LSG virtueel evenement – Store Locator SEO Teardown: Core Web Vitals-editie met Rachel Anderson

Leestijd: 3 minuten

Bron

https://www.localseoguide.com/wp-content/uploads/2021/12/CWV-Promo.mp4

Wat is er gaande?

Als u een merk met meerdere locaties bent, is de kans groot dat u een winkelzoekersysteem voor uw website in licentie geeft bij een externe leverancier. Wij bij LSG dachten dat als u iemands software op uw site gaat gebruiken, u zich bewust moet zijn van de invloed ervan op uw SEO.

Met dat in gedachten organiseert LSG ons allereerste virtuele evenement op Core Web Vitals! De directeur van Web Intelligence van LSG, Rachel Anderson, heeft een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij verschillende aanbieders van locatiepagina’s zijn vergeleken om te zien wie er wint en wie verliest. Ze zal de bonen morsen in een interview dat je niet wilt missen. Dankzij dit onderzoek naar Core Web Vitals kon Rachel merken helpen beter te begrijpen waar ze vanuit prestatieoogpunt naar zouden moeten zoeken bij het kiezen van het beheer van hun locatiepagina’s.

Sluit je aan bij onze CEO, Andrew Shotland, en directeur van Web Intelligence, Rachel Anderson, terwijl ze de laatste bevindingen bespreken over enkele van de topaanbieders van locatiepagina’s en waar ze staan met betrekking tot Core Web Vitals. Als je een merk, een aanbieder van locatiepagina’s of een SEO bent, dan is dit evenement zeker iets voor jou.

Wat zijn Core Web Vitals?

Core Web Vitals zijn een belangrijk onderdeel van een winnende SEO-strategie voor merken met meerdere locaties, omdat ze Google helpen de rangschikking van websites en locatiepagina’s te bepalen. Het is geen nieuws dat de laadsnelheid van pagina’s belangrijk is voor de rangschikking van zoekmachineresultatenpagina’s (SERP). Recente Google-updates, zoals de Page Experience-update, hebben echter met name drie statistieken als specifiek impactvol benadrukt. Deze drie statistieken zijn cumulatieve lay-outverschuiving, grootste inhoudsvolle verf en eerste invoervertraging.

Gezien het feit dat de meeste merken met meerdere locaties ervoor kiezen om services van derden te gebruiken om locatiepagina’s te maken, dachten we dat het een goed idee zou zijn om te zien hoe ze zich verhouden. LSG’s directeur van Web Intelligence, Rachel Anderson, heeft het afgelopen jaar twee afzonderlijke analyses gedaan om precies dat te doen. Ze vergeleek het essentiële web van aanbieders van locatiepagina’s, waaronder BirdEye, Brandify, ChatMeter, Rio SEO, SOCI, Uberall en Yext. Rachel deed de eerste analyse in juli 2021 en trok de gegevens opnieuw op om te controleren of merken de afgelopen 6 maanden verbeteringen of updates hebben gezien. Veel van de resultaten waren verrassend en hebben grote implicaties die ze in de loop van het interview in detail zal bespreken.

Waarom zou ik me zorgen maken?

Het is essentieel voor merken met meerdere locaties en bedrijven met fysieke locaties om locatiepagina’s van hoge kwaliteit te hebben. Dit betekent een consistent snelle en stabiele laadervaring die wordt bijgehouden door kernwebvitaliteiten te meten.

Merken die te lijden hebben onder slechte kwaliteit of snelheden lopen het risico te worden gestraft door het bijgewerkte algoritme van Google en hun zoekpositie te verliezen, wat slecht nieuws betekent voor hun SEO. Dit heeft invloed op de gebruikerservaring en het vermogen van merken om nuttige inhoud te leveren of hun klanten te converteren.

Voor wie is dit evenement?

  • Merken voor meerdere locaties/ondernemingen
  • SEO’s, ontwikkelaars en eigenlijk iedereen met een website en verschillende paginatypen
  • Aanbieders van locatiepagina’s
  • Iedereen die geïnteresseerd is in de coole dingen die LSG doet!

Wanneer is het evenement?

  • 14 dec. 2021, om 11:00 uur in Pacific Time
  • 14 dec. 2021, om 13:00 uur in Central Time
  • 14 dec. 2021, om 14:00 uur in Eastern Time

Waar kan ik me aanmelden?

Het interview met LSG’s CEO, Andrew Shotland, en directeur van Web Intelligence, Rachel Anderson, zal plaatsvinden via Zoom en je kunt je hier registreren voor het evenement

Het bericht LSG Virtual Event – Store Locator SEO Teardown: Core Web Vitals Edition met Rachel Anderson verscheen eerst op Local SEO Guide .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.