Sociale betekenis: leer van onze top 10 marketingberichten op sociale media

Leestijd: 8 minuten

Bron

Twee zakenvrouwen werken samen in een modern kantoor aan een nieuw projectimago.

Twee zakenvrouwen werken samen in een modern kantoor aan een nieuw projectimago. In 2021 zijn B2B-marketeers doorgegaan met het vinden van creatieve nieuwe toepassingen van social-mediamarketing, terwijl de marketingwereld weer een jaar verder is gegaan met het verkennen van onbekend terrein. We hebben het geluk gehad om in de loop van het jaar veel uitstekende artikelen op onze blog te plaatsen die onderzoeken hoe B2B-marketeers sociale-mediamarketing gebruiken om nieuwe niveaus van succes op te bouwen. We hebben het geluk dat we een schat aan getalenteerde B2B-marketingprofessionals hebben die bijdragen aan de TopRank Marketing-blog – die in 2022 zijn 19e jaar zal vieren. De expertise die ons team heeft opgedaan bij het helpen van enkele van de beste merken ter wereld, waaronder Adobe, 3M, SAP, LinkedIn en Oracle plannen, implementeren en meten een breed scala aan marketingprogramma’s hebben vaak onze marketingblog bereikt. Om onze bloggemeenschap te helpen haar kennis van social media marketing te vergroten, bieden we met veel plezier onze jaarlijkse lijst van de meest populaire social media marketing posts van 2021 aan. De social media marketing artikelen die het meest populair waren van het jaar staan hieronder vermeld, en we hopen dat ze u zullen helpen de juiste vragen te stellen en de beste antwoorden blijven bieden voor de uitdagingen waarmee we in 2022 allemaal te maken zullen blijven krijgen. We danken u – onze toegewijde lezers, voor het blijven maken van de TopRank Marketing-blog een go-to B2B-marketingbron. Onze meest populaire marketingberichten op sociale media in 2021: 1. Het zwarte gat van het verkeer: wat B2B-marketeers moeten weten over Dark Social Lane R. Ellis Professionele B2B-marketeer naast een donker vraagtekenbeeld. Hoewel dark social niet nieuw is, kunnen de meetuitdagingen die het met zich meebrengt in omvang toenemen, aangezien marketeers worden geconfronteerd met een nieuw zwart gat waar attributiegegevens ooit beschikbaar waren, in de vorm van verdwijnende webbrowsercookiegegevens en een toename van het aantal mensen die ad-blocking-technologie gebruiken. In de meest populaire social media marketing post van 2021 op onze blog heb ik gekeken naar de huidige staat van dark social en wat B2B marketeers moeten weten als het gaat om het beheren en integreren van niet-toewijsbaar sitebezoekersverkeer. Je kunt al mijn berichten hier bekijken en me volgen op Twitter en LinkedIn . [bctt tweet=””Mond-tot-mondreclame blijft een van de meest effectieve en natuurlijke drijfveren voor marketing. De persoon die een link met een geliefde deelt, heeft die potentiële lead al gekwalificeerd en is daarmee een kampioen van uw merk geworden .” — Sanjay Sarathy” gebruikersnaam=”toprank”] 2. 10 nieuwe inzichten die B2B-marketeers in 2021 over LinkedIn moeten weten — Lane R. Ellis Close-up beeld van het blauwe oog van de vrouw achter een bril met een zwart frame. In onze op één na populairste social media-marketingpost van het jaar deelde ik inzicht in het indrukwekkende assortiment nieuwe functies dat LinkedIn* in 2021 heeft uitgerold. Van nieuwe bedrijfspagina-opties tot LinkedIn Live en de eigenschappen van boeiende B2B-advertenties, dit bericht kijkt naar wat B2B-marketeers moeten weten over de nieuwste LinkedIn-functies. [bctt tweet=””Begin na te denken over wie het publiek werkelijk is en wie als resultaat hen beter kan aanspreken dan u?” — Garnor Morantes van @LinkedIn” username=”toprank”] 3. Marketer’s Toolkit: 10+ nieuwe tools om uw B2B-marketingstack te verbeteren — Lane R. Ellis Vrouw die slijpgereedschap gebruikt om aan metaal te werken met een vliegend vonkenbeeld. Hoe kunnen B2B-marketeers hun inhoud op verfrissende nieuwe manieren verbeteren en ook hun stapel marketingvaardigheden uitbreiden? Deze 10+ nieuwe en bijgewerkte tools kunnen je B2B-marketingstack verbeteren, van digitale beeldvorming en video tot data-inzichten en meer, en in ons op twee na populairste social media-marketingartikel van het jaar neem ik ze allemaal onder de loep, waaronder:

 • MindMeister
 • Google-gebied 120
 • CoSchema
 • Zoekwoordinzichten
 • GoogleAI
 • Fili Wiese
 • grammaticaal
 • Ryte
 • Weefgetouw
 • Agorapulse

Bekijk enkele van deze handige tools voor de drukke marketeers van vandaag om uw B2B-marketingstrategie nu en in onze post-pandemische toekomst te verfijnen en uit te breiden. [bctt tweet=””B2B-marketeers kunnen geweldige inhoud creëren door bestaande tools op nieuwe manieren te combineren, digitale middelen te bouwen die een uniek nummer zingen dat merken helpt om verhalen te weven die echt opvallen.” — Lane R. Ellis @lanerellis” gebruikersnaam = “toprank”] 4. 5 nieuwe functies: wat de nieuwe leerhub van LinkedIn, beoordelingen en recensies, live-evenementen en paginaartikelupdates betekenen voor B2B-marketeers — Lane R. Ellis Met de laatste updates, waaronder volledige artikelen voor pagina’s, profielbeoordelingen en recensies, LinkedIn Live Events, een nieuw platform voor het ontwikkelen van vaardigheden van LinkedIn Learning Hub en nieuwe functies voor toegankelijkheid, heeft LinkedIn het voor B2B-marketeers gemakkelijker dan ooit gemaakt om zinvolle betrokkenheid bij ‘s werelds grootste professionele zakelijke netwerk. In de vierde meest populaire social media-marketingpost van 2021 kijk ik naar vijf belangrijke nieuwe LinkedIn-functies en hoe deze B2B-marketeers zullen beïnvloeden. [bctt tweet=””Het maken van een servicepagina op LinkedIn helpt gebruikers en bedrijven om de services die ze aanbieden beter vindbaar te maken, zowel op het platform als via zoekmachines van derden.” — Lane R. Ellis @lanerellis” username=”toprank”] 5. Hoe B2B-merken het vertrouwen in livestreamvideo, podcast en clubhuismarketing kunnen vergroten — Lee Odden vertrouwen b2b inhoud audio video Hoe kunnen B2B-merken het vertrouwen in livestreamvideo, podcast en clubhuismarketing vergroten? In onze vijfde meest populaire social media marketing post van het jaar onderzoekt onze CEO Lee Odden effectieve universele social media waarheden en hoe samenwerking met influencers die innovatieve content formaten begrijpen, meer relevante, zinvolle en effectieve B2B content marketing ervaringen creëert. Controle uit elk van Lee’s 2,600+ berichten hier , en volg hem op Twitter en LinkedIn . [bctt tweet=””Werken met externe beïnvloeders uit de industrie valideert niet alleen de boodschap van het merk op die innovatieve contentplatforms en formaten, maar het helpt ook om het vertrouwen op te bouwen dat zo hard nodig is tussen consumenten en merken.” @LeeOdden” gebruikersnaam=”toprank”] 6. Inside B2B-invloed: Sarita Rao van AT&T op groeiende B2B Executive-invloed met sociale media — Lee Odden Sarita Rao AT&T Hoe kunnen senior executives sociale kanalen gebruiken om hun teams en klanten effectief samen te brengen om het bedrijf te verbeteren? In onze zesde meest populaire social media-marketingpost van het jaar sprak Lee met Sarita Rao , president van geïntegreerde en partneroplossingen van AT&T, in een fascinerende aflevering voor het tweede seizoen van onze Inside B2B Influence-show, beschikbaar om te bekijken of om te leren van in handig podcastformaat. Hoogtepunten van deze aflevering van Inside B2B Influence with Sarita zijn onder meer:

 • Wat heeft Sarita het beste voorbereid op haar huidige leiderschapsrol?
 • Hoe de betrokkenheid van sociale media haar carrière heeft beïnvloed
 • Advies voor B2B-managers om online socialer te worden
 • Advies voor vrouwen die streven naar senior leidinggevende functies in het bedrijfsleven
 • Inzichten in samenwerkingstools en technologie voor interactie met huidige en potentiële klanten
 • Tips om de band met medewerkers menselijker te maken
 • Hoe Sarita helpt bij het herdefiniëren van de klantervaring bij AT&T
 • Een voorbeeld van hoe echte menselijke gesprekken en interacties eruitzien in de zakenwereld van vandaag
 • Het belang voor de moderne sales- of marketingleiders van vandaag om actief te zijn op sociale kanalen
[bctt tweet=””Sociale media zijn een geweldige manier om het werk dat uw team doet, en eerlijk gezegd, onze volgende generatie leiders, te versterken.” — Sarita Rao @saritasayso” username=”toprank”] 7. 5 Meer handige tools voor de drukke B2B-marketeers van 2021 — Lane R. Ellis Gelukkig zakenvrouw met behulp van meerdere apparaten afbeelding. Heb je al deze 5 handige marketingtools en platforms geprobeerd om je drukke B2B-marketinginspanningen in 2021 te stroomlijnen? In onze zevende meest populaire social-mediamarketingpost van het jaar bekijk ik meer tools voor drukke marketeers en verschillende nieuwe social-mediaplatforms die in de loop van het komende jaar zullen groeien, allemaal om je B2B-marketingstrategie te verfijnen en te verbeteren, waaronder:
 • Awario
 • Beschrijving
 • GegevensTAB
 • Telegram
 • Clubhuis

Het kan frustrerend zijn om lijsten te doorzoeken van het schijnbaar eindeloze aantal beschikbare marketingtools en platforms, en we hebben deze verzameling samengesteld zodat u het zoeken kunt overslaan en direct toegang krijgt tot de tools die u kunt gebruiken om onvergetelijke B2B-marketingverhalen te creëren. 8. 5 tips voor het promoten van B2B-content die is gemaakt in samenwerking met influencers — Debbie Friez 5 tips Promoot B2B-influencercontent In ons achtste meest populaire social media-marketingartikel van het jaar laat onze influencer-marketingmanager Debbie Friez zien hoe het werken met influencers een geweldige kans creëert om content voor B2B-merken samen te creëren en te promoten. Om je te helpen het meeste uit je investering in contentsamenwerkingen met influencers te halen, deelt Debbie vijf handige tips om je posts op sociale media op te fleuren, en laat ze zien hoe de waardevolle content die je influencers je hebben helpen creëren je beter zal bereiken, betrekken en inspireren. klanten. Bekijk al berichten Debbie’s hier , en volg haar op Twitter en LinkedIn . [bctt tweet=””Als je met influencers werkt, wil je dat ze begrijpen dat je hun inhoud waardeert en deze wilt delen met de community van je merk.” — Debbie Friez @dfriez” gebruikersnaam = “toprank”] 9. Nu live: 5 B2B-merken winnen met livestream-inhoud — Lane R. Ellis Vier marketeers dragen koptelefoons voor livestreaming groepsafbeelding Hoe benutten top B2B-merken de kracht van livestreaming-inhoud om de betrokkenheid van het publiek via sociale media op te bouwen? In onze negende meest populaire B2B-marketingpost voor sociale media van het jaar deel ik nuttige praktijkvoorbeelden van SAP*, Vimeo, Eaton, Oracle* en SAS Software — samen met hoe B2B-marketeers het meeste uit livestreaming kunnen halen . In de loop van de pandemie zijn livestream-evenementen naar onze schermen gekatapulteerd en naar veel nieuwe gebieden van ons zakelijke leven, en naarmate 2022 opdoemt, is er geen teken dat het gebruik van livestream-inhoud zal verdwijnen. Er is geen beter moment om praktische tips voor livestreaming te leren van de topmerken die in dit artikel worden onderzocht. 10. Maatschappelijke betekenis: waarom B2B-merken sociale CX waarderen en meer uitgeven — Lane R. Ellis B2B-marketeers die strategieën bedenken rond een tafelbeeld. Waarom hechten B2B-merken meer waarde aan sociale media en besteden ze meer aan sociale klantervaring (CX)? B2B-merken verdubbelen de waarde van social media marketing en profiteren van de bijbehorende voordelen van social CX. In het tiende meest populaire marketingartikel op sociale media van het jaar bekijk ik waarom, met nieuw inzicht uit verschillende op gegevens gebaseerde marketingrapporten. Nieuw digitaal marketingonderzoek onthult waarom B2B-merken een hernieuwde passie vinden voor de groeiende voordelen van sociale media, en waarom ze meer dan ooit bereid zijn meer uit te geven voor de concurrentievoordelen die sociale CX biedt. [bctt tweet=”Sociale betrokkenheid bij prospects samen met het publiceren van geloofwaardige thought leadership-inhoud verwarmt prospects voor gesprekken die tot conversie leiden.” — Lee Odden @LeeOdden” username=”toprank”] Bedankt TopRank Marketing Lezers Daar heb je het — een gevarieerde en inzichtelijke selectie van onze 10 populairste social media marketing posts van 2021. We hebben dit jaar veel andere posts gepubliceerd specifiek over social media marketing , een traditie die we in 2022 zullen voortzetten, dus houd ons in de gaten. Laat ons weten op welke marketingonderwerpen en -ideeën voor sociale media u ons in 2022 graag zou willen concentreren. We horen graag uw suggesties. Veel dank aan ieder van jullie die onze blog regelmatig leest, en aan iedereen die commentaar geeft op en onze berichten deelt op de TopRank Marketing social media kanalen op Twitter , LinkedIn , Facebook , Instagram en YouTube . *LinkedIn, SAP en Oracle zijn klanten van TopRank Marketing.

Het bericht Sociale betekenis: leer van onze top 10 social media marketingberichten verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.