Digitaal gaan: 7 haalbare stappen voor bedrijven

Leestijd: 3 minuten

Bron

7 haalbare stappen voor bedrijven die digitaal gaan COVER-foto

Voorbij zijn de dagen dat digitaal gaan gewoon een leukigheidje of een toevoeging is voor uw bedrijf. Nu de pandemie aan de gang is, heeft deze iedereen aanzienlijk getroffen, inclusief ons leven en onze bedrijven.

Per januari 2021 zijn er wereldwijd 4 miljard actieve internetgebruikers. Mensen gaan online om verbonden te blijven tijdens de pandemie. Met de wereldwijde lockdown-beperkingen, werden de meeste bedrijven geconfronteerd met de urgentie om ook meer online inspanningen te leveren.

Omdat bedrijven de dringende behoefte aan digitale transformatie erkennen, weten de meeste van hen niet waar ze moeten beginnen. In een onderzoek uitgevoerd door Jabil wordt 90% procent van de bedrijven van elke omvang in de wereld geconfronteerd met bijna dezelfde hindernissen voor digitale transformatie. Deze nadelen zijn onder meer:

  • Het gebrek aan expertise om digitale benaderingen of plannen te leiden
  • Bedenk een algemene, bedrijfsbrede digitale strategie
  • Werknemers of de organisatie duwen terug tegen verandering, vooral met het proces dat betrokken is bij digitale transformatie
  • Beperkt budget om een digitale transformatiestrategie op te bouwen
  1. Waarom je nu digitaal moet gaan
  2. Welke stappen u kunt nemen om digitaal te gaan
  3. Belangrijkste afhaalmaaltijden

lijst opgesteld van industrieën die het tijdens de pandemie floreerden, waaronder schoonmaakdiensten, supermarkten, bezorgdiensten, bedrijven in fitnessapparatuur, bijlesdiensten en vele andere.

Ook bedrijven die actief zijn op hun sociale media lieten een verbeterde klantbetrokkenheid zien. Deze bedrijven richtten zich op ‘people-brand-connecties’.

Maar hoe gedijen deze bedrijven in hun klantbetrokkenheid? Ze begrepen de waarde van realtime klantenservice, goed doordachte en relevante bruikbare online inhoud en de naadloze omnichannel-klantervaring.

Andere bedrijven die de juiste digitale tools gebruiken om hun werknemers in staat te stellen thuis te werken, verbeterden het moreel van hun werknemers. Bovendien hebben bedrijven met op platforms gebaseerde bedrijfsmodellen ook hun kantoorkosten verlaagd.

Ons SEO Hacker- bureau is een van de weinige techbedrijven die zich goed hebben aangepast aan de digitale transformatie. Al 11 jaar hebben we ons uitgerust voor wat komen gaat.

Alle uitdagingen waarmee ons SEO-bureau werd geconfronteerd, hebben ons in de loop van de tijd veerkrachtiger gemaakt. Van de manier waarop we zaken doen met onze klanten tot de ontelbare algoritme-updates van Google, de opkomst van meer digitale marketingformulieren en het gebruik van tools voor teamsamenwerking met ons altijd betrouwbare team, we zullen blijven groeien naarmate de tijd vordert.
intern onboarding-systeem gebouwd dat onze nieuwe medewerkers zal indoctrineren en hen alle informatie zal geven die ze nodig hebben voor hun werk.

Blijf de concurrentie voor door uw team te helpen de vaardigheden op te bouwen die ze nodig hebben om te gedijen en technisch onderlegd te zijn. Meestal werken onze verschillende teams samen om het doel van onze klant te bereiken. Vaker wel dan niet, wanneer onze verschillende teams samenwerken, krijgen we exponentiële resultaten.

Vind gratis online tools en platforms die klanten gemak en opties kunnen bieden

Naarmate meer mensen online winkelen en informatie zoeken via hun smartphones, moet uw bedrijf kunnen worden aangepast aan de plaats waar uw klanten hun tijd doorbrengen.

Besteed tijd aan het maken van je huiswerk door te zoeken naar gratis online tools en platforms die het werk van jou en je team gemakkelijker kunnen maken. Gelukkig zijn er talloze technologieën die geen codes vereisen voor gebruik en die beginnersvriendelijk zijn.

SEO Hacker Beste SEO-tools 2021

Ons SEO Hacker-team gebruikt verschillende tools om de doelen van ons en onze partners te bereiken. We maken ook gebruik van GRATIS tools voor onze digitale marketing die ook gebruiksvriendelijk is.

Stel een realistisch budget in voor uw digitale transformatietraject

Er is geen one size fits all budget als het gaat om digitale migratie, omdat bedrijven ook verschillende groottes hebben. Als u de digitalisering van uw bedrijf beperkt vanwege uw budget, beperkt u ook de groei van uw bedrijf.

Tijdens uw digitale transformatietraject zijn financiële beperkingen onvermijdelijk. Laat deze budgettaire beperkingen uw bedrijf echter niet in gevaar brengen. Gebruik uw bestaande budget als uw maatstaf om te zien hoe kort of hoeveel tijd u nodig heeft om uw bedrijf volledig te digitaliseren.
Digitaal gaan: 7 haalbare stappen voor bedrijven verscheen eerst op SEO Services Agency in Manilla, Filippijnen .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.