Amy Masson: Sumy Designs Amy Masson exploiteert Sumy Designs , LLC, een boutique webdesignbedrijf gevestigd in West Lafayette, IN, dat een verscheidenheid aan webdesigndiensten biedt waarmee klanten bedrijven kunnen vinden. Volg haar op Facebook , Instagram , Twitter en YouTube

Leestijd: 6 minuten

Bron

Sumy

Amy Masson exploiteert Sumy Designs , LLC, een boutique webdesignbedrijf gevestigd in West Lafayette, IN, dat een verscheidenheid aan webdesigndiensten biedt waarmee klanten bedrijven kunnen vinden. Volg haar op Facebook , Instagram , Twitter en YouTube.

De WHO:

Aangezien een bedrijfsnaam zo centraal staat in een merk, hechten we er vaak veel belang aan. Hoe ben je op een naam gekomen en wat vind je ervan nu je al een tijdje in het vak zit?

Interessant genoeg was de naam een van de moeilijkste onderdelen van het starten van ons bedrijf. Het bedrijf is in mede-eigendom van mezelf en mijn zus en we gingen heen en weer over hoe we onszelf zouden noemen. We wilden iets unieks dat zou opvallen en iets dat representeerde wie we zijn. Uiteindelijk zijn we geland op Sumy, dat is afgeleid van onze namen. Susan + Amy = Sumy.

Wat ik leuk vind aan onze naam is dat het uniek is en vertegenwoordigt wat het bedrijf werkelijk is: een samenwerking tussen twee zussen.

We zijn nu 15 jaar actief en dat is een behoorlijk lange tijd in deze branche.

Wat is uw fysieke locatie?

We zijn allemaal afgelegen, dus hoewel ons bedrijf technisch is geregistreerd in Indiana, bestaat ons team uit mensen in Indiana, Texas, Montana en Ohio.

Bij sommige merken is locatie een belangrijk onderdeel. Is er iets aan de plek waar je woont en werkt dat je eigen merk heeft gevormd?

Omdat we volledig afgelegen zijn, is onze locatie niet relevant voor wat we doen. We werken met klanten over de hele wereld

Sumy-ontwerpen

Hoe zou u uw professionele ervaring en achtergrond omschrijven?

Ik omschrijf mezelf als een professionele nerd. Ik was eigenlijk een computerleraar op een middelbare school voordat ik dit bedrijf startte, en ik had geen ervaring met het runnen van een bedrijf.

Het bedrijf viel min of meer in mijn schoot; Ik moest leren hoe ik een ondernemer moest zijn. Hoewel ervaring met klassenmanagement keer op keer relevant is gebleken.

Kunt u de omvang van uw operatie beschrijven?

We bouwen en onderhouden WordPress-websites voor klanten, en helpen hen ook met digitale marketing, SEO, reputatiebeheer en tal van andere dingen die ze nodig hebben. Hoewel we geen one-stop-shop zijn, proberen we onze klanten wel te helpen de oplossingen te vinden die ze nodig hebben.

Sommige ondernemers beschrijven een aha! moment, het moment dat ze besloten dat het tijd was om het heft in eigen handen te nemen. Kun je een van die momenten beschrijven die je hebt gehad?

Jarenlang hebben we in onze eigen kleine bubbel gewerkt, zonder te praten met of te communiceren met andere mensen die in dezelfde branche werken. Als externe werkers hadden we geen netwerk of gemeenschap en vertrouwden we volledig op dingen die we tijdens het Googlen vonden.

In 2013 hebben we ons eerste WordCamp bijgewoond, en dat was onze Aha! moment.

We hebben andere mensen ontmoet die doen wat wij doen, we hebben geleerd hoe andere bedrijven hun bedrijf runnen en we hebben contacten gelegd die al jaren standhouden. We hebben nu een bloeiend netwerk van vrienden en collega’s en een gemeenschap waarop we vertrouwen.

Vrouwen in WordPress

De wat:

Aan wat voor soort projecten werk je het liefst?

Onze favoriete sites zijn voor klanten die kleine, servicegerichte bedrijven zijn. We maken veel websites voor schrijvers, aannemers, artsen, makelaars en advocaten, enz. We willen sites bouwen die de diensten die onze klanten aanbieden onder de aandacht brengen, zodat hun klanten de voordelen van het gebruik van die diensten kunnen zien.

Kunt u uw typische klant beschrijven (als u een typische klant hebt)?

Onze typische klant is een eigenaar van een klein bedrijf, hoewel we ook werken met non-profitorganisaties, universitaire afdelingen en laboratoria, enz. We staan open voor allerlei soorten projecten.

Soms bevinden we ons in een situatie waarin het nodig is om projecten af te wijzen. Hoe zien die situaties er voor jou uit en hoe ga je ermee om?

We hebben zeker projecten moeten afwijzen, en meestal is dat omdat het project functionaliteit vereist die buiten ons vaardigheidsniveau ligt, of een groter team of meer tijd vereist dan we kunnen bieden. Een van de dingen die ik heb gezegd sinds we begonnen, was dat ik nooit iets wil beloven dat ik niet kan waarmaken.

Prestaties zijn altijd belangrijk, maar soms moeten we ook goed op waarde letten. Hoe positioneert u de producten en diensten van GoDaddy voor uw klanten?

Een van de dingen die ik ben gaan respecteren in mijn tijd dat ik met GoDaddy werk, is hoeveel ze hun klanten waarderen.

Het werk dat ze hebben gedaan om een online community te ontwikkelen om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn, kan niet worden onderschat.

Het aanbieden van geweldige communitybronnen, zoals de recente GoDaddy Open- conferentie, gratis aan klanten om hen te helpen meer te leren en hun bedrijf meer te laten groeien, is een van de dingen die ik het leukst vind aan GoDaddy.

Kun je een project beschrijven waarvan je denkt dat het je op je best is?

Mijn favoriete type project is een project waarmee ik een klant kan laten zien wat er echt mogelijk is als je een strategie voor de hele website plant, in plaats van me te concentreren op hoe het eruit ziet. In staat zijn om een oplossing te bieden die voor hen misschien onrealistisch leek, of om hen te laten zien wat er echt mogelijk is en hoe investeren in hun bedrijf veel kan opleveren.

Onlangs stuurde een klant een e-mail naar hun lijst met een servicepakket voor een eenmalig evenement. Nadat ik de e-mail had gezien, stelde ik voor dat het nuttig zou zijn als klanten op een link in die e-mail konden klikken en dat pakket konden kopen. De klant had niet door dat dit niet alleen gemakkelijk te doen was, maar ook betaalbaar. We hebben dit betalingsportaal kunnen opzetten, zodat hun klanten gemakkelijk van het aanbod kunnen profiteren.

We bieden een strategie voor websitesucces, en niet alleen een website die er goed uitziet.

Het hoe:

Een voor de hand liggende maatstaf voor het meten van ons eigen succes is hoeveel je hebt betaald versus hoeveel tijd het kostte. Wat zijn hier in uw ervaring de voor- en nadelen?

In mijn branche zijn veel mensen overgestapt van op tijd gebaseerde beloning naar op waarde gebaseerde beloning, wat ik volledig begrijp. Als ik dezelfde service kan bieden en het de helft van de tijd kost van iemand met minder ervaring, moet ik dan minder betaald krijgen?

We zijn lang geleden overgegaan op voornamelijk vaste tarieven, en we merken dat dit bij onze klanten zo is omdat het hen een bekend tarief geeft, wat beter is voor planning en budgettering.

Sumy-ontwerp

Hoe past GoDaddy Pro in wat je doet? Kun je manieren aanbevelen om er het meeste uit te halen, vooral aan iemand die net begint?

GoDaddy Pro is een enorme aanwinst voor mij geweest. Veel van mijn klanten hebben GoDaddy-producten en de mogelijkheid om gemakkelijk in te loggen op mijn eigen account en deze producten namens mijn klant te openen en te gebruiken, was zeer nuttig. Vooral nu, wanneer alles naar tweefactorauthenticatie gaat, is het tijdrovend om te proberen in te loggen op klantaccounts en vervolgens te moeten wachten op verificatieberichten om bij de klant te komen zodat ik erin kan.

Met GoDaddy Pro kan ik verder met zaken doen.

Stel je voor dat je terug zou kunnen reizen in een tijdmachine naar een punt waar je dacht: vergeet dit. Ik ben klaar! Welk advies zou je jezelf geven?

Ik heb dit eigenlijk nooit gedacht. Ik hou van mijn werk!

Ik vind het heerlijk om mijn klanten te helpen hun online visies te realiseren en hen te helpen bij het positioneren van hun succes.

Hoewel er moeilijke tijden zijn geweest, is er nooit een tijd geweest dat ik weg wilde lopen. (In tegenstelling tot toen ik een leraar was.)

Wat is je afscheidsschot voor mensen die willen zijn zoals jij als ze groot zijn?

Mensen weten niet of geven er niet om hoe schoon je code is. Ze vinden het belangrijk dat je hun problemen kunt oplossen. Wees een probleemoplosser.

Het bericht Amy Masson: Sumy Designs verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.