Welkom bij WordStream door LOCALiQ!

Leestijd: 2 minuten

Bron

Welkom bij WordStream door LOCALiQ!

Als je een regelmatige lezer van de WordStream-blog bent, is het je misschien opgevallen dat de zaken er deze week een beetje anders uitzien. Goed oog! Dat komt omdat we de site een nieuwe look hebben gegeven die past bij onze nieuwe missie: WordStream is nu WordStream van LOCALiQ , en samen zetten we ons meer dan ooit in om uw go-to-bron te zijn voor gegevens en inzichten in de wereld van digitale marketing.

Sinds 2018 maken WordStream en LOCALiQ deel uit van dezelfde familie en nu ontwikkelen we ons merk om te laten zien hoe hecht we werkelijk zijn. In de toekomst blijft WordStream uw bron voor nieuws uit de branche, trends en diepgaand marketing- en reclameadvies, terwijl LOCALiQ het platform, de technologie en de diensten levert waarmee de bedrijven van onze klanten kunnen floreren.

Wat betekent dit voor jou? U kunt er zeker van zijn dat we u tal van creatieve marketingideeën en bruikbare tips blijven geven om u tijd en geld te besparen op uw online advertentiecampagnes, plus gratis tools zoals onze Google Ads Performance Grader en het gratis hulpprogramma voor zoekwoorden om planning en analyse eenvoudiger te maken.

Dus wat is er anders?

  • Een schoner, sneller en toegankelijker ontwerp dat gemakkelijker te navigeren is op zowel desktop als mobiele apparaten.
  • Diepere verbindingen tussen WordStream en LOCALiQ, zodat je de hulp kunt vinden die je nodig hebt, of je nu een eigenaar van een klein bedrijf bent met meerdere hoeden, of een specialist die diep in betaald zoeken, sociale media en andere marketingkanalen duikt.
  • Meer bronnen om je te helpen je doelen te bereiken, van onze populaire blogs tot gratis handleidingen en leercentra, zoals LOCALiQ Marketing Lab , en nieuwe gratis tools, zoals de LOCALiQ Online Presence Grader .

We moedigen je aan om eens rond te kijken in de nieuwe WordStream, en ook wat tijd door te brengen met LOCALiQ . Ons nummer 1 doel is nog steeds om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, en we weten dat kleine bedrijven nog steeds grote doelen hebben. We zijn zelf klein begonnen, meer dan tien jaar geleden, dus we hebben dezelfde reis gemaakt. We zijn verheugd om de reis met u voort te zetten. Laat ons weten wat je ervan vindt!

PS Grote dank aan alle mensen die onvermoeibaar hebben gewerkt om deze nieuwe site tot leven te brengen, met name het webteam (Justin Al-Qudah, Loni Walker en John Parks), het inhoudsteam (Kristen McCormick, Steph Heitman, Gordon Donnelly en Susie Marino), onze ontwerper Alex Niemeyer en onze merkleider Gina Kaiser.

Het bericht Welkom bij WordStream door LOCALiQ! verscheen eerst op WordStream .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.