Er zijn verschillende soorten websites: van e-commercewebsites, kalenderwebsites, to-do-websites, tot puur informatieve websites waarmee u niet echt te maken krijgt. We bezoeken deze websites elke dag. Het punt is dat je deze websites in twee kampen kunt splitsen: dynamische en statische websites. In deze blogpost bespreek ik wat een dynamische website is, hoe je er een bouwt en wanneer je dat zou moeten doen

Leestijd: 5 minuten

Bron

Dynamische website-omslagfoto

Er zijn verschillende soorten websites: van e-commercewebsites, kalenderwebsites, to-do-websites, tot puur informatieve websites waarmee u niet echt te maken krijgt. We bezoeken deze websites elke dag. Het punt is dat je deze websites in twee kampen kunt splitsen: dynamische en statische websites. In deze blogpost bespreek ik wat een dynamische website is, hoe je er een bouwt en wanneer je dat zou moeten doen.

  1. Wat is een dynamische website?
  2. Wat is de makkelijkste manier om een dynamische website te bouwen?
  3. Wanneer moet je een dynamische website bouwen?
  4. Belangrijkste afhaalmaaltijden

Amelia kan “een dynamische website… verschillende inhoud weergeven en gebruikersinteractie bieden, door gebruik te maken van geavanceerde programmering en databases naast HTML.” Kortom, dynamische websites (of databasegestuurde sites ) kunnen meer tijd en moeite kosten dan statische websites omdat ze interactiever, functioneler en flexibeler zijn (plus dynamische websites hebben meestal veel pagina’s).

Sommige mensen zeggen dat dynamische websites meer codering nodig hebben, maar dat hangt echt van jou af. Sommigen bouwen liever websites vanaf het begin, anderen gebruiken liever software om het werk een stuk eenvoudiger te maken.

Als je je afvraagt of je ooit een dynamische website hebt gezien, dan heb je dat. Neem bijvoorbeeld Twitter:

Twitter SEO-hacker

Wat je op Twitter ziet, wordt gewijzigd op basis van je activiteit. Onze aanbevelingen, homepage en trends zullen niet hetzelfde zijn. Andere sociale media en forumplatforms zoals Quora, Reddit, Instagram en Facebook werken op dezelfde manier.

Maar sociale media zijn lang niet het enige voorbeeld van dynamische websites, en u kent ze beter dan u denkt. Bekijk de SEO Hacker-website:

SEO Hacker dynamische website

Het is interactief en wordt regelmatig bijgewerkt met inhoud. U kunt zelfs een gratis website-analyse krijgen en de resultaten verschijnen op de pagina zelf.

Zoals u kunt zien, worden blogs en e-commercesites, to-do-sites, streaming-sites en elke andere website die regelmatig van inhoud verandert, dynamische websites genoemd.

Nu zijn er sommigen die zeggen dat blogs statische websites zijn. Wanneer een website statisch is, wordt inhoud weergegeven die voor iedereen vergelijkbaar is, voor alle gebruikers. In dit geval zou ik zeggen dat het ervan afhangt. De meeste blogs die ik ken zijn dynamisch, omdat we de inhoud kunnen rangschikken op datum en categorie, en we kunnen zelfs reageren op de berichten. Dus als uw website voornamelijk informatief is en gebruikers er niet echt mee kunnen communiceren, dan zijn ze statisch.

En voor nog een snelle vergelijking: je moet HTML en codering begrijpen bij het maken van een statische website. Er zijn statische website-generators die u een raamwerk kunnen bieden, maar er komt nog steeds codering bij kijken.
CMS of een contentmanagementsysteem zoals WordPress . Wanneer u een CMS gebruikt, kunt u website-inhoud maken en ermee omgaan zonder dat u de code hoeft te wijzigen.

Als u een dynamische website wilt bouwen, maar:

  1. Je bent geen professionele ontwikkelaar of je hebt gewoon geen vertrouwen in je codeervaardigheden;
  2. U wilt zich concentreren op het maken van inhoud boven website-ontwikkeling;
  3. U weet dat uw website veel pagina’s zal hebben; of
  4. Je hebt gewoon geen tijd om te coderen, omdat er andere dingen zijn waar je je op moet concentreren, zoals het runnen van het bedrijf waarvoor je je website bouwt;

Ik raad het gebruik van een CMS aan.

Als ik bijvoorbeeld een blogpost hier op SEO Hacker schrijf, hoef ik de inhoud niet te coderen – ik gebruik gewoon de editor en formatteer de post daar.

WordPress-bericht bewerken

WordPress heeft ook thema’s die u kunt kiezen en installeren, zodat u gemakkelijk kunt stylen hoe uw website eruitziet.

En WordPress is trouwens niet het enige CMS dat je kunt gebruiken. Er zijn ook Joomla, Squarespace, Drupal en andere soorten om uit te kiezen.
rel=“nofollow” aan de externe links), dan hoef ik er niet eens aan te sleutelen.

Om het punt verder te hameren, heeft de SEO Hacker-blog 191 pagina’s. Er zijn ongeveer vijf berichten per pagina, dus er zijn hier maar liefst 950+ blogberichten, geven of nemen.

Stel je voor dat ik ze allemaal moet coderen.

Meerdere mensen dragen bij aan de website

Stel dat u een team heeft dat uw bedrijfswebsite beheert. Door een dynamische website te maken, kunnen uw teamleden inhoud op uw website maken, beheren en bijwerken zonder dat ze hoeven uit te zoeken hoe ze moeten programmeren. Ze kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de editor, de inhoud daar plaatsen en uploaden.

Laten we als voorbeeld eens kijken naar de HubSpot-blog:

HubSpot Blog dynamische website

Zoals u kunt zien, zijn er meerdere auteurs, wat betekent dat er meerdere bijdragers zijn. Dynamische websites maken dit gemakkelijker omdat de bijdragers opnieuw gewoon toegang hebben tot de editor, hun inhoud daar kunnen toevoegen en publiceren.

Je maakt gebruik van verschillende functionaliteiten

Op dynamische websites kunt u heel eenvoudig wat we ‘plug-ins’ noemen, installeren. Je letterlijk gewoon kiezen en kiezen. Of je nu contactformulieren, Disqus, omleidingen, spambeveiliging en andere functionaliteiten nodig hebt, je kunt je CMS controleren of je eigen CMS uploaden met een .zip-bestand.

WordPress-plug-ins

U wilt dat leads betrokken raken bij uw website

Ten slotte zijn dynamische websites ongelooflijk voor gebruikersbetrokkenheid. De inhoud is interactief en is gebouwd voor, nou ja, betrokkenheid.

Uw leads kunnen hun gegevens invoeren in uw formulieren, ze kunnen zoeken naar producten, ze kunnen opmerkingen achterlaten en u kunt ze voortdurend van nieuwe informatie voorzien.

Laten we eens kijken naar mijn andere website, Leadership Stack :

Leadership Stack dynamische website

Als u aan een of andere vorm van verkoop of contentmarketing doet , is betrokkenheid en eenvoudig bijwerken wat u zoekt. Dan is een dynamische website je beste vriend. Je leads kunnen je blogposts lezen, naar je podcast luisteren, je video’s bekijken, je merchandise bekijken en je op één website abonneren op je kanaal (of kanalen).
De eenvoudigste dynamische website-uitleg die je ooit nodig zult hebben verscheen eerst op SEO Services Agency in Manilla, Filippijnen .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.