5 tijdige B2B-marketingtips die ik heb geleerd van 15 jaar als externe werker

Leestijd: 6 minuten

Bron

Glimlachend professionele zwarte vrouw B2B marketeer bedrijf klok afbeelding.

Glimlachend professionele zwarte vrouw B2B marketeer bedrijf klok afbeelding. Hoe kunnen B2B-marketeers het meeste halen uit deze belangrijke verschuivingen, nu hybride en werken op afstand blijvend zijn en digital-first marketing in opkomst is? Hoewel ik al eerder over werken op afstand heb geschreven, in stukken als " Mogelijkheden voor communicatie op afstand voor B2B-marketeers ", " Dag 4.777: tips voor werken op afstand van meer dan 13 jaar als marketeer op afstand " en " Trends voor hybride en extern werken die de Toekomst van B2B-marketing ”, de permanente veranderingen in waar en hoe we werken, hebben belangrijke implicaties die B2B-marketeers voor altijd zullen beïnvloeden, dus het is tijd om opnieuw te beoordelen. Laten we eens kijken naar vijf manieren waarop B2B-marketeers het meeste kunnen halen uit werken op afstand en hybride werk en digital-first merkinteracties, vanuit het perspectief van iemand die al 15 jaar volledig op afstand werkt, en van verschillende topstemmen over de toekomst van werk . 1 — Aanpassen aan de permanente verandering in onze manier van werken Nu ik mijn achtendertigste jaar online werk, heb ik 5.409 dagen op afstand gewerkt en bijna 40 procent van mijn carrière als telewerker doorgebracht. Wat er voor ons allemaal is veranderd sinds de pandemie heeft me herinnerd aan de verschuivingen in de manier waarop we communiceren die ik zag toen ik voor het eerst een computer bulletin board-systeem (BBS) begon te gebruiken op een Commodore 64-computer en een 300-baud-modem. In 1984 hadden relatief weinig mensen een thuiscomputer – en nog minder wisten ook wat een modem of online communicatie was. De personal computerrevolutie die in de jaren zeventig begon, ging als een lopend vuurtje in de jaren tachtig. Online communicatie evolueerde een beetje langzamer naar de mainstream, maar dat gebeurde zeker, vooral toen Sir Tim Berners-Lee zijn World Wide Web-technologie uitvond en activeerde, zoals ik heb onderzocht in " Klassieke marketinginzichten om de 50e verjaardag van internet te vieren ." Net zoals er destijds frustratie, terugslag en verwarring was bij het aanpassen aan online interactie, zo heeft ook de gedwongen verschuiving van de pandemie naar werken op afstand en hybride werk wereldwijde onrust en onzekerheid veroorzaakt. 2 — Maak digitaal de nieuwe norm Externe en hybride werknemers hebben zich niet alleen moeten aanpassen aan de belangrijke veranderingen in waar ze werken, maar worden ook geconfronteerd met steeds meer digitale interacties als het gaat om B2B-marketing. Ten goede of ten kwade is de wereld voor de meesten van ons een digital-first-omgeving geworden, wat betekent dat B2B-marketeers het meeste willen halen uit elke interactie met hun publiek via sociale media, e-mail en mobiele berichten. Elke generatie B2B-marketeers, evenals hun klanten en de klanten van hun merken, zullen het voordeel hebben gehad volwassen te zijn geworden met grotere technologische kansen en een steeds grotere digitale onderdompeling. Onze eigen senior contentmarketingmanager Joshua Nite nam onlangs een kijkje bij “ Wie is de nieuwe B2B-koper en hoe maak je contact met hen? ” – een artikel dat vijf handige manieren biedt om de millennials en generatie Z's die het B2B-personeel betreden, beter te begrijpen en er contact mee te maken. [bctt tweet=""Als iemand via meerdere kanalen met een enkele naadloze ervaring met het merk kan communiceren, is de kans groter dat hij uw merk kiest tijdens de besluitvorming." — Joshua Nite @NiteWrites" username="toprank"] 3 — Verhoog met handige tips voor extern en hybride werken Hier zijn enkele van de tips die ik heb verzameld van 15 jaar als externe werker, in willekeurige volgorde.

 • Gebruik krachtige en overvloedige tools voor samenwerking op afstand . Krachtige online samenwerkingsplatforms zoals die worden aangeboden door Slack, onze klant monday.com en vele anderen, bieden het type robuuste communicatie op afstand dat sinds het begin van de pandemie drastisch is toegenomen.
 • Creëer je eigen fysieke werkplek . Of het nu een speciale ruimte in uw huis is waar u het grootste deel van uw werk zult doen, een co-workingruimte op een andere locatie, of een volledige privéplek in een kantoorgebouw zoals ik heb gekozen, met een fysieke plek dat u aan het einde van de werkdag kunt vertrekken, is een ideale manier om uw persoonlijke en professionele leven te scheiden.
 • Bouw een regelmatig schema in uw externe werkdag in – een die enkele van de beste elementen uit uw vorige kantoorlocatie haalt – om een soortgelijk gevoel van organisatie naar uw externe werk te brengen.
 • Leer genieten van de voordelen van op afstand werken , vooral die van thuiswerken. Vooral als uw externe werksituatie niet permanent is, neem dan de tijd om de kleine dingen te waarderen die werken op afstand biedt, of het nu gaat om lunchen met uw partner of kinderen, naar muziek luisteren zo hard als u wilt, een lunchwandeling maken een nieuw gebied, of genieten van extra tijd die wordt bespaard door niet lang woon-werkverkeer te hebben.
 • Minimaliseer afleiding zo veel mogelijk , zodat u werken op afstand kunt gebruiken om hernieuwde focus op uw projecten te vinden. Als u vanuit huis werkt, laat de mensen in uw huis dan weten wanneer u gaat werken en moedig hen aan om alleen contact met u op te nemen op vaste tijden, zoals tijdens de lunch of pauzes.
 • Als uw werksituatie op afstand langer duurt, leer dan om van uw laptop uw kantoor te maken . Als je vrijheid hebt op de locaties waar je werkt, breid je werkwereld dan uit met werken op verschillende plekken in je stad, staat, land of zelfs internationaal. Een tweede externe monitor kan ook erg handig zijn voor veel externe marketeers, en sommige zullen ook high-definition tv's gebruiken als tweede of derde laptopmonitor.
 • Implementeer op afstand gerichte technische gadgets . Net als bij een traditioneel bedrijfskantoor, moeten externe werknemers de technologische hardware installeren die nodig is om uw beste werk te doen, of het nu een tweede, derde of vierde monitor, een wifi-signaalverlenger of zoomvriendelijke camera's, microfoons en ringlichten is.
 • Kom dichter bij uw projecten dan ooit door op afstand te werken . Een goed ingerichte externe werkomgeving kan een positieve en afleidingsvrije plek zijn om je intensief op je projecten te concentreren, en er komt steeds meer onderzoek dat aantoont dat dit een zeer reëel voordeel is van werken buiten een traditionele kantooromgeving.

4 — Excel met Always-On Digital Engagement Hand in hand gaan met digital-first marketing is een andere verschuiving die B2B-marketeers hebben gezien: de groeiende populariteit van always-on marketing , waardoor merken overal waar hun publiek is, altijd kunnen zijn. In een digitale wereld die nooit allemaal tegelijk slaapt, hebben merken zich tot always-on marketingprogramma's gewend om nooit een kans te missen om de vragen van hun klanten te beantwoorden, of het nu in de vorm is van sociale media monitoring en interactie, kunstmatige intelligentie (AI )-geïnfundeerde chatbots, het opkomende rijk van zogenaamde metaverse inhoud, of meer traditionele methoden. In de volgende artikelen die we hebben gepubliceerd, kunt u meer lezen over hoe altijd-aan digitale betrokkenheid een sleutelrol kan spelen in uw B2B-marketinginspanningen:

 • Postpandemische B2B-marketing naar een hoger plan tillen met Always-On Invloed?
 • Inside Influence 2: Garnor Morantes van LinkedIn over de kracht van Always-On Influence
 • Hoe u van een pilot B2B-influencer-marketingprogramma naar altijd-aan-succes gaat

[bctt tweet=""Always-on thought leadership en invloed zijn nu belangrijker dan ooit, omdat de klant nooit afhaakt." — Brian Solis @BrianSolis" username="toprank"] 5 — Bereid je voor op de toekomst van marketingwerk Hoe zullen hybride en remote werken eruitzien over tien jaar, 100 jaar of een millennium vanaf 2022? Hoewel er geen manier is om met zekerheid te voorspellen, zijn er enkele technologieën die het raamwerk zullen vormen van wat zich aan de verre horizon bevindt, waaronder:

 • Steeds snellere rekenkracht
 • Steeds grotere opslagmogelijkheden voor informatie
 • Steeds snellere overdracht van gegevens tussen apparaten
 • Steeds slimmere computerprogramma's en afgeleide algoritmen

B2B-marketeers die zich bij hun inspanningen bewust zijn van deze digitale ruggengraatelementen en die de tijd nemen om vooruit te kijken en zorgvuldig te onderzoeken hoe ze de vooruitgang op elk van deze gebieden het beste kunnen integreren, zullen waarschijnlijk degenen zijn die op de lange termijn de grootste succes. Een materiedeskundige over de toekomst van werken op afstand en hybride werk is Liam McIvor Martin , mede-oprichter van Time Doctor en Staff.com. Onze eigen senior contentmarketingmanager Nick Nelson sprak met Liam over de toekomst van werk, in " Break Free B2B Marketing: Liam McIvor Martin van Time Doctor over The Revolutionary Power of Remote Work ." [bctt tweet=""Het is een zeer interessante tijd voor de geschiedenis van werk, zelfs niet alleen voor de geschiedenis van werken op afstand. Ik denk dat werk fundamenteel gaat veranderen, en het zal nooit meer worden zoals het vroeger was." — Liam McIvor Martin @liamremote" gebruikersnaam = "toprank"] Cafeïneer uw 2022 B2B-marketinginspanningen via GIPHY Excelleren in B2B-marketing gezien al deze veranderingen kan een ontmoedigend voorstel zijn. Als we ons echter aanpassen aan de permanente verschuivingen in onze manier van werken, digital-first onze nieuwe norm maken, onze tips voor werken op afstand en hybride werken implementeren en naar een hoger niveau tillen met always-on digitale betrokkenheid, zijn we goed voorbereid op de toekomst van marketingwerk, hete koffie of niet. We hopen dat je onze blik op tijdige marketingtips voor extern en hybride werk nuttig vond, en dat je enkele van de suggesties die we hebben onderzocht, zult opnemen in je eigen 2022 B2B-marketinginspanningen. Hoe goed je in 2022 ook cafeïne kunt drinken en digitale inhoud kunt creëren, het maken van bekroonde B2B-marketing kost veel tijd en moeite. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om samen te werken met een topbureau voor digitale marketing, zoals TopRank. Marketing. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen , zoals we al meer dan 20 jaar doen voor bedrijven variërend van LinkedIn, Dell en 3M tot Adobe, Oracle, monday.com en anderen.

Het bericht 5 tijdige B2B-marketingtips die ik heb geleerd van 15 jaar als telewerker verscheen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.