Hoe u van uw tuinkamer een aanwinst voor het bedrijfsleven en het dagelijks leven maakt

Leestijd: 3 minuten

Bron

Als uw huis gezegend is met een tuinkamer, kan het vinden van een beter gebruik ervan een van de meest voordelige projecten zijn die u het hele jaar door voltooit.

De op zichzelf staande structuur kan zoveel meer zijn dan alleen een opslagschuur voor uw tuingereedschap. Hier zijn enkele inspirerende ideeën die u als eigenaar van een klein bedrijf of als mens goed van pas kunnen komen.

Thuiskantoor

Een thuiskantoor of kantoor e pod transformatie is misschien wel de meest voor de hand liggende optie, maar je kunt de aantrekkingskracht niet ontkennen. Het hebben van een speciale ruimte die gescheiden is van de rest van het pand kan erg handig zijn, niet in de laatste plaats omdat het gemakkelijker zal zijn om een mentale barrière tussen werk en vrije tijd te behouden. Natuurlijk zijn er veel tools die u nodig kunt hebben om uw bedrijf te helpen slagen. Het zal echter onmogelijk zijn om optimale productiviteit te bereiken zonder een accommoderende werkruimte die vrij is van afleiding van buitenaf.

De grootste uitdagingen draaien om de HVAC-systemen en de internetverbinding. Zelfs als je maar een deel van de tijd thuis werkt, is dit een van de meest populaire toepassingen voor tuinkamers.

Een werkplaats / studio

Naast het veranderen van tuinkamers in kantooromgevingen, kunnen veel eigenaren van kleine bedrijven merken dat ze werkplaatsen kunnen worden voor het actief bouwen en opslaan van producten. Het is een ideale manier om alle gereedschappen en materialen georganiseerd te houden. Evenzo kunt u projectplannen, technische tekeningen en andere kenmerken op de muren of schermen laten weergeven.

Als alternatief zijn tuinkamers geweldige studio’s voor een reeks zakelijke aangelegenheden. Of het nu gaat om het onderwijzen van kunst en muziek of het voltooien van therapiesessies maakt niet uit. De op zichzelf staande ruimte biedt een veilige en privéruimte voor iedereen. Bij het nemen van deze route zal het echter nodig zijn om te investeren in goede beveiligings- en bewakingsvoorzieningen. Er zullen hier immers ‘s nachts meerdere dure spullen worden opgeslagen.

Studio appartement

Het zal nodig zijn om te kijken naar lokale wetten over het hebben van huurders, evenals de vereisten voor een te huren ruimte. Toch zijn er situaties waarin tuinkamers een directe bron van inkomsten kunnen worden door ze aan een huurder te verhuren. Dit kan een verblijf van korte duur zijn, zoals het gebruik van een Airbnb-model of via meer traditionele verblijven van langere duur. Als je bijvoorbeeld in een universiteitsstad woont, kan het goed werken voor studenten die goedkope huisvesting willen.

Als u niet wilt dat er 24/7 een buitenstaander op uw eigendom woont, kunt u deze voor de bovengenoemde doeleinden overdag verhuren. Of u kunt dit gebruiken als een manier om uw tiener de kans te geven zijn onafhankelijkheid te vergroten en de verantwoordelijkheden van het zorgen voor een klein bezit te leren. Tegelijkertijd kunnen ze geld gaan sparen voor hun toekomstige woning.

Recreatieve ruimte

Ten slotte hoeven tuinkamers geen directe invloed op uw bedrijf te hebben om een positieve invloed op uw productiviteit te hebben. Een goede balans tussen werk en privé is cruciaal, terwijl het in goede gezondheid houden van je lichaam ook een positieve invloed heeft. Tuinkamers kunnen worden omgevormd tot tuingyms , een bar, memorabilia-kamers, speelkamers en tal van andere leuke functies. Kortom, de ultieme ruimte om een tuingym , mancave of sheshed te bouwen. Nogmaals, het feit dat het gescheiden is van de rest van het huis, geeft het een extra bron van geluk.

Welke hobbit je ook gelukkig maakt, een tuinkamer die hem ondersteunt, is veel effectiever dan een kamer waarin je gewoon je ligstoelen opbergt. En als u luxe in de tuin heeft, zoals een zwembad of een bubbelbad, kan het daarmee worden geïntegreerd om een thuisspa-omgeving te creëren.

Het niet optimaal benutten van tuinkamers is een van de meest voorkomende spijtgevoelens van huiseigenaren. Nu je de inspiratie hebt, is er nooit een beter moment geweest om de transformatie te voltooien.

Het bericht Hoe u van uw tuinkamer een aanwinst voor het bedrijfsleven en het dagelijks leven maakt, verscheen eerst op HubsAdda.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.