De Ecwid Academy is ontworpen om de kennis te centraliseren die je nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen. Het doel, de filosofie en de naam van de academie zijn om u te helpen uw bedrijf vanaf de grond op te bouwen

Leestijd: 3 minuten

Bron

Luister naar de nieuwste aflevering van de Ecwid Ecommerce Show, met Josh Berkstresser, Education Strategy Manager bij Ecwid.

Josh is aan de microfoon om opwindend nieuws te delen: Ecwid lanceert onze eigen “Build Your Business” Academy . Dit nieuwe platform biedt onschatbare informatie voor Ecwid-verkopers.

De Ecwid Academy is ontworpen om de kennis te centraliseren die je nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen. Het doel, de filosofie en de naam van de academie zijn om u te helpen uw bedrijf vanaf de grond op te bouwen.

Nieuwe educatieve inhoud over debuteren op het platform omvat bronnen die de moeren en bouten van online verkopen uitleggen, zoals het opzetten van uw winkel, evenals gedetailleerde instructies voor het oplossen van specifieke e-commerceproblemen.

Twee populaire curriculummodules zijn ‘Lanceer uw bedrijf’ en ‘Get Your First Sale’‘. De serie behandelt het genereren van verkeer en het krijgen van winkelbezoekers. Vervolgens gaat het verder met verkooptips en hoe u sitebezoekers kunt omzetten in betalende klanten. Het curriculum helpt u vervolgens met informatie over hoe u uw product kunt verzenden zodra u iets heeft verkocht. En, natuurlijk, hoe u een uitstekende klantenservice kunt volgen en bieden, zodat kopers terugkerende klanten worden.

We raden u aan eerst een kijkje te nemen in de modules “Start uw bedrijf” en “Get Your First Sale” om ervoor te zorgen dat u een goed begrip heeft van enkele basisprincipes van e-commerce. Daarna kun je doorgaan met meer geavanceerde lessen over zaken als: geweldige inhoud maken, uitstekende teksten schrijven en opvallende foto‘s maken.

Deze lessen zijn bedoeld om kort te zijn. Op die manier is het gemakkelijker om tijd te vinden om deze training in te passen in de tijd die u al aan uw bedrijf besteedt.

We willen het je gemakkelijker maken om je ondernemerskennis uit te breiden, en Ecwid’s Build Your Business Academy is speciaal ontworpen om een super handige eerste stap te zijn voor beginners. En het beste deel? Het is helemaal gratis! Schrijf u vandaag nog in voor onze online cursus bij “Build Your Business” .

Hoogtepunten:

  • “We hadden altijd het langetermijndoel om een plek te creëren waar educatieve inhoud 1 – gemakkelijk te vinden, 2 – georganiseerd was op een manier waar onze gebruikers en verkopers niet hoefden na te denken over ‘Wat moet ik meenemen en wanneer moet ik het nemen?’ En 3 – het ziet er goed uit en geeft ons een plek waar we educatieve inhoud kunnen blijven toevoegen. We blijven inhoud maken en manieren vinden om onze verkopers te ondersteunen bij het verkopen en runnen van hun bedrijf.”
  • “De naam die we voor de academie hebben gekozen, is heel leerzaam voor ons doel met de inhoud: ‘Build Your Business’. Ik denk dat dat zal resoneren met onze verkopers, want dat is uiteindelijk wat ze proberen te doen. Of het nu in eerste instantie een bijzaak of een kerndruk is. Maar het is niet alleen een winkel, het is een volledig bedrijf, en daar zijn meerdere elementen voor. Het is niet alleen ‘Hoe voer ik deze instellingen uit of verbind ik mijn winkel met Facebook?’ maar “Hoe verkoop ik eigenlijk op Facebook? Wat zijn de tactieken die ik moet gebruiken? Of wat zijn de tactieken die ik moet gebruiken om te adverteren op TikTok? Dit platform waar ik steeds over hoor, heeft miljarden gebruikers.” En het is onze taak om u op dat gebied te dekken.”
  • “Tijd is de meest waardevolle hulpbron, maar een waar we vaak geen waarde aan voorschrijven. Daarom duurt elke les gemiddeld vijf minuten. Er zijn zeven of acht lessen in een reeks, dus een hele reeks is minder dan een uur .”
  • “We hebben cursussen zo ontworpen dat je naar elke cursuspagina kunt kijken en er doorheen kunt bladeren. Onder elke les staan de belangrijkste tips en de belangrijkste bronnen. Blogartikelen, Helpcentrum-artikelen, andere links die relevant zijn voor waar we het over hadden in de video. Bijvoorbeeld links naar apps van de Ecwid App Market die kunnen helpen de functionaliteit toe te voegen om te bereiken waar we het over hadden.”

De post Introductie van Ecwid’s “Build Your Business” Academy verscheen voor het eerst op Ecwid | E-commerce winkelwagen .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.