Prettige feestdagen en 2022-wensen van het team van TopRank Marketing

Leestijd: 2 minuten

Bron

2021 TopRank Marketing Kerstkaart Team Collage Afbeelding

2021 TopRank Marketing Kerstkaart Team Collage Afbeelding Positiviteit is misschien niet het eerste dat in je opkomt als B2B-marketeers over de hele wereld 2022 beschrijven, maar tijdens deze feestdagen komen de positieve energie, vooruitzichten en houdingen van ons team, klanten, medewerkers, familie en vrienden naar voren. Door de voortdurende gedeelde uitdagingen van de wereld met positiviteit te overwinnen, zijn we op nieuwe manieren dichter bij elkaar gekomen, zelfs nu de meesten van ons op creatieve, afgelegen en hybride manieren samenwerken, en terwijl we de feestdagen ingaan, brengen we allemaal bij TopRank Marketing u speciale wensen voor gezondheid en geluk. We wensen jou en je familie een vreugdevol vakantieseizoen vol warmte, gelach en vrienden. We wensen je ook een gelukkig 2022 dat enkele van de grootste uitdagingen verlicht waarmee we de afgelopen twee jaar zijn geconfronteerd, en dat nieuwe niveaus van positiviteit in je professionele en persoonlijke leven ziet. Het vertrouwen dat onze vele nieuwe en oude klanten in ons blijven stellen in 2021, heeft ons in staat gesteld recordniveaus van klantenbehoud te bereiken, en hiervoor zijn we erg dankbaar. Ons team heeft de handen ineen geslagen en we hebben belangrijke nieuwe B2B-technologie-industrie, wereldwijde telecommunicatie- en IT-bedrijven als klanten toegevoegd. We zijn ook doorgegaan met het uitbreiden en uitbreiden van partnerschappen met bestaande klanten zoals LinkedIn, SAP, monday.com en nog veel meer. Dit unieke jaar heeft ons er allemaal aan herinnerd hoe belangrijk gemeenschappen zijn – gemeenschappen van klanten, medewerkers, influencers, leidinggevenden, onze mede B2B-marketeers, evenals onze lokale gemeenschappen hier in Minnesota – en we wensen jullie allemaal een vreugdevol vakantieseizoen en een heel gelukkig nieuwjaar in 2022. We blijven ook groeien en nemen veel functies aan. Kijk op onze carrièrepagina voor een volledige lijst. TopRank Marketing wenst u een fijne vakantie We zijn elkaar, onze geweldige klanten, materiedeskundigen en vrienden met wie we hebben samengewerkt en waarmee we zijn gegroeid dit unieke jaar ongelooflijk dankbaar. Van onze marketingfamilie tot de jouwe, fijne feestdagen!

Het bericht Prettige Feestdagen & 2022 Wensen van het Team van TopRank Marketing verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.