B2B-marketingnieuws: B2B-investeringen in e-mail groeien, LinkedIn Gen Z-inzichten, merkwaarden krijgen invloed op advertentie-aankopen en loonkloof bij influencers

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 december 17 MarketingCharts Grafiek

2021 december 17 MarketingCharts Grafiek De 10 verkoopgedragingen die dealbreakers zijn voor B2B-kopers 55 procent van de besluitvormers op het gebied van B2B-aankopen heeft gezegd dat de hoogste kwaliteit voor verkopers als het gaat om het sluiten van een deal, inzicht is in de zakelijke situatie en behoeften, terwijl 40 procent zei dat het aantonen het rendement op investering (ROI) was een belangrijk kenmerk – twee van de vele bevindingen die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingProfs LinkedIn deelt nieuwe inzichten over het bereiken van Gen Z-gebruikers op zijn platform [Infographic] Microsoft-eigendom LinkedIn (klant) heeft nieuw inzicht vrijgegeven in hoe merken het bereik naar Gen Z vergroten, wat de snelstgroeiende demografische groep op de professionele sociale platform. Slechts 21 procent van de Gen Z-gebruikers op het platform zegt dat ze zich vertegenwoordigd voelen in advertenties, terwijl 57 procent zegt dat merken betrouwbaar moeten zijn, volgens LinkedIn-gegevens. Social Media Today [bctt tweet=”“Waarom gebruiken zo weinig tieners en jonge volwassenen #LinkedIn om hun carrière en netwerk te laten groeien?” — Dr. Ai Addyson-Zhan @aiaddysonzhang” username=”toprank”] B2B-contentconsumptie groeide opnieuw tijdens de eerste helft van het jaar B2B-kijktijd voor digitale content groeide in de eerste helft van 2021 met 63 procent vergeleken met 2020, met bezoekersverkeer ook met zo’n 55 procent gestegen, terwijl online presentaties het afgelopen jaar de grootste distributiewinst behaalden, volgens nieuw vrijgegeven rapportgegevens. MarketingCharts 81% van de marketeers ziet merkwaarden invloed krijgen op het kopen van advertenties, uit onderzoek blijkt dat 60 procent van de adverteerders bereid is mediapartners te downgraden of te verlaten die niet voldoen aan hogere normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en merkwaarde – een stijging van 18 procent ten opzichte van februari 2020, volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens over merkwaarde die van belang zijn voor digitale marketeers. Marketingduik De belangrijkste gebieden van B2B Marketing-Sales Alignment die verbetering behoeven 48 procent van de B2B-marketeers heeft gezegd dat tijdgebrek de belangrijkste belemmering is als het gaat om afstemming met sales, terwijl 32 procent zegt dat wederzijdse feedback het meest verbeterd moet worden tussen marketing en verkoop — twee van de verschillende statistieken die van belang zijn voor online marketeers, die te zien zijn in nieuwe onderzoeksgegevens. MarketingProfs Microsoft adverteert Bing-zoekadvertenties Nieuwe Aziatische, Latijnse, vrouwelijke en diabetesvriendelijke kenmerken Microsoft heeft vier nieuwe eigendomskenmerken uitgerold waarmee digitale zoekmarketeers meer specificiteit kunnen toevoegen aan Bing-zoekadvertenties op het Microsoft Advertising-platform, heeft de technologiegigant onlangs aangekondigd , inclusief de mogelijkheid om bedrijven in handen van vrouwen en Aziatische bedrijven te noteren, naast 32 andere toeschrijvingsopties. SEO-rondetafelgesprek 2021 december 17 Statistieken Afbeelding Onderzoek onthult grote loonkloof tussen zwarte en blanke influencers van andere industrieën. De rapportgegevens benadrukten ook de wens naar meer transparantie over de beloning van influencers. MediaPost Explainer-video’s blijken populair bij contentmarketeers 65 procent van de voornamelijk B2B-marketeers die video gebruiken voor contentmarketing heeft gezegd dat ze instructievideo’s of uitlegvideo’s publiceren, terwijl 58 procent interviews gebruikt met influencers of materiedeskundigen – twee van de verschillende inzichten die interessant zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingCharts E-mail zal in 2022 blijvend worden geïnvesteerd in zowel B2B als B2C: onderzoek 40 procent van de B2B-marketeers heeft gezegd dat nieuwsbrieven een cruciale rol spelen als het gaat om de beste digitale marketingkanalen, terwijl de meest gebruikte kanalen sociale-mediaplatforms en websites zijn, volgens de onlangs vrijgegeven HubSpot-enquêtegegevens. MediaPost B2B-leverancierswebsites moeten op sommige gebieden worden verbeterd, zeggen kopers dat 44 procent van de B2B-kopers heeft gezegd dat levering en tracking de grootste uitdagingen zijn voor de klantervaring met leverancierswebsites, gevolgd door 39 procent die leveranciersrelaties als het grootste obstakel beschouwde, volgens nieuwe Onderzoeksgegevens van B2B-kopers. Marketinggrafieken AAN DE LICHTERKANT: 2021 december 17 Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op de “supply chain-excuses” door marketeer Tom Fishburne – Marketoonist Google wijst op deze marketingtrends voor 2022 – MediaPost TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — 100+ trends in contentmarketing en voorspellingen voor succes in 2022 — Content Marketing Institute
  • Lee Odden — 9 vaardigheden die nodig zijn voor succes als moderne marketingprofessional — Carrièreverlichting
  • Lee Odden — 100 van de beste marketingcitaten die u zullen inspireren — Nazmul Marketer

Ben je je eigen favoriete B2B-marketingnieuws van de week tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons mee te doen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terug zult komen voor een nieuwe selectie van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-e-mailinvestering groeit, LinkedIn’s Gen Z-inzichten, merkwaarden krijgen invloed op advertentie- aankopen en loonkloven voor beïnvloeders verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.