ingrediënten, blijkt uit onderzoek dat 67 procent van de B2B-kopers zegt dat het steeds belangrijker wordt om te werken met merken die zowel positieve sociale als zakelijke waarde bieden, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Uit het rapport blijkt ook dat in 2021 het aantal B2B-kopers dat vindt dat het te lang duurt om te kopen, met 28 procent is gestegen ten opzichte van de cijfers van 2020, tot 44 procent

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 december 10 MediaPost Grafiek

2021 december 10 MediaPost Grafiek B2B-kopers belonen merken die zich concentreren op zes ingrediënten, blijkt uit onderzoek dat 67 procent van de B2B-kopers zegt dat het steeds belangrijker wordt om te werken met merken die zowel positieve sociale als zakelijke waarde bieden, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Uit het rapport blijkt ook dat in 2021 het aantal B2B-kopers dat vindt dat het te lang duurt om te kopen, met 28 procent is gestegen ten opzichte van de cijfers van 2020, tot 44 procent. MediaPost LinkedIn deelt 2022 voorspellingen over B-to-B-marketing, verkoopintentie Signalen van kopersintentie zullen een nieuwe vorm van valuta vormen, zelfs – of misschien vooral – in onzekere tijden, en het belang van zero-party data is toegenomen – twee van meerdere inzichten in onlangs vrijgegeven B2B-marketingvoorspellingsgegevens van LinkedIn (klant) die van belang zijn voor digitale marketeers. Adweek- budgettering voor 2022: plannen voor e-mailuitgaven van marketeers Ongeveer 37 procent van de marketingprofessionals verwacht in 2022 meer uit te geven voor e-mailmarketing, en zeven procent is van plan om volgend jaar de uitgaven met meer dan 15 procent te verhogen — twee van verschillende statistieken die van belang zijn voor online marketeers in recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. MarketingProfs Hoe vooringenomenheid uit AI-modellen te verwijderen [Forrester Report] Weten waar en wanneer te vertrouwen op kunstmatige intelligentie en herkennen wanneer de technologie niet geschikt is, zijn belangrijker en genuanceerder dan ooit, volgens nieuw uitgebrachte Forrester-rapportgegevens die vooringenomenheid onderzoeken in AI. Tech Republic [bctt tweet=””Als we kijken naar het soort problemen dat we met AI proberen op te lossen, hoe dichter een probleem bij een probleem komt waar menselijke intelligentie in uitblinkt, hoe uitdagender het probleem zal zijn voor AI.” — Christopher Penn @cspenn” username=”toprank”] Reddit voegt realtime conversatiefuncties, live upvote counts en meer toe Sociale nieuwsaggregator en discussieplatform Reddit heeft een reeks nieuwe veranderingen doorgevoerd, waaronder realtime poststatistieken die laten zien hoeveel gebruikers actief een bericht op het platform lezen – functies die zijn gericht op het bijwerken van live engagementstatistieken, heeft Reddit onlangs aangekondigd. De advertentie-uitgaven van Ars Technica lijken in 2021 te herstellen, aangedreven door digitale media Influencer-marketing en advertenties op sociale media waren een van de belangrijkste drijvende krachten achter de advertentiegroei in 2021, wat bijdroeg aan een stijging van 7,2 procent van de wereldwijde marketinguitgaven in 2021, naar verwachting $ 1,3 biljoen tegen het einde van het jaar, volgens het onlangs uitgebrachte rapport, gegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. eMarketer LinkedIn kondigt nieuwe, privacyvriendelijke benaderingen aan voor gegevensverzameling en advertentietargeting LinkedIn, eigendom van Microsoft, heeft nieuwe opties voor advertentietargeting gelanceerd met de release van zijn Group Identity for B2B-functies, waaronder een breder scala aan first-party gegevens, naast andere nieuwe gegevens collectiefuncties, kondigde LinkedIn (klant) onlangs aan. Sociale media tegenwoordig E-mailproductietijden lijken langer te worden 58 procent van de marketeers heeft gezegd dat ze in 2021 twee weken of langer nodig hebben voor het maken van e-mailcampagnes, een stijging van vijf procent ten opzichte van 2020-cijfers, terwijl meer dan 80 procent zei dat de wereldwijde gezondheids- crisis hadden hun e-mailstrategie veranderd, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingCharts De groei van de advertentiemarkt overtreft het bredere economische herstel, aangewakkerd door digitale Voor het eerst zullen digitale advertentiekanalen goed zijn voor meer dan 60 procent van de wereldwijde advertentie-uitgaven, volgens recent gepubliceerde 2022-prognosegegevens, waaruit ook blijkt dat de totale uitgaven volgend jaar met 22 procent zullen stijgen jaar en bereikte een record van $ 710 miljard. Marketing Dive Influencer Marketing stijgt met 42% tot $ 13,8 miljard In 2021 zagen we de uitgaven voor influencer marketing met 42 procent groeien ten opzichte van het niveau van 2020, waarmee de grens van $ 13,8 miljard werd overschreden, met de grootste concentratie van merkuitgaven in Noord-Amerika – twee van verschillende statistieken die van belang zijn voor digitale marketing in nieuw vrijgegeven rapportgegevens. MediaPost AAN DE LICHTERKANT: 2021 december 10 Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de “beslissingsverlamming” door Marketoonist Tom Fishburne — Marketoonist #BestOfTweets: Twitter onthult de populairste merk-tweet van 2021 — PRWeek TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — 100+ trends in contentmarketing en voorspellingen voor succes in 2022 — Content Marketing Institute
  • Lane R. Ellis – Sluit meer deals met deze 10 e-mailmarketing- en verkooptips – Trends voor kleine bedrijven
  • Dell Technologies – De ruimte is groter dan hij dacht: 20 jaar later is de kerel van Dell terug – MediaPost

Heb je je eigen top B2B-marketingnieuws voor de week gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: influencermarketing stijgt met 42%, B2B-aankooponderzoek, LinkedIn’s groepsidentiteit voor B2B en recordadvertentie-uitbreiding On Tap verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.