B2B-marketingnieuws: benchmarkrapport voor Instagramverhalen, samenwerking tussen makers voegt waarde toe, LinkedIn biedt Gen Z Insight en Twitter's nieuwe jaarlijkse marketingkalender

Leestijd: 4 minuten

Bron

2022 14 januari TikTok For Business-grafiek

2022 14 januari TikTok For Business-grafiek LinkedIn lanceert deze maand interactieve audio-evenementen in clubhuisstijl in bèta; dit voorjaar komt er een videoversie LinkedIn van Microsoft lanceert een nieuw platform voor live virtuele evenementen, te beginnen met alleen audio-functionaliteit, op termijn gevolgd door een reeks videofuncties voor het flexibel hosten en beheren van online evenementen, wat bijdraagt aan de makerfuncties van het platform , heeft LinkedIn (klant) onlangs aangekondigd. TechCrunch- prognose voor sociale media om tv- uitgaven dit jaar in te halen Een robuust jaarlijks groeipercentage van 14,8 procent voor de uitgaven voor sociale media-advertenties in de periode 2021 tot en met 2024 overtreft de 14 procent van online video en 9,8 procent, volgens de nieuw gepubliceerde wereldwijde groei van de advertentie-uitgaven koersvoorspellingsgegevens. MarketingCharts 2022 Instagramverhalen Benchmarkrapport Instagramverhalen worden meer dan ooit gebruikt door merken op het socialemediaplatform, volgens recent vrijgegeven rapportgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers van Rival IQ, gebaseerd op een analyse van meer dan 60.000 Instagramverhalen. Rivaliserende IQ User-Generated Content vertegenwoordigt 39% van de tijd besteed aan media: onderzoek Digitale user-generated content (UGC) heeft de traditionele mediaconsumptieformaten onder Amerikaanse consumenten bijna overtroffen, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens die aantonen dat het videoformaat UGC in Vooral onder jongere demografische groepen is een groei doorgemaakt. Variety [bctt tweet=""Gebruik UGC om te laten zien hoe u klantinhoud gebruikt en ernaar handelt om uw aanbod te verbeteren. Dit is een geniale manier om te laten zien dat feedback van klanten belangrijk is voor uw merk en dat het daadwerkelijk kan helpen om verandering teweeg te brengen." — @CharlieTerenzio" username="toprank"] Twitter publiceert grote evenementenkalender voor 2022 om u te helpen bij uw marketingplannen Twitter heeft de 2022-versie gepubliceerd van zijn jaarlijkse evenementenkalender voor social-mediamarketeers, met zowel traditionele als "hashtag-vakanties" in een handig formaat , maakte het bedrijf onlangs bekend. Het nieuwste aanbod van Twitter voor marketeers bevat belangrijke data voor de VS en 12 andere regionale kalenders. Sociale media vandaag Instagram legt uit hoe de terugkeer van de chronologische feed zal werken Facebook's Instagram is begonnen met het testen van aanstaande wijzigingen in de manier waarop de nieuwsfeed werkt, inclusief de terugkeer en uitbreiding van een chronologische feed – een wijziging waarmee gebruikers kunnen kiezen uit drie afzonderlijke feed- kijkmogelijkheden, maakte Instagram onlangs bekend. PetaPixel 2022 14 januari Statistieken Afbeelding Grootste advertentieproblemen in 2022: meting van geïntegreerde mediaplanning/-aankopen 60 procent van de mediamanagers heeft gezegd dat geïntegreerde mediaverbeteringen nodig zijn voor een betere reclame-impact in 2022, waarbij verbeterde uitvoering en betere meting van niet-cookiemethoden ook op de lijst van meest impactvolle problemen in het komende jaar, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens die van belang zijn voor online marketeers. MediaPost Hoe u opvalt bij Gen Z op LinkedIn [Infographic] 43 procent van de Gen Z-gebruikers van LinkedIn heeft gezegd dat merken hen het gevoel moeten geven dat ze gewaardeerd worden, waarbij 57 procent van de demografie op zoek is naar merken die betrouwbaar zijn, terwijl 58 procent opmerkt dat ze zou bereid zijn meer te betalen voor een bekend merk – drie van de vele inzichten die van belang zijn voor B2B-marketeers in nieuw vrijgegeven infographic rapportgegevens van LinkedIn (klant). MarketingProfs De mijlpaal van miljarden personen Microsoft Advertising heeft de benchmark van miljarden mensen overtroffen, een nieuwe mijlpaal bestaande uit overlappende doelgroepen, zo maakte het bedrijf onlangs bekend, wat zou kunnen helpen meer B2B-marketeers ertoe aan te zetten om te adverteren met het Microsoft-advertentieplatform. MediaPost TikTok deelt nieuwe gegevens over de waarde van samenwerking met makers aan advertentiecampagnes Gebruikers van TikTok registreerden zo'n 27 procent meer advertentieherinnering voor co-gecreëerde merkinhoud op het platform, vergeleken met slechts 19 procent voor advertenties waarbij geen samenwerking met makers plaatsvond — twee van de verschillende statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers die op TikTok willen bereiken, volgens nieuw vrijgegeven rapportgegevens van het bedrijf. Sociale media vandaag AAN DE LICHTERKANT: 2022 14 januari Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de "marketing bs-detector" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonistische man geschokt nadat genealogische test bevestigt dat hij geen verleden heeft – The Onion TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • LinkedIn — B2B-merken moeten digitale tools omarmen om te gedijen in 'the great reshuffle' — The Drum
  • Nick Nelson — Wat is trending: Nieuwjaar, nieuwe prioriteiten — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden — 14 statistieken die aantonen dat het tijd is voor merken om de pdf te dumpen — Nxtbook Media
  • Lee Odden — 15 van de beste Twitter-bios voor marketing — John Lincoln

Heb je je eigen favoriete B2B-marketingnieuws voor de week ontdekt? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor een nieuwe blik op het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: Instagramverhalen-benchmarkrapport, samenwerking met makers voegt waarde toe, LinkedIn biedt Gen Z-inzicht en Twitter's nieuwe jaarlijkse marketingkalender verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.