Breid 2022 marketingsucces uit en leer van onze top 10 B2B-influencer-marketingberichten

Leestijd: 7 minuten

Bron

Vier B2B-marketeers rond laptopbeeld.

Vier B2B-marketeers rond laptopbeeld. In 2021 zijn B2B-marketeers getuige geweest van een voortdurende toename van de kracht van invloed, voortbouwend op de explosie van interesse in de praktijk van B2B-influencermarketing in de afgelopen jaren. Met meer slimme beoefenaars dan ooit die all-in gaan, is B2B influencer marketing het hele jaar door een primaire focus op onze blog gebleven. We hebben het geluk dat we een schat aan getalenteerde B2B-marketingprofessionals hebben die bijdragen aan de TopRank Marketing-blog – die in 2022 zijn 19e jaar zal vieren, en als een sector met een jaarlijkse omzet van $ 20 miljard, is influencer-marketing steeds verfijnder geworden. Het inzicht en de expertise die ons team heeft verworven door enkele van de beste merken ter wereld, waaronder 3M, Adobe, SAP, LinkedIn en Oracle, te helpen bij het plannen, implementeren en meten van influencer-programma’s, is vaak op onze blog terechtgekomen. Om onze bloggemeenschap te helpen hun kennis van influencermarketing te vergroten, bieden we deze lijst met onze populairste influencer-marketingberichten van 2021 aan. Samenwerken met influencers is iets dat we dagelijks doen voor klanten en onszelf, en tijdens de wereldwijde gezondheidscrisis betrekken we influencers is nog belangrijker geworden in onze B2B contentmarketingoplossingen, naast social media marketing, SEO en andere vormen van digitale reclame. De 10 B2B influencer-marketingberichten die onze meest populaire van 2020 bleken te zijn, staan hieronder vermeld. We hopen dat ze je zullen helpen de juiste vragen te stellen en echt de beste antwoorden te bieden op enkele van de belangrijkste uitdagingen waarmee we in 2022 allemaal te maken zullen krijgen. We danken al onze blogauteurs enorm voor hun werk bij het pleiten voor best practices voor influencer marketing, en voor iedereen die onze blog leest . Onze meest populaire influencer-marketingberichten in 2021: 1. 50 top B2B-marketingbeïnvloeders, experts en sprekers om te volgen in 2022 Lane R. Ellis 50 beste B2B-marketingbeïnvloeders, experts en sprekers om te volgen in 2022 Collageafbeelding Onze jaarlijkse lijst van 50 top B2B-marketingbeïnvloeders om te volgen, bood een verfrissende mix van professionals om van te leren tot in 2022 en daarna, en het bleek de populairste influencer-marketingpost van 2021 op onze blog te zijn. De lijst van dit jaar benadrukte het toenemende belang van resonantie in plaats van louter het aantal volgers, aangezien de omvang van het publiek zelf geen voorspeller is van een succesvol resultaat, en we hebben ook meer belang gehecht aan de mate waarin de sociale activiteit van elke influencer de betrokkenheid bij het onderwerp B2B heeft gestimuleerd marketing onder hun publiek. Controleer elk van mijn posts hier , en volg me op Twitter en LinkedIn . [bctt tweet=””Het zakelijke landschap van 2021 omvat een schat aan B2B-beïnvloeders die de toekomst van marketing voor 2022 en daarna vormgeven.” — Lane R. Ellis @lanerellis” username=”toprank”] 2. Deel uw expertise in de State of B2B Influencer Marketing Survey 2021 — Lee Odden B2B Influencer Marketing Enquête Onze CEO Lee Odden schreef de op één na populairste influencer-marketingpost van 2021 op onze blog en introduceerde ons B2B-influencermarketingonderzoek 2021. Hoe kunt u mee vormgeven aan de toekomst van B2B influencer marketing? Sluit je aan bij enkele van de beste B2B-merken ter wereld door deel te nemen aan de State of B2B Influencer Marketing Survey 2021. Naarmate meer B2B-merken het rijk van invloed betreden en steeds geavanceerder worden met de praktijk, zijn er belangrijke vragen die moeten worden beantwoord, en in onze op één na populairste B2B-influencermarketingpost van 2021 onderzoekt Lee ze allemaal. Controle uit elk van Lee’s 2,600+ berichten hier , en volg hem op Twitter en LinkedIn . [bctt tweet=””Het optimaliseren van marketingervaringen met invloed is een van de belangrijkste digitale groeistrategieën in 2021 en daarna.” — Lee Odden @LeeOdden” gebruikersnaam = “toprank”] 3. 45 B2B-influencer-marketingstatistieken om uw marketing voor 2021 te optimaliseren — Lee Odden B2B influencer marketingstatistieken Ons op twee na populairste influencer-marketingartikel van het jaar is ook geschreven door Lee, die 45 belangrijke statistieken deelde om uw marketing te optimaliseren – inzichten uit ons baanbrekende State of B2B Influencer Marketing Research Report , om zinvolle betrokkenheid en gemeenschap te inspireren, authentieke merkadvocatuur te motiveren , en de invloed van merkmanagers en materiedeskundigen te vergroten Of u nu net begint en een proefproject overweegt of uw bestaande influencer-marketinginspanningen wilt optimaliseren, deze inzichtelijke post van Lee zit boordevol data-ondersteunde B2B-influencer-marketingtactieken . [bctt tweet=””Betrokkenheid bij influencers biedt talloze concurrentievoordelen.” — Rani Mani, Head of Employee Advocacy bij Adobe @ranimani0707″ username=”toprank”] 4. 5 Voorbeelden van B2B-merken die in 2021 op en neer gaan — Lane R. Ellis Afro-Amerikaanse zakenman multitasking en <a href=invloed op het beeld van de mobiele telefoon.” width=”600″ height=”360″> In de vierde meest populaire influencer-marketingpost van 2020 hebben we gekeken hoe invloed B2B-merken helpt om succes te behalen, en ik heb gedeeld hoe Dotgo, Mastercard, Google, Oracle en Northwestern Mutual rocken met de kracht van invloed door het publiek te betrekken en boeiende verhalen te vertellen merk verhalen. [bctt tweet=””Bedrijven moeten klantgerichter zijn, een betere klantervaring bieden, de inhoud personaliseren, afstemmen op de verkoop en zichzelf anders meten.” — Kelvin Gee van @Oracle” username=”toprank”] 5. B2B influencer marketingstrategie: 5 vragen om eerst te stellen — Lee Odden 5 vragen voor een B2B influencer-marketingstrategie Wat moeten B2B-merken weten voordat ze aan hun influencer-marketingtraject beginnen? In onze vijfde meest populaire influencer-marketingpost van het jaar deelde Lee 5 topvragen die hij als eerste moest stellen, van modellen voor influencer-betrokkenheid en operationele overwegingen tot duistere invloed en meer. [bctt tweet=””Betrokkenheid van influencers is niet alleen een advertentie-aankoop of een soort programmatische marketingtactiek. Het is tegelijkertijd dynamisch en staat open voor bepaalde soorten optimalisatie en schaal via proces, operaties en expertise.” — @LeeOdden” username=”toprank”] 6. Hoe B2B Influencer Marketing te schalen: Operations, Process and Technology — Lee Odden Marketingactiviteiten voor B2B-influencers Hoe kun je B2B influencer marketing succesvol opschalen? In onze zesde meest populaire post van het jaar liet Lee de strategie, het proces en de technologie zien om op te schalen en te optimaliseren met behoud van het hoogste kwaliteitsniveau. Dit inzichtelijke stuk helpt B2B-marketeers de belangrijkste B2B-influencer-activiteiten te leren die invloed op grote schaal stimuleren. [bctt tweet=””De activiteiten achter influencer-marketing zijn de minder glamoureuze maar essentiële kant van relationeel zakendoen. Je moet een strategie, een actieplan en een proces bedenken.” Ursula Ringham @UrsulaRingham” gebruikersnaam=”toprank”] 7. Top 5 voordelen van influencer-marketing voor B2B-merken — Lee Odden Voordelen B2B influencer marketing Wat zijn 5 van de belangrijkste voordelen van influencer marketing voor B2B-merken? Van het versnellen van de pijplijn tot het stimuleren van SEO, in onze zevende meest populaire B2B influencer-marketingberichten van het jaar deelde Lee de meest impactvolle voordelen die voortvloeien uit het werken met zowel externe als interne influencers bij B2B-bedrijven. [bctt tweet=””Hoewel veel B2B-marketeers de oppervlakte van de mogelijkheden van het werken met influencers kunnen overzien, kunnen degenen die een beetje dieper kunnen kijken een enorm voordeel en waarde vinden.” — Lee Odden @LeeOdden” username=”toprank”] 8. Hoe succesvolle B2B-marketeers invloed integreren in de marketingmix — Lee Odden Integratie van B2B-influencermarketing Hoe beïnvloedt invloed toegevoegde waarde bij integratie met B2B contentmarketing? Lee onderzoekt de waarde van de integratie van influencer-content en deelt de beste kansen voor content die is geoptimaliseerd voor zowel vindbaarheid als geloofwaardigheid, in dit handige artikel dat onze achtste meest populaire B2B-influencer-marketingpost van 2021 was. [bctt tweet=”“Klanten kennen authenticiteit wanneer ze zien het en vertrouwen mensen natuurlijk meer dan merken. Werken met geloofwaardige B2B-beïnvloeders helpt om merkautoriteit op te bouwen door middel van echte, menselijke gesprekken en interacties. ” — Sarita Rao @saritasayso” gebruikersnaam=”toprank”] 9. 5 manieren waarop B2B-marketeers het succes van influencer-marketing saboteren — Lee Odden Sabotage B2B influencer marketing Ben je bezweken voor een van deze 5 veelvoorkomende benaderingen van B2B influencer marketing die je strategie saboteren?

  1. Wachten om te rekruteren
  2. De hype geloven
  3. Inhoud komt niet overeen
  4. Transactie = kleine actie
  5. Niet communiceren

In onze negende meest populaire B2B influencer-marketingpost van het jaar deelde Lee best practices om elk te overwinnen en meer expertise, empathie en vaardigheid te bereiken. [bctt tweet=””Het vermijden van slechte praktijken is een sterke eerste stap om ervoor te zorgen dat investeringen in marketingprogramma’s voor influencers het verwachte rendement opleveren.” — Lee Odden @LeeOdden” gebruikersnaam = “toprank”] 10. Inside B2B Influence 14: Ann Handley van MarketingProfs over Content Marketing en Invloed — Lee Odden Ann Handley Wat is de B2B-inhoud en invloedsverbinding? In het tiende meest populaire B2B influencer-marketingartikel van het jaar, werd Lee vergezeld door Ann Handley , chief content officer bij MarketingProfs, voor de kickoff-aflevering van het tweede seizoen van onze #InsideB2BInfluence-show. Samen onderzochten Ann en Lee samenvloeiing, de aard van invloed, trends in samenwerking met influencer-content en nog veel meer. [bctt tweet=””Iedereen heeft invloed, maar niet iedereen heeft geloofwaardigheid.” — Ann Handley @marketingprofs” username=”toprank”] Bedankt TopRank Marketing Lezers & Schrijvers Hiermee heeft u nu onze volledige lijst voor 2021 – een krachtige selectie van de 10 meest populaire B2B influencer marketingberichten om uw eigen B2B-marketing te begeleiden en te informeren in 2022. We hebben dit jaar tientallen berichten gepubliceerd specifiek over B2B influencer-marketing, en we zijn van plan om u in 2022 nog meer te brengen, dus houd ons in de gaten. Laat ons weten op welke marketingonderwerpen en ideeën voor influencers u ons in 2022 graag zou willen zien focussen. We horen graag uw suggesties. Veel dank aan ieder van jullie die onze blog regelmatig leest, en aan iedereen die commentaar geeft op en onze berichten deelt op de TopRank Marketing social media kanalen op Twitter , LinkedIn , Facebook , Instagram en YouTube .

Het bericht Breid het marketingsucces van 2022 uit en leer van onze top 10 B2B-influencer-marketingberichten verschenen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.