Iedereen heeft zijn eigen workflow voor het maken van sociale media-inhoud. Schriftelijk worden auteurs die hun plot van tevoren plannen, ‘plotters’ genoemd, terwijl anderen die langs hun broekspijp vliegen ‘pantsers’ worden genoemd. Wat je stijl ook is als het gaat om content op sociale media – persoonlijk ben ik meer een plotter, maar ik ben dol op de pantsers die ik ken – we willen je steunen

Leestijd: 2 minuten

Bron

Nieuw: toegang tot Dropbox, Google Drive en One Drive vanuit de buffer

Iedereen heeft zijn eigen workflow voor het maken van sociale media-inhoud. Schriftelijk worden auteurs die hun plot van tevoren plannen, ‘plotters’ genoemd, terwijl anderen die langs hun broekspijp vliegen ‘pantsers’ worden genoemd. Wat je stijl ook is als het gaat om content op sociale media – persoonlijk ben ik meer een plotter, maar ik ben dol op de pantsers die ik ken – we willen je steunen.

Nu kunt u met slechts een paar klikken inhoud rechtstreeks in Buffer importeren vanuit Dropbox, Google Drive en One Drive. Naast onze recente Canva-integratie , is het eenvoudiger dan ooit geworden om posts op sociale media te maken en te publiceren zonder Buffer te hoeven verlaten.

Meer over deze nieuwe integratie met Dropbox, Google Drive en One Drive

Deze integratie wordt uitgerold naar elk Buffer-abonnement, wat betekent dat het ook beschikbaar is als je een gratis abonnement hebt.

Om te beginnen met het uploaden van inhoud naar Buffer vanuit een van deze integraties, logt u eenvoudig in op uw Buffer-account en maakt u een nieuw bericht. Je ziet de knoppen voor Dropbox, Google Drive en One Drive direct naast Canva.

Nieuw: toegang tot Dropbox, Google Drive en One Drive vanuit de buffer Zo ziet het eruit om inhoud uit Google Drive in te voeren, rechtstreeks van onze componist.

Raadpleeg dit Helpcentrum-artikel voor meer informatie over het instellen van deze verbinding.

Wat is het volgende

We willen eigenaren van kleine bedrijven graag blijven helpen om tijd te besparen bij het uploaden, maken en publiceren van inhoud. Daarom zijn we van plan meer waarde toe te voegen met nieuwe functies.

De komende maanden zal ons team deze integratie blijven herhalen en werken aan native beeldbewerkingsfunctionaliteit, zoals bijsnijden, roteren, verscherpen en meer. Heb je een verzoek? Reik uit en deel het!

Andere bronnen:

  • Vraagt u zich af hoe u uw inhoud kunt plannen? Bekijk dit bericht .
  • Benieuwd naar de integratie met Canva? Lees hier meer .
  • Op zoek naar ideeën voor het maken van social media content? Hier is onze laatste daarover .

Dus wat voor soort maker van sociale media-inhoud ben jij – een plotter of een pantser? Stuur ons een tweet om het ons te laten weten. We hopen dat deze nieuwe integratie uw workflow hoe dan ook gemakkelijker maakt!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.