Discovery-advertenties: wat het is en waarom u het zou moeten gebruiken Als u een merk of bedrijf bent dat uw zoek- en vindbaarheid al heeft verbeterd, maar nog steeds op zoek is naar een groter maar beter online publieksbereik en conversies, kunt u met Google Discovery Ads aan de slag

Bron

Discovery-advertenties

Als u een merk of bedrijf bent dat uw zoek- en vindbaarheid al heeft verbeterd, maar nog steeds op zoek is naar een groter maar beter online publieksbereik en conversies, kunt u met Google Discovery Ads aan de slag.

In tegenstelling tot het Google Display Netwerk zijn Discovery-advertenties gericht op doelgroepen met een hoge intentie. Omdat Discovery AI-gestuurd is, lost deze advertentie een probleem op of beantwoordt de vraag van de gebruiker automatisch voordat deze in de zoekbalk wordt weergegeven, in plaats van te vertrouwen op de zoekopdracht van de gebruiker.

  • Wat zijn Discovery-advertenties?
  • Waar vind je Discovery-advertenties?
  • Waarom zou u Discovery-advertenties gebruiken?
  • Belangrijkste afhaalmaaltijden

Think With Google

YouTube : je kunt deze advertentie vinden in de YouTube-feed voor stacaravans. Met YouTube als de op één na grootste zoekmachine en de homefeed als een goed zichtbare locatie, is het een geweldige plek om de interesse van uw potentiële klant te wekken.

Google Discover : de Discover-feed houdt zijn gebruikers op de hoogte van nieuws, onderwerpen en evenementen die zijn afgestemd op hun interesses. Tot op heden heeft het 800 miljoen maandelijkse gebruikers, wat het een ideale plek maakt om uw merk bekend te maken.

Gmail : u kunt Discovery-advertenties vinden op het tabblad Sociaal en Promoties van Gmail. Momenteel heeft Gmail 1,5 miljard gebruikers wereldwijd, dus u kunt uw merk zichtbaar maken zonder opdringerig te zijn in de inbox van gebruikers.

Instagram en Pinterest hebben mogelijk inspiratie gegeven voor Discovery. Bekijk beide socialemediakanalen en u zult een showcase van producten vinden met behulp van een enkele afbeelding van hoge kwaliteit of een veegbare carrousel van meerdere afbeeldingen.

Dit meeslepende formaat stelt merken in staat om hun verhalen te creëren en te vertellen. E-commercebedrijven kunnen dit gebruiken om hun publiek te betrekken en te koesteren met hun verhalen.

Het is gerichter en relevanter

Discovery-advertenties worden aangedreven door AI. Het betekent dat je geen uitgebreid onderzoek naar je publiek nodig hebt. U kunt inhoud maken die is afgestemd op de behoeften van doelgroepen die geïnteresseerd zijn in uw product.

Het is geautomatiseerd

Elke bedrijfseigenaar kent het voordeel van volledige automatisering in advertenties, en dat is wat Google de afgelopen jaren heeft gedaan. De functies van Discovery Ads zijn ook volledig geautomatiseerd.

Het is minder tijdrovend om campagnes te monitoren omdat machine learning en AI Discovery Ads optimaliseren. Wat betreft het beheren van het advertentiebudget, neemt Google deze moeizame taak over met gemaximaliseerde conversiebiedingen en doel-CPA.

Discovery-advertenties: wat het is en waarom u het zou moeten gebruiken verscheen eerst op SEO Services Agency in Manilla, Filippijnen .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.