeer bevredigend voor alle betrokkenen om te zien dat ons werk een tastbare en betekenisvolle impact heeft op de wereld. Dat zijn het soort banen die de creatieve vuren brandend houden!

Kunt u uw typische klant beschrijven (als u een typische klant hebt)?

We werken met zo’n grote verscheidenheid aan klanten dat ik niet zou zeggen dat ze “typisch” zijn, maar ik zie wel een aantal consistente thema’s in het soort klanten dat we bedienen. We werken heel goed samen met klanten die veel waarde hechten aan de visuele representatie van hun merk. Hoe dingen eruitzien, vinden ze belangrijk en ze waarderen de details en onderscheidende factoren die door kwaliteitsdesign worden geproduceerd. De beste klantrelaties worden bepaald door een samenwerkingsproces dat is gebaseerd op het stevige fundament van kwaliteitscommunicatie en vertrouwen.

Soms bevinden we ons in een situatie waarin het nodig is om projecten af te wijzen. Hoe zien die situaties er voor jou uit en hoe ga je ermee om?

Ons team probeert projecten te overwegen via de filters van: “Komt deze klant overeen met het soort werk waar we een passie voor hebben?” en: “Hebben we het gevoel dat we waarde kunnen toevoegen aan hun merk?” De waarheid is dat er veel creatieve bedrijven zijn en het is belangrijk om de juiste match te vinden. Een manier waarop creatief werk uniek is, is dat je goed moet aansluiten bij de klant en hun merkpersoonlijkheid echt moet begrijpen. We hebben dit lang genoeg gedaan om mogelijke verbroken verbindingen te herkennen en wanneer dit misschien niet de beste oplossing is. Wanneer dit gebeurt, zijn we altijd blij om alternatieven voor te stellen en potentiële klanten te helpen contacten te leggen met andere bedrijven die mogelijk beter aansluiten bij hun behoeften.

Hoe positioneert u de producten en diensten van GoDaddy voor uw klanten?

GoDaddy is een bekende naam in de markt met een hoge vertrouwenswaarde voor domeinregistratie. We stellen het zeer op prijs dat we een gevestigde naam hebben die we met vertrouwen kunnen aanbevelen aan onze klanten.

Kun je een project beschrijven waarvan je denkt dat het je op je best is?

We hadden het voorrecht om met Hope Inspire Love samen te werken aan zowel hun website als video. We merken dat we het beste werken als we alle leden van ons team kunnen integreren in het creatieve proces!

Het hoe:

Een voor de hand liggende maatstaf voor het meten van ons eigen succes is hoeveel je hebt betaald versus hoeveel tijd het kostte. Wat zijn hier in uw ervaring de voor- en nadelen?

We proberen ervaring boven kosten te waarderen, dus terwijl we onszelf eerlijk prijzen, proberen we ons talent ook toegankelijk te maken voor iedereen, van kleine bedrijven tot grote bedrijven.

Hoe past GoDaddy Pro in wat je doet? Kun je manieren aanbevelen om er het meeste uit te halen, vooral aan iemand die net begint?

GoDaddy Pro wordt een hulpmiddel voor zoveel individuen en kleine bedrijven om hun bureaus te organiseren en de reeks tools die GoDaddy hun klanten ter beschikking stelt, maakt dit gemakkelijk en minimaliseert verwarring.

Stel je voor dat je terug zou kunnen reizen in een tijdmachine naar een punt waar je dacht: vergeet dit. Ik ben klaar! Welk advies zou je jezelf geven?

Er zullen veel dagen zijn waarop je in een gat wilt kruipen en het op wilt geven, maar je moet jezelf er op die momenten aan herinneren dat je je op het grotere geheel moet concentreren. Zelfs de kleinste, dagelijkse gewoontes en disciplines tellen in de loop van de tijd op. De dagen en zelfs weken kunnen zwaar zijn, maar als je terugkijkt, zie je de berg vooruitgang die te midden van de moeilijkheden is gemaakt.

Wat is je afscheidsschot voor mensen die willen zijn zoals jij als ze groot zijn?

Besteed aandacht aan waar je gepassioneerd over bent en bouw daar je idee/bedrijf omheen. Het is die passie die je door de moeilijke en moeilijke dagen zal trekken.

Het bericht Shelly Wolff & Trevor Roberts: Cross & Crown verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.