B2B-marketingnieuws: het gebruik van influencermarketing neemt toe, hoe B2B-marketeers ABM gebruiken, de nieuwe kernupdate van Google en de Amerikaanse advertentiemarkt groeit

Leestijd: 4 minuten

Bron

3 december 2021 HubSpot Grafiek

3 december 2021 HubSpot Grafiek B2B-marketeers gebruiken verschillende ABM-benaderingen voor contentlevering Ongeveer 73 procent van de B2B-marketingmanagers gebruikt momenteel een bureaupartner in hun accountgebaseerde marketingstrategie (ABM), of is van plan er een te gebruiken, terwijl 91 procent heeft gezegd dat ze gebruik e-mail voor het afleveren van ABM-campagnes: twee van de verschillende statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingCharts Google schrapt de deadline voor mobiel-eerst indexeren Google is overgestapt op een open tijdlijn voor websites om het mobile-first-initiatief van de zoekgigant te implementeren, ter vervanging van een eerdere deadline die sinds maart was verschoven, waardoor site-eigenaren extra tijd hebben om grondig te solliciteren de mobile-first-structuur, heeft Google onlangs aangekondigd. Amerikaanse advertentiemarkt voor rondetafelgesprekken groeit met 8% in oktober, zevende opeenvolgende maand van groei Hoewel het groeitempo van de Amerikaanse advertentiemarkt nog steeds groeit, is het groeitempo van de Amerikaanse advertentiemarkt vertraagd, waarbij digitale categorieën het beste presteren, terwijl de algehele expansie zeven opeenvolgende maanden doorgaat, volgens onlangs vrijgegeven indexrapportgegevens. MediaPost Google kernupdate november 2021 is live – wat we nu zien Na een recente uitrol van Google’s nieuwste reeks zoekwijzigingen met de kernupdate van november 2021, zijn webmasters begonnen met het delen van eerste indrukken van enkele van de nieuwe zoekgerelateerde wijzigingen, en hoe ze zullen waarschijnlijk invloed hebben op B2B-marketeers. Rondetafelgesprek met zoekmachines De meeste merken zeggen dat ze een duidelijke stem hebben, maar worstelen om het interessant en boeiend te houden 64 procent van de senior marketeers zegt dat ze hun merktaal hebben moeten heroverwegen in het licht van wereldgebeurtenissen in het afgelopen jaar, terwijl een toenemend aantal Marketeers zeggen dat ze de stem van het merk als een belangrijke factor in hun inspanningen beschouwen, volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens die interessant zijn voor online marketeers. MarketingCharts Google voegt nieuwe trendvoorspellingstools toe, gepersonaliseerd voor uw bedrijf, aan Google Ad Insights Google heeft nieuwe functies toegevoegd aan zijn Google Ads Insights-tools, met een recente update die vraagvoorspellingsgegevens bevat die bedoeld zijn om marketeers die Google Ads gebruiken extra branchetrends en andere data, maakte de zoekgigant onlangs bekend. Sociale media vandaag 2021 december 3 Statistieken Afbeelding LinkedIn voegt live video en nieuwsbrieven toe aan Creator Mode LinkedIn (klant) is begonnen met het uitrollen van nieuwe functies voor makers van inhoud op het professionele sociale platform, inclusief extra nieuwsbrief en live video-functies als onderdeel van de nieuwste Creator Mode-update, heeft LinkedIn onlangs aangekondigd. Search Engine Journal Cannes Lions kondigt updates aan van de 2022 Awards Het Cannes Lions International Festival of Creativity heeft een nieuwe B2B-gerichte prijs toegevoegd aan zijn selectie van beschikbare marketingonderscheidingen, ontwikkeld in samenwerking met The B2B Institute, en biedt B2B-marketeers een nieuwe kans om te laten zien bekroonde marketinginspanningen, kondigde Cannes Lions onlangs aan. Cannes Lions Reddit sluit Dubsmash af en integreert videotools in zijn eigen app Sociale nieuwsaggregator en discussieplatform Reddit heeft Dubsmash gesloten, het korte videoplatform dat het in 2020 heeft verworven, en heeft veel van zijn functionaliteit toegevoegd aan Reddit’s eigen tool voor het maken van video’s functieset, inclusief voice-overs, ondersteuning voor oriëntatie in meerdere formaten en andere functies, heeft het bedrijf onlangs aangekondigd. TechCrunch The HubSpot Blog’s 2022 Marketing Industry Trends Report: Gegevens van 1.000+ wereldwijde marketeers HubSpot heeft influencer marketing als een toptrend in de branche voor 2022 bestempeld, waarbij 34 procent van de marketeers zegt dat hun bedrijf gebruik maakt van de praktijk, terwijl 33 procent zei mobiel- vriendelijk site-ontwerp was een toptrend, gevolgd door korte video-inhoud, virtuele evenementen en ervaringsgerichte marketing, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens die interessant zijn voor digitale marketeers. HubSpot AAN DE LICHTERKANT: 3 december 2021 Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op de “spam, spam, spam” door Marketoonist Tom Fishburne — Marketoonist Constructive Capitalism [Dr. Bronner’s Unusual Marketing] — ANA TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Joshua Nite — Wat is trending: ‘Dit is het seizoen voor voorspellingen — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden — Content Marketing World 2021 Roundup: hoe contentmarketing is veranderd — Compose.ly

Ben je deze week je eigen favoriete B2B-marketingnieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: het gebruik van influencermarketing stijgt, hoe B2B-marketeers ABM gebruiken, de nieuwe kernupdate van Google en de Amerikaanse advertentiemarkt groeit eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.