Accepteer contactloze betalingen via QR-codes met GoDaddy Payments Met GoDaddy Point-of-Sale en GoDaddy Payments kunnen klanten nog steeds alles en overal verkopen, maar niet alle eigenaren van kleine bedrijven zijn bereid om in hardware te investeren

Leestijd: 3 minuten

Bron

Met GoDaddy Point-of-Sale en GoDaddy Payments kunnen klanten nog steeds alles en overal verkopen, maar niet alle eigenaren van kleine bedrijven zijn bereid om in hardware te investeren. Om dat op te lossen, biedt GoDaddy Payments nu een QR-codefunctie aan in de GoDaddy Mobile App. Hierdoor kunnen ondernemers die in persoon verkopen contactloos betalen met hun smartphone accepteren.

Voordelen en waarde van het gebruik van de QR-codefunctie

Bij GoDaddy willen we het leven van eigenaren van kleine bedrijven gemakkelijker maken en de integratie van betalingen in ons toch al robuuste e-commerceaanbod maakt daar deel van uit. Maar niet iedereen is klaar voor de inzet van kassasystemen. Dus, als je net begint en het water van persoonlijke verkoop test, of een ervaren verkoper bent, maar meer flexibiliteit wilt, is de QR-codefunctie misschien iets voor jou.

Terwijl de wereld blijft veranderen, is het belangrijker dan ooit om waarde te bieden aan uw klanten, maar er ook voor te zorgen dat u producten kiest die ook uw bedrijf ten goede komen.

Voordeel 1: Makkelijk

Wat is er beter dan gemakkelijk? Met de QR-codefunctie in GoDaddy Payments is er geen extra apparaat nodig! Pak gewoon je smartphone en laat je klant hem scannen. Het is niet nodig om apparaten of kaarten uit te wisselen, waardoor het een contactloze ervaring wordt.

Voordeel 2: Snel

Je wordt binnen een paar tikken betaald. Als het druk wordt, wil je niet dat klanten wachten om te betalen. Met de QR-code kunnen uw klanten snel betalen, waardoor u meer klanten kunt helpen.

Voordeel 3: Contactloos

Contactloos betalen — belangrijker dan ooit. Met de QR-codefunctie kunt u volledig contactloos afrekenen, wat belangrijker is dan ooit te midden van een wereldwijde pandemie.

Voordeel 4: Lagere kosten

Wie wil er nou niet wat geld besparen? U ziet lagere kosten in vergelijking met handmatige invoer wanneer u de QR-codefunctie* gebruikt, zodat u meer kunt behouden van wat u verdient.

Hoe QR-codes via GoDaddy Payments werken

U kunt de QR-codefunctie gaan gebruiken zodra u zich aanmeldt voor GoDaddy Payments en de GoDaddy mobiele app downloadt.

Bij het betaalmethodescherm in de Mobiele App is er nu een optie voor QR-code:

Product screenshot kies QR-code

Selecteer deze optie om een QR-code voor de betaling op uw smartphone te genereren en de code te presenteren aan de klant die de code vervolgens scant met zijn smartphone.

Scan de QR-code om schermafbeelding van het product te betalen

De klant kan een opgeslagen creditcard selecteren of zijn kaartgegevens rechtstreeks op zijn eigen telefoon invoeren zonder dat hij kaarten of apparaten heen en weer hoeft te geven.

Zodra de klant heeft betaald, ontvangt u een bevestiging dat de betaling is ontvangen. Klanten kunnen direct het e-mailadres of telefoonnummer invoeren waarnaar ze de bon willen sturen. U controleert de verkoopprestaties voor persoonlijke en online verkopen allemaal vanaf uw smartphone.

betaling ontvangen product screenshot

En maak je geen zorgen over vertragingen bij het ontvangen van geld – je betalingen worden zo snel als de volgende werkdag gestort.

Met de QR-codefunctie in GoDaddy Payments kun je je smartphone transformeren in een mobiel verkooppunt en binnen enkele minuten beginnen met het accepteren van veilige betalingen, waardoor je de vrijheid hebt om alles en overal te verkopen.

*Vergoeding per transactie met QR-code is 2,3% + 30 cent (zowel persoonlijk als online)

**Kosten met GoDaddy Payments variëren afhankelijk van de gebruikte methode

Het bericht Accepteer contactloze betalingen via QR-codes met GoDaddy Payments verscheen eerst op GoDaddy Blog.

SEO cursus

Is het voor jou van toepassing om meer over seo te weten te komen? Wij bieden hier geweldige trainingen seo met onbekende seo technieken. Neem ook onze zoekmachine optimalisatie cursussen om hoger in Google te staan.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.