Bij het zien van de rebranding van Google Mijn Bedrijf naar Google Bedrijfsprofiel is het nieuws dat bedrijven met één locatie niet langer de waardigheid van een eigen kamer zullen genieten, omdat mooie dashboards de enige provincie zullen zijn van meer gelukkige, grote ondernemingen. nu wordt verteld (met onverschilligheid) om hun aanbiedingen hier te beheren

Leestijd: 8 minuten

Bron

Softwaredashboards horen schoon en stil aan te voelen, georganiseerd zodat alles wat u nodig hebt om goed werk te doen binnen handbereik is, zoals dit:

Bij het zien van de rebranding van Google Mijn Bedrijf naar Google Bedrijfsprofiel is het nieuws dat bedrijven met één locatie niet langer de waardigheid van een eigen kamer zullen genieten, omdat mooie dashboards de enige provincie zullen zijn van meer gelukkige, grote ondernemingen. nu wordt verteld (met onverschilligheid) om hun aanbiedingen hier te beheren:

In Google‘s eigen woorden :

“In de toekomst raden we kleine bedrijven aan hun profielen rechtstreeks op Zoeken of Maps te beheren. Om het simpel te houden, wordt ‘Google Mijn Bedrijf’ hernoemd tot ‘Google Bedrijfsprofiel’…. De bestaande Google Mijn Bedrijf-webervaring wordt overgezet om voornamelijk grotere bedrijven met meerdere locaties te ondersteunen, en wordt omgedoopt tot ‘Bedrijfsprofielbeheer’. ”

Grote bedrijven krijgen namelijk een versie van het voormalige Google Mijn Bedrijf-dashboard, met zijn handige navigatie en speciale werkgebieden, terwijl het MKB moet uitzoeken wat er is veranderd en moeten proberen hun meest zichtbare lokale bedrijfsvermeldingen rechtstreeks in de rommelige SERP’s te beheren , te midden van een verbazingwekkende hoeveelheid advertenties, organische resultaten, SERP-functies, carrousels, afbeeldingen, videoresultaten, enzovoort.

Misschien is het geen probleem en kunnen lokale bedrijven die de organisatie van een speciaal dashboard voor het beheer van vermeldingen wensen, vertrouwen op de Moz Locals van de markt. Of misschien is het een keerpunt.

Misschien is nu een kritiek moment in de geschiedenis van Google om hen uit te nodigen om dit verontrustende patroon te heroverwegen waarin hun machtige bedrijf is beland sinds ze 16 jaar geleden in het leven van eigenaren van kleine bedrijven stapten, en zo veel van hun lot begonnen te domineren. De gemarkeerde woorden in het bovenstaande citaat zijn een nadrukkelijke verklaring van afstemming met grotere – vaak elite – merken in plaats van met de diverse kleine bedrijven, wat de ware betekenis van lokalisme is.

Persoonlijk zie ik onze socio-economie diep gekwetst worden door het patroon van het geven van een voorkeursbehandeling aan wat het grootste is en het behandelen van het kleinste met chronische onverschilligheid, en ik geloof dat Google de macht heeft om deze dynamiek te veranderen binnen hun eigen, zeer substantiële sfeer – als ze ervoor kiezen tot. Vandaag, nu de voorvechters van positieve verandering de belangrijkste mensen in elke kamer zijn, stuur me alsjeblieft drie uitnodigingen naar Google vanuit de lokale zakenwijk, in de hoop op een RSVP.

1) Kan Google stoppen met het verbergen van 59% van de websites in lokale pakketten?

Mijn vriend en Moz’ marketingwetenschapper, Dr. Peter J. Meyers , heeft onlangs enkele cijfers met mij gedeeld die het verdienen om gezien te worden. Met 10.000 zoekwoorden via MozCast, waarvan de helft specifiek voor steden was gelokaliseerd, retourneerde Google 3.322 lokale pakketten op desktop, wat betekent dat 33% van de opgevraagde SERP’s dit soort resultaten bevatte. Van deze pakketten bevatte 59% geen links naar lokale bedrijfswebsites, op deze manier:

Dit was geen geval van ontbrekende websitelinks omdat er geen websites bestonden – pakketten waarin sommige vermeldingen websitelinks hadden en andere niet (omdat er geen URL was toegevoegd) waren 41% van het totale aantal. In plaats daarvan waren deze pakketten zonder website van het soort dat in de loop der jaren “lokale teasers” en een aantal andere namen zijn genoemd.

Dr. Pete voerde de test twee keer uit, en bij de tweede proef maakten pakketten zonder website 58% uit van het totaal. Met andere woorden, bijna 6/10 van de lokale SERP’s van Google verbergt opzettelijk URL’s. Dit is geen natuurkracht of een wetenschappelijk principe – het is een beslissing die Google neemt om de thuisbasis van lokale bedrijven te verdoezelen, waar ze zo hard werken om een klantervaring te bieden die ze rechtstreeks controleren.

Waarom nodig ik Google uit om dit te veranderen? Toegegeven, de grootste charme van lokale bedrijfsvermeldingen is dat ze precies kunnen zijn wat klanten nodig hebben voor zeer snelle informatie. Maar de pandemie heeft ervoor gezorgd dat lokale bedrijfswebsites centra van hulp, handel en communicatie zijn als nooit tevoren, en deze bedrijven verdienen een zoekmachine die de investeringen die ze doen in winkelwagentjes, boekingssystemen, livechat, tekst en audiovisuele media respecteert. , en andere merkbeheerde activa.

De visie van Google is om, zoals Tidings-oprichter David Mihm zegt, ” de transactielaag van internet ” te zijn, maar ik nodig hen uit om dat doel niet te steunen door de transactiemogelijkheden te verbergen die worden geboden door de kleine merken die deel uitmaken van de Google-index. Het is niet goed of eerlijk om dat te doen.

Iets wat Google kan doen om aan te geven dat ze bedrijven op één locatie niet minachten, is door websiteslinks naar alle lokale pakketten te retourneren wanneer een bedrijf een URL heeft geüpload. Dit zou aantonen dat Google begrijpt dat eigenaren van kleine bedrijven zich vaak machteloos voelen als een gigantische zoekmachine zoveel eigenaar is van de weergave van hun informatie en reputatie. Google kan de bal teruggooien naar Main Street, zodat meer klanten op een platform belanden waar het bedrijf de klantervaring in hun eigen, unieke stijl regelt.

2) Zou Google kunnen aansluiten bij eerlijk praten, niet bang maken, voor een gezondere gedeelde werkruimte?

Zoals onlangs is aangetoond in een onderzoek van Sterling Sky, is het lokale product van Google een dominante drijfveer geworden voor lokale zakelijke leads . In plaats van volledig uit het Google-raster te verdwijnen, worden lokale bedrijfseigenaren gedwongen om de plaats van Google hun eigendom te maken om gevonden te worden door klanten, en iedereen verdient het om een gedeelde werkruimte te hebben waar ze met waardigheid worden behandeld.

Helaas heeft Google ervoor gekozen om de rebranding van Google Mijn Bedrijf als Google Bedrijfsprofiel te starten door lokale bedrijfseigenaren te onderwerpen aan en CTA’s die zijn ontwikkeld om hen bang te maken dat antitrustregels van het monopolie van Google kleine bedrijven schade zullen berokkenen.

De lokale SEO-gemeenschap vatte het als volgt op :

Zoals gemeld door Mike Blumenthal van Near Media , zijn deze schriktactieken misschien niet nieuw, maar ze zijn zeker asociaal. Na getuige te zijn geweest van Facebook-klokkenluider Frances Haugen die uitlegde hoe het veroorzaken van woede, leed en angst in de samenleving financieel gunstig is voor uitgevers, zouden alle technologiemerken met een goed geweten moeten beloven bondgenoten te worden van een gezonde en geïnformeerde samenleving in plaats van een samenleving die wordt geschaad door berekende verkeerde informatie.

Als Californiër vat ik de poging van Google om angst te zaaien persoonlijk op, nadat ik onlangs heb meegemaakt dat externe voedselbezorgings- en rideshare-bedrijven een recordbrekende $ 200+ miljoen dollar in Proposition 22 hebben gestort om een leefbaar loon en basisbescherming te weigeren aan een groep van chauffeurs die zo arm zijn dat ze vaak in hun auto leven en een deel van het voedsel eten dat ze moeten bezorgen . Prop 22 werd onlangs ongrondwettelijk verklaard en veel kiezers en chauffeurs hebben er nu spijt van dat ze werden gemanipuleerd om ervoor te stemmen via een dreigende, krachtige advertentiecampagne .

Geen enkel bedrijfsmodel zou moeten vertrouwen op het creëren van de stress die artsen ons zeggen te vermijden om onze gezondheid te beschermen , en ik zou Google willen uitnodigen om de werkruimte die ze creëren te heroverwegen, waarin onafhankelijke bedrijfseigenaren weinig andere keuze hebben dan deel te nemen. Deze angstaanjagende CTA’s en e-mails worden ontvangen door de artsen die vaccins verstrekken aan leidinggevenden en werknemers van Google, de onafhankelijke distilleerderijeigenaren die uw handdesinfecterend middel maakten toen Purell verdween, de plaatselijke kruidenier of restauranthouder die uw maaltijden maakt en bezorgt terwijl u thuis werkt. Wederzijds respect is vereist.

Wees een eerlijke bondgenoot van de lokale bedrijven die de samenleving heldhaftig hebben gediend door COVID-19 en onze gemeenschappen bevoorraad hebben gehouden. Richt u niet met verkeerde informatie en bezorg ze geen leed, alleen maar om de winst van Google te beschermen. Individuele en maatschappelijke gezondheid zijn onbetaalbaar.

3) Kan Google een beleid van goed nabuurschap opstellen om een nieuwe relatie op te bouwen met kleine, lokale bedrijven?

In zijn inaugurele rede in 1933 verklaarde FDR :

“Op het gebied van wereldbeleid zou ik deze natie opdragen aan het beleid van de goede buur… de buurman die zichzelf resoluut respecteert en, omdat hij dat doet, de rechten van anderen respecteert.”

Ik heb het grootste deel van de laatste twee decennia van mijn leven besteed aan het raadplegen van lokale ondernemers en ben een pleitbezorger geworden voor de essentiële rol die zij spelen bij het opbouwen van diverse en duurzame gemeenschappen. Misschien is het omdat ik ben opgegroeid in de denkbeeldige buurten van Mister Rogers en Sesamstraat, dat het me zo fundamenteel lijkt dat respect voor jezelf de eerste stap is om anderen te respecteren. Als werkplek zit Google vol goede mensen die een omgeving van respect verdienen die wordt gevoeld door alle medewerkers, alle lokale productgebruikers en alle gemeenschappen. Als je van lokalisatie de zaak van je platform wilt maken, verdienen deze mensen een goede buur:

Ik kan niet spreken voor de lokale ondernemers die de afgelopen twee jaar elke dag maskers hebben opgezet om anderen met groot persoonlijk risico te dienen, maar ik zou vandaag een open lijst willen beginnen met suggesties voor hoe Google, met zijn centrale rol in de online lokale wereld, een betere buur zou kunnen worden in het dienen van de offline, echte wereld die we allemaal delen:

  1. Heroverweeg om bedrijfseigenaren op één locatie uit te sluiten van het dashboard; iedereen verdient een gelijke werkplek.

  2. Retourneer websitelinks naar alle lokale pakketten.

  3. Gebruik geen angst om uw winsten te beschermen; stress veroorzaakt schade aan de menselijke gezondheid.

  4. Bied toegankelijke ondersteuning voor alle lokale producten van Google, via een volledige staf van externe medewerkers die grondig zijn opgeleid in alle dingen die fout kunnen gaan met Google Bedrijfsprofielen en hoe u deze kunt oplossen.

  5. Stel een toegewijd team voor het verwijderen van spam op afstand samen voor de omvang van het probleem en verlaag gemakkelijk te manipuleren rangschikkingsfactoren zoals het vullen van bedrijfstitels.

  6. Creëer een toegewijde bemiddelingsmedewerker voor beoordeling op afstand om de omvang van het probleem snel te onderzoeken en op te lossen door bedrijfseigenaars van beoordelingen van spam-aanvallen.

  7. Start een onderzoek naar het patroon van Q&A-antwoorden en beoordelingen van lage kwaliteit dat is voortgekomen uit de beslissing om Local Guides te stimuleren; als bedrijfseigenaren geen extraatjes mogen aanbieden in ruil voor dit soort UGC, zou Google dat ook echt niet moeten doen.

  8. Gebruik uw macht niet om Google-producten en -partners te bevoordelen boven oplossingen voor kleine bedrijven .

  9. Gebruik uw macht om het voortouw te nemen op het gebied van klimaatactie om lokale zakendistricten te beschermen tegen bosbranden , overstromingen en andere toenemende rampen .

  10. Zet @EthicalGooglers en andere mensenrechten- en DEI-groepen binnen Google centraal in de beleidsvorming van het bedrijf om een reële diversiteit aan mensen, waarden en behoeften weer te geven.

Ik zou de Moz-gemeenschap willen vragen een goede buur te zijn door hun oprechte suggesties voor positieve verandering toe te voegen waarvan u denkt dat Google daaraan kan bijdragen. Vertel me wat je aan mijn lijst zou toevoegen door me te tweeten .

In zijn artikel getiteld How Indifference Can Kill a Relationship , John M. Grohl, Psy.D. stelt:

“Wat een relatie echt moeilijk heeft om te overleven, is wanneer twee mensen in de ‘automatische piloot’-modus zijn gegaan en onverschillig tegenover elkaar zijn geworden. Als je emotie helemaal hebt opgegeven, als je niets voelt voor de ander, is dat moeilijk om van terug te komen.”

Ik geloof niet dat de goede mensen die bij Google werken persoonlijk onverschillig staan tegenover de artsen, restauranthouders, kruideniers, chauffeurs, winkeliers, leraren, religieuze leiders en andere gemeenschapsdienaren die voor hun behoeften zorgen en wiens entiteiten nu de zaak vormen genaamd Google Bedrijfsprofiel. Ik geloof dat alles wat we hier hebben een relatie is die moet worden hersteld, en dat Google al alles heeft wat ze nodig hebben om het te doen. 2022, met alles wat we samen hebben meegemaakt, zou een prachtig jaar zijn voor Google om hun diepe investering in lokaliteit te tonen en hun intenties om verder te bouwen vanuit een plaats van wederzijds respect.

Beeldcredits Kelly Sims , R. Kriatyrr Brosvik en Baker County Tourism

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.