Wat een gave is het dat lokale SEO’s urenlang onderzoek doen naar facetten van onze branche en vervolgens vrijuit hun bevindingen delen! Vandaag ga ik de belangrijkste recente marketingstatistieken voor lokaal zoeken en afhaalrestaurants bundelen in een enkele geschenkmand, waaruit u kunt putten wanneer u een boeiend verhaal moet creëren dat klanten snel kunnen begrijpen, de waarde van een bepaald campagne voeren voor bazen en collega’s om steun te krijgen voor een initiatief, of zelfs om verbijsterde vrienden en familie uit te leggen wat je voor de kost doet

Leestijd: 6 minuten

Bron

Wat een gave is het dat lokale SEO’s urenlang onderzoek doen naar facetten van onze branche en vervolgens vrijuit hun bevindingen delen! Vandaag ga ik de belangrijkste recente marketingstatistieken voor lokaal zoeken en afhaalrestaurants bundelen in een enkele geschenkmand, waaruit u kunt putten wanneer u een boeiend verhaal moet creëren dat klanten snel kunnen begrijpen, de waarde van een bepaald campagne voeren voor bazen en collega’s om steun te krijgen voor een initiatief, of zelfs om verbijsterde vrienden en familie uit te leggen wat je voor de kost doet.

Met oprechte dank aan alle mensen die in deze kolom worden genoemd voor je briljante en nuttige werk, zijn hier mijn beste lokale SEO-statistieken die het verhaal vertellen van onze lokale SEO, nu en in de toekomst.

Lokaal zoeken en lokalisme gaan sterk! de statistieken

 • Op zaterdag 2021 werd in Small Business een recordbedrag van $ 23,3 miljard uitgegeven in de VS , waarbij 70% van de respondenten zei dat de campagne van American Express hen inspireert om hun connecties aan te moedigen om klein en onafhankelijk te winkelen.

 • Er waren in 2021 32,5 miljoen onafhankelijke bedrijven in de VS met minder dan 500 werknemers en 46,8% van de particuliere beroepsbevolking in dienst. 81% van deze bedrijven is zo klein dat ze geen werknemers hebben.

 • Er zijn meer dan 6 miljoen fysieke bedrijfslocaties met één unit en 1,8 miljoen fysieke bedrijfslocaties met meerdere units in de VS.

 • 69% van de mensen zegt dat ten minste de helft van hun zoekopdrachten een lokale intentie hebben en 37% zegt dat meer dan tweederde van hun zoekopdrachten lokaal zijn.

 • Zoekopdrachten ‘beschikbaar bij mij in de buurt’ zijn in 2020 wereldwijd met 100% gestegen.

 • 33% van de zoekopdrachten resulteert in een lokaal Google-pakket dat wordt geretourneerd, op basis van een MozCast-onderzoek van 10.000 zoekwoorden.

 • 88% van de mensen zegt dat het belangrijk is om bedrijven waarmee ze transacties uitvoeren te kunnen vertrouwen en 67% vertrouwt bedrijven met fysieke locaties meer dan virtuele bedrijven.

 • 80% van de Amerikanen vindt dat grote bedrijven te veel invloed hebben op de economie .

 • 72% van de Nextdoor-gebruikers zegt dat ze lokale bedrijven meer zullen betuttelen als de pandemie ooit voorbij is.

Het verhaal

Kleine lokale bedrijven zijn enorm, mensen willen het ondersteunen (ze noemen toegang tot unieke producten en geld in hun eigen gemeenschap houden als belangrijke drijfveren), en Google ziet zoeken door een lokale lens omdat ze de locatie van de meeste zoekers kennen. Het is moeilijk te overschatten hoe prominent de lokaal-digitale verbinding is geworden in het leven van mensen en het is slim om een verhaal te definiëren dat aansluit bij de doelstellingen van de lokale gemeenschap, gezien het uitgesproken wantrouwen jegens grote bedrijven en de voorkeur voor het MKB.

Uit gegevens blijkt dat deze tactieken voor lokale zoekmarketing winnaars zijn de statistieken

 • Gooi de gootsteen naar je Google Bedrijfsprofiel. Bedrijven die lokale pakketten halen, profiteren van een toename van 100%+ in klikken en bedrijven op positie twee ervaren de meeste betrokkenheid.

 • De meerderheid van de ondervraagde lokale SEO-professionals zegt dat de primaire categorie van uw GBP de lokale pakketrangschikking meer beïnvloedt dan welke andere factor dan ook, dus kies verstandig .

 • Zorg ervoor dat u door Google uw andere lokale bedrijfsvermeldingen niet uit het oog verliest. Het hebben van een vermelding op 31-40 andere goede platforms is de goede plek, met een gemiddelde zichtbaarheidstoename van 55-58% .

 • Recensies zijn uw verkoopteam. 87% van de consumenten leest reviews .

 • Beoordelingsbeheer is de kern van klantenservice. Bijna de helft van de consumenten verwacht dat bedrijven binnen twee dagen of minder op beoordelingen reageren. Investeer in software waarmee u uw beoordelingen op meerdere platforms kunt volgen om uw reactietijden te minimaliseren.

 • De meerderheid van de ondervraagde lokale SEO-professionals zegt dat de beoordeling van uw Google-bedrijfsprofiel meer dan enige andere factor van invloed is op conversies. Het is niet verwonderlijk dat dit betekent dat het perfectioneren van de klanttevredenheid het kerndoel moet zijn van alle lokale bedrijfstypes.

 • levert de hoogste ROI op van elke vorm van publiciteit , kan zes keer meer conversies opleveren dan tweets en heeft 40 keer meer kans om opgemerkt te worden dan wat uw bedrijf op Facebook plaatst.

 • Telefonische training staat hoog in het vaandel. Bellen naar bedrijven via GBP is in de eerste helft van 2020 met 61% gestegen.

 • 78% van de consumenten wil sms’en met uw bedrijf, dus start uw sms-programma .

 • Het gebruik van livechat steeg tijdens de pandemie met 85% , wat resulteerde in een stijging van 200% in door livechat gedreven verkopen.

 • Slechts 19% van de merken gebruikt video tot nu toe voor klantenservice en slechts 32% gebruikt het voor verkoop. Je kansen zijn hier enorm als je een early adopter wordt .

 • Schrijf dit jaar uw milieu- en sociaal beleid. 60% van de shoppers zegt dat ze hun koopgedrag zouden veranderen om de aarde te beschermen en 83% van de jonge mensen wil merken betuttelen die passen bij hun waarden.

Het verhaal

Lokale SEO is zo divers geworden, maar u kunt het beheren met de juiste tools! Als een lokaal bedrijf via veel digitale deuren benaderbaar is en uitstekende klantenservice biedt, wordt het weergegeven in beoordelingen en recensies, wat vervolgens een heilzame cyclus creëert van meer zichtbaarheid, klikken en conversies. Er is geen slimmere mentaliteit voor lokale zoekmarketeers en hun klanten dan een klantgerichte.

Verhalen van de lokale SEO-werkplek de statistieken

 • 70% van ons zag in 2020 bezuinigingen op het marketingbudget als gevolg van COVID 19%. Toch bleek uit meerdere onderzoeken, zoals deze van Obility , dat klanten die konden blijven investeren in SEO een flinke groei doormaakten. Het was een geweldige achtbaanrit voor onze branche.

 • In 2020 wist de helft van onze klanten al dat ze de nieuwe technologie en strategieën die ze tijdens de pandemie probeerden te implementeren, permanent zouden behouden. Ik zou verwachten dat dit aantal hoger zou zijn als we 2021 vaarwel zeggen. Nieuwe ontwikkelingen zijn er om te blijven.

 • Onze klanten hebben serieus geïnvesteerd in het implementeren van digitaal winkelen op hun lokale bedrijfswebsites, maar we bevinden ons in het onbevredigende scenario dat Google websitelinks verbergt in 59% van de lokale pakketten . Blijf klanten desondanks adviseren om op hun sites te dubbelen en Google te voeden, te bestrijden en om te draaien .

 • Google domineert ons leven en het lot van onze bureauklanten, maar naar schatting heeft Apple Maps nu misschien wel 100 miljoen gebruikers in de VS , en velen van ons houden de ontwikkeling ervan nauwlettend in de gaten .

 • Omdat Amazon 50% van de Amerikaanse online-uitgaven heeft binnengehaald, houden lokale SEO’s hier ook nauwlettend de FTC-antitrustontwikkelingen in de gaten die een positieve invloed kunnen hebben op onze kleine lokale zakelijke klanten die zo’n harde strijd tegen monopolies hebben gestreden.

 • 60% van ons verdient hetzelfde of meer dan het mediane inkomen van de VS, dat $ 57.456 is voor mannen en, schandalig genoeg, slechts $ 47.299 voor vrouwen die voltijds werken. Slechts 19% van ons verdient meer dan $ 100.000 per jaar. Afhankelijk van waar je woont, kan werken in SEO een bestaan van maand tot maand betekenen of een leven dat relatief vrij is van financiële zorgen.

 • Bijna 4,3 miljoen Amerikaanse werknemers in alle sectoren zegden hun baan op in augustus 2021. Adam Audette geeft een doordacht commentaar op de impact hiervan op SEO-bureaus , en mijn advies is om in dit scenario kansen te zoeken om moedig te zijn in het zoeken naar zinvol werk met een waardig loon.

Het verhaal

Het valt niet te ontkennen dat lokale SEO-professionals het de afgelopen twee jaar zwaar hebben gehad. Tegelijkertijd is ons werk uiterst essentieel geworden omdat zoveel van onze klanten uiteindelijk een integraal onderdeel werden van de opkomende infrastructuur die gemeenschappen tijdens de pandemie van middelen heeft gehouden. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel we lokale bedrijfsvermeldingen, recensies, inhoud, links en optimalisatie kunnen leven en ademen, internet voor zoveel van onze buren een mysterieuze plek blijft. COVID-19 maakt het voor ons belangrijker dan ooit om onze kennis te delen om de online en offline werelden voor klanten, bedrijven en alle mensen in het algemeen met elkaar te verbinden.

We doen belangrijk werk dat een fatsoenlijk loon verdient, en mijn wens voor jou in 2022 is dat je op een goede plek terechtkomt, tonnen lokale klanten helpt en een werk-privébalans ervaart die je rust, mogelijkheden en positieve voldoening geeft!

Afbeeldingscredits: Under The Sun , Lezumbalaberenjena , Jeremy Yoder en Ken Lund

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.