B2B-marketingnieuws: B2B-marketeers wenden zich tot voorspellend, Twitter voegt nieuwe analyses toe en meer jonge marketeers kopen via smartphone

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 26 november MarketingCharts Grafiek

2021 26 november MarketingCharts Grafiek B2B Mobile Mania: jonge medewerkers gebruiken smartphones om zakelijke producten te kopen 53 procent van de B2B-kopers in de generatie Z zegt dat ze hun smartphone gebruiken bij onderzoek en aankopen voor zaken, en zodra een aankoop is gedaan, beschouwt 50 procent nieuwsbrieven van het merk als erg belangrijk – twee van de verschillende inzichten die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost The Behaviors and Attitudes of US Adults on Twitter [Pew Study] Ongeveer 69 procent van de volwassen Amerikaanse Twitter-gebruikers zegt dat ze het platform gebruiken om op de hoogte te blijven, waarbij 45 procent hun mening wil uiten, enkele van de bevindingen in het onlangs uitgebrachte Pew Research Center-onderzoeksgegevens die het gebruik van Twitter onderzoeken. Pew Research Twitter lanceert bijgewerkte tweet-analysekaart, die meer specifiek prestatie-inzicht biedt Twitter heeft nieuwe metrische gegevens over tweetbetrokkenheid uitgerold, waaronder een verscheidenheid aan inzichten over profielbezoeken, mediaweergaven, nieuwe aantallen volgers, klikken op links en meer, allemaal opgenomen in de sociale platform’s laatste analytics-update, Twitter onlangs aangekondigd. Social Media Today De marketingtrends van 2022 [The Ultimate Guide] [HubSpot Report] Influencer-marketing was de toonaangevende marketingspecialiteit waarin marketeers van plan zijn in 2022 te investeren. volgend jaar, volgens nieuw vrijgegeven rapportgegevens van HubSpot, blijkt ook dat 56 procent van de marketeers die investeren in het werken met influencers werkt met micro-influencers die minder dan 100.000 volgers hebben. HubSpot 2021 26 november Statistieken Afbeelding Het nieuwe bedrijfsklimaat voor marketingbureaus in 2021 Een meerderheid van de leidinggevenden van bureaus heeft gezegd dat 2021 meer nieuwe zakelijke kansen heeft geboden dan vorig jaar, en dat zaken van bestaande klanten de meest effectieve manier zijn geweest om zaken te genereren – twee van de vele interessante statistieken aan online marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingProfs- app Annie voorspelt dat TikTok in 2022 1,5 miljard actieve gebruikers zal bereiken. Gebruikers van mobiele apps Gen Z zullen naar verwachting hun financiële betrokkenheid met 160 procent vergroten door het gebruik van financiële apps zoals Coinbase en Robinhood, volgens nieuw vrijgegeven prognosegegevens van app-ranking firma Ann Annie, die ook voorspelt dat TikTok in 2022 de grens van 1,5 miljard gebruikers zal overtreffen. ZDNet Instagram voegt TikTok-achtige tekst-naar-spraak- en spraakeffecten-tools toe aan Reels Facebook-eigendom Instagram heeft betere toegankelijkheidsfuncties toegevoegd aan het korte verticale videoformaat van Reels, met de uitrol van nieuwe tekst-naar-spraak en vocale effecttools, waardoor marketeers extra opties hebben om een breder publiek te bereiken met het formaat, zo heeft Instagram onlangs aangekondigd. TechCrunch- merken zeggen dat ze zijn hersteld van de pandemie, maar de risico’s blijven bestaan, meldt Experian 74 procent van de merken heeft tools voor kunstmatige intelligentie (AI) ingebouwd, een sprong van vijf procent vanaf 2020, en 59 procent van de organisaties heeft de pandemische storm grotendeels of volledig doorstaan , volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. MediaPost 2021 TopRank Marketing B2B Influencer Marketing Enquête Afbeelding Consumenten verhogen hun videogebruik terwijl e-mail plat is: onderzoek 60 procent van de consumenten wereldwijd heeft gezegd dat ze in 2021 meer videochatten gebruiken om met bedrijven te communiceren dan vorig jaar, terwijl ongeveer 47 procent hun gebruik van digitale communicatieformaten voor interactie met organisaties, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost Hoe gaan B2B-marketeers te werk om ABM-doelaccountlijsten samen te stellen? Als het gaat om hoe B2B-marketeers van plan zijn hun account-based-marketing (ABM)-accountlijsten uit te breiden, zei een toonaangevende 52 procent dat voorspellende gegevens bovenaan zullen staan, gevolgd door technologische, gedrags- en intentiesignaalgegevens, terwijl verkoopteam- geselecteerde en firmografische gegevens staan bovenaan de lijst met typen die momenteel in gebruik zijn, volgens recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. Marketinggrafieken AAN DE LICHTERKANT: 2021 26 november Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op de “black friday & holiday shopping” door Marketoonist Tom Fishburne — Marketoonist Instagram vraagt verdachte bots om zichzelf te verifiëren met video-selfies — The Verge TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — 5 vragen 4: Influencer marketing begrijpen en waarom het belangrijk is voor B2B-bedrijven met Lee Odden — Demandbase
  • LEX Markets — Een kantoorgebouw in Harlem gaat naar een beursgang — Crain’s New York
  • Lee Odden — Lidmaatschapsupdate najaar 2021 [Digital Marketing Institute] — Digital Marketing Institute

Heb je onlangs je eigen top B2B-marketingnieuws van de afgelopen week gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van de week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-marketeers gaan voorspellend werken, Twitter voegt nieuwe analyses toe en meer jonge marketeers kopen via smartphone verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.