B2B-marketingnieuws: op waarden gebaseerde advertenties winnen aan vertrouwen, de betrokkenheid van podcasts stijgt, nieuwe opties voor delen op Instagram en de IPO van Reddit

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 december 24 Visueel Kapitalistische Grafiek

2021 december 24 Visueel Kapitalistische Grafiek Mensen vertrouwen advertenties die over waarden praten, niet over producten, vindt Nielsen 89 procent van de consumenten beschouwt mond-tot-mondreclame als de betrouwbaardere vorm van reclame, gevolgd door merkwebsites met 84 procent, terwijl humor en merkwaarden als de belangrijkste drijfveren werden gezien van advertentieresponspercentages, waarbij waardegerichte advertenties 10 procent hoger uitkwamen dan in 2015, volgens de onlangs vrijgegeven Nielsen vertrouwensenquêtegegevens die interessant zijn voor digitale marketeers. De Drum Reddit-bestanden om het bedrijf openbaar te maken Na een jaar-op-jaar stijging van 200 procent van de advertentie-inkomsten in het tweede kwartaal van 2021, heeft Reddit ingediend om door te gaan met een beursintroductie (IPO), wat de sociale platform en 52 miljoen dagelijkse gebruikers, heeft Reddit onlangs aangekondigd. The Verge Instagram voegt nieuwe optie toe om gebruikersprofielen in te sluiten op websites van derden , maakte Instagram onlangs bekend. Sociale media vandaag Wat zijn de belangrijkste programmatische prioriteiten van adverteerders in het komende jaar? 40 procent van de kopers van programmatische advertenties van merken en bureaus in de VS heeft gezegd dat een grotere zichtbaarheid het komende jaar hun topprioriteit zal zijn, waarbij 37 procent een grotere betrokkenheid van de consument vermeldt en 36 procent een efficiënter aanbod aangeeft, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingCharts Betrokkenheid bij podcasts neemt toe, blijft groeien Luisteraars van podcasts zijn zo’n vijf keer meer geneigd om content die door merken wordt gesponsord leuk te vinden als het in podcast-formaat is, waarbij luisteraars ook opmerken dat ze bijna vier keer meer geneigd zijn om podcasts te waarderen die rechtstreeks van merken, blijkt uit recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. MediaPost [bctt tweet=””Terwijl marketeers personalisatie aanpakken in hun accountgebaseerde marketingstrategieën, is accountgebaseerde podcasting een extra niveau dat geavanceerde marketeers omarmen.” — A. Lee Judge @ALeeJudge” gebruikersnaam = “toprank”] Welnu, TikTok heeft nu een Discord Online communicatieportaal Discord heeft een groei doorgemaakt die een toenemend aantal merken heeft aangetrokken, waaronder nu het bedrijf voor het maken van korte video’s TikTok, dat onlangs werd gelanceerd zijn eerste openbare discussieserver op het platform, kondigde TikTok onlangs aan. TechCrunch 2021 december 24 Statistieken Afbeelding Mobiele, sociale en digitale video zijn de belangrijkste reclameprioriteiten voor 2022 Mobiele video en oplossingen voor contexttargeting behoren tot de topprioriteiten van de media in 2022, terwijl 48 procent van de Amerikaanse digitale media-managers heeft gezegd dat in-stream digitale audio- en podcast-advertentie-indelingen een prioriteit zullen zijn , volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens die van belang zijn voor online marketeers. MediaPost De eigenschappen van B2B-bedrijven met uitzonderlijke marketing– en verkoopprestaties Relevantie gedurende het hele koperstraject en meer data-investeringen behoren tot de topkenmerken van toonaangevende presteerders, volgens nieuw onderzoek naar verkoop- en marketinggegevens van Dun & Bradstreet. MarketingProfs- advertentiemarkt breidt zich uit voor negende opeenvolgende maand, publiceert beste november ooit Het groeipercentage van de Amerikaanse advertentiemarkt groeide in november met 10,3 procent vergeleken met dezelfde maand vorig jaar, waarbij digitale categorieën het beste presteerden, terwijl de algehele expansie negen opeenvolgende maanden aanhield , volgens onlangs vrijgegeven indexrapportgegevens. MediaPost Visualiseert mobiel verkeer wereldwijd [Infographic] Ongeveer 49 procent van het wereldwijde mobiele verkeer bestaat uit het streamen van video-inhoud, met 19 procent voor sociale media en 13 procent webverkeer, volgens recent vrijgegeven statistische gegevens over mobiel verkeer. Sociale media vandaag AAN DE LICHTERKANT: 2021 december 24 Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op het “ho, ho, vakantiearbeidstekort” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Interview met Santa, “C-Ho-Ho” van Old St. Nic Inc – Sitecore TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — Belangrijkste ingrediënten van een geweldige contentmarketingstrategie voor 2022 — Oracle
  • TopRank Marketing – 10 van de beste influencer-marketingbronnen voor marketeers in 2022 – Shane Barker

Heb je je eigen top B2B-marketingnieuws voor de week gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor weer een reeks van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: op waarden gebaseerde advertenties winnen aan vertrouwen, de betrokkenheid van podcasts neemt toe, nieuwe opties voor het delen van Instagram en de beursintroductie van Reddit verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.