B2B-marketingnieuws: B2B-kopers die meer kanalen gebruiken, merken omarmen digitale personalisatie en de nieuwe inspanningen van LinkedIn voor de vertegenwoordiging van de werkplek

Leestijd: 4 minuten

Bron

McKinsey-kaart op 31 december 2021

McKinsey-kaart op 31 december 2021 Klungelen met first-party: B2B-bedrijven hebben te maken met bedrijfs- en data-integratie Hindernissen 41 procent van de B2B-merken zegt dat ze first-party data gebruiken voor marketingsegmentatie, terwijl 37 procent deze gebruikt voor verkoopbereik en 36 procent voor reclame en analyse — een van verschillende bevindingen die van belang zijn voor B2B-marketeers in onlangs vrijgegeven Dun & Bradstreet-onderzoeksgegevens. MediaPost Oracle koopt Cerner voor $ 28 miljard gezondheidszorgspel Oracle heeft aangekondigd dat het medisch dossierbedrijf Cerner zal overnemen voor ongeveer $ 28,3 miljard, een stap die een enorme uitbreiding zal brengen in het gezondheidszorgsegment van Oracle en het bereik van beide bedrijven zal vergroten, na een soortgelijke stap door Microsoft eerder dit jaar, kondigde Oracle onlangs aan. CFO B2B Tech Sector zal afnemen in 2022, maar herstel in 2023: Studie De B2B-technologiecategorie zal naar verwachting een daling van twee procent zien in 2022 in de VS, terwijl deze gepaard gaat met een stijging van drie procent van de totale verkoop, waardoor het jaarlijkse cijfer op ongeveer $ 106 komt miljard, volgens onlangs vrijgegeven rapportgegevens van de NPD Group. MediaPost YouTube voegt nieuwe updates toe aan de YouTube Studio-app, waardoor deze meer in lijn is met de desktopversie YouTube van Google heeft nieuwe functies uitgerold naar zijn mobiele YouTube Studio-app, waardoor B2B-marketeers de mogelijkheid krijgen om complexere community-opmerkingen te filteren, samen met verschillende nieuwe analyse-upgrades, heeft YouTube onlangs aangekondigd. Social Media Today- studie: merken maken van personalisatie een nieuwe prioriteit In 2021 zei ongeveer 31 procent van de merken dat ze in staat waren om de meeste digitale interacties te personaliseren, een cijfer dat in 2020 was gestegen van 10 procent — een van de vele statistieken die interessant zijn voor online marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost [bctt tweet=””Je kunt personalisatie niet oplossen voordat je het begrip van de klant hebt opgelost.” — Tom Treanor @RtMixMktg” username=”toprank”] PR-professionals richten zich meer op sociale betrokkenheid om inspanningen te meten 60 procent van de communicatieprofessionals heeft gezegd dat ze van plan zijn om in 2022 de betrokkenheid van sociale media te gebruiken als een PR-metriek (PR), met 28 procent merkt op dat ze verwachten te rapporteren over het consumentenvertrouwen, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Marketinggrafieken 2021 31 december Statistieken Afbeelding Meta onthult toekomstige Ad Manager-updates gericht op resultaten Facebook-moederbedrijf Meta heeft een nieuwe Outcome-Driven Ad Experiences (ODAX)-functie gelanceerd, die adverteerders zes primaire doelstellingen biedt, waaronder bekendheid, verkeer, betrokkenheid, app-promotie, leads en verkoop, in een programma die op tijd zijn weg naar Facebook en Instagram zou kunnen vinden, maakte Meta onlangs bekend. MediaPost LinkedIn lanceert nieuwe campagne om het belang van representatie op de werkplek te benadrukken Microsoft-eigendom LinkedIn (klant) heeft een nieuwe campagne uitgerold die gericht is op inspanningen die benadrukken hoe professionals verschuiven naar het uiten van meer van hun authentieke zelf in de nieuwe hybride en externe werkplek van vandaag omgevingen, maakte LinkedIn onlangs bekend. Sociale media vandaag Merken die het leven eenvoudiger maken scoren bij wereldwijde consumenten 76 procent van de consumenten wereldwijd heeft gezegd dat ze eerder merken aanbevelen die eenvoudige ervaringen bieden, een stijging van ongeveer 64 procent in 2018, volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens van belang voor digitale marketeers. MediaPost B2B-kopers en -verkopers zetten digitale handel op een sneller spoor Het is niet ongebruikelijk dat B2B-klanten 10 of meer kanalen gebruiken voor interactie met leveranciers, tegen slechts vijf in 2016, terwijl ongeveer tweederde van de B2B-kopers kiest voor menselijke interactie op afstand of digitale zelfbedieningsmethoden – twee van de vele bevindingen die van belang zijn voor marketeers in onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens van Amerikaanse B2B-besluitvormers. Digital Commerce 360 AAN DE LICHTERKANT: 2021 31 december Marketoonistische stripafbeelding Een luchtige blik op de “definitie van waanzin” door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Ugly Sweater Party Winnaar realiseerde zich niet dat dat het thema was – The Hard Times TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee OddenOptimaliseren voor zoeken en voor vertrouwen [Video] — Oracle CX
  • Lee Odden — Het tijdperk van authenticiteit — Arshiya Kapadia
  • Lee Odden — Vraag het de experts: trends om uw bedrijf te laten groeien [Podcast] — Pam Didner
  • Lee Odden — 12 experts op het gebied van social media-marketing delen hun beste advies — CocoFax
  • TopRank Marketing — Hoe u uw werkervaring als freelance evenementenplanner kunt waarderen — Evenementplanner Nieuws

Ben je je eigen favoriete B2B-marketingnieuws van de week tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor een nieuwe selectie van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-kopers gebruiken meer kanalen, merken omarmen digitale personalisatie en LinkedIn’s nieuwe inspanningen op het gebied van representatie van de werkplek verschenen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.