B2B-marketingnieuws: meer leidinggevenden die gebruikmaken van sociale media, rebound van B2B-evenementen, nieuwe vertrouwensbarometergegevens, het nieuwe advertentiebeleid van Meta en stijgende uitgaven voor mobiele advertenties

Leestijd: 4 minuten

Bron

2022 21 januari Edelman Grafiek

2022 21 januari Edelman Grafiek B2B-professionals maken zich zorgen over leads die bij de juiste persoon terechtkomen, blijkt uit onderzoek 58 procent van de B2B-marketeers heeft gezegd dat ze slechts een beetje of geen vertrouwen hebben in het proces van hun organisatie om inkomende leads door te geven aan de juiste leden van het verkoopteam — een van de vele statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. MediaPost Meer leidinggevenden wenden zich tijdens de pandemie tot sociale media. [Rapport] Ongeveer 56 procent van de bedrijfsleiders heeft gezegd dat ze hun gebruik van sociale media als gevolg van de pandemie verhogen, waarbij 68,4 procent positieve reacties uitdrukt op collega's of leiders die nieuws en inhoud uit de sector delen op sociale media, volgens het nieuw uitgebrachte rapport gegevens. PRWeekUS [bctt tweet=""Sociale media is een geweldige manier om het werk dat uw team doet, en eerlijk gezegd, onze volgende generatie leiders, te versterken." — Sarita Rao @saritasayso van @ATTBusiness" username="toprank"] LinkedIn voegt nieuwe cursussen toe over het opbouwen van uw LinkedIn-aanwezigheid, nieuwe waarschuwings- en nieuwsbrieftools voor bedrijfspagina's Microsoft's LinkedIn heeft drie nieuwe online cursussen gelanceerd die interessant zijn voor digitale marketeers, terwijl het ook vrijgeeft nieuwe details over aanstaande extra platformfuncties, waaronder nieuwsbrieven en audio-evenementen, heeft LinkedIn (klant) onlangs aangekondigd. Sociale media vandaag de dag dat de wereldwijde advertentie-uitgaven van vorig jaar het pre-pandemische totaal met bijna 20% hebben overtroffen Een sterke stijging van 29,1 procent van de categorie digitale advertentie-uitgaven benadrukte de totale wereldwijde advertentie-uitgaven in 2021 die de pre-pandemische cijfers met bijna 20 procent overtroffen, volgens nieuw uitgebrachte rapportgegevens die van belang zijn voor online marketeers. MarketingCharts Microsoft verwijdert minimale uitgaven voor klantenmatch, voegt winkelverbeteringen toe Microsoft heeft de minimale bestedingsvereisten voor het gebruik van doelgroeptargeting geëlimineerd met zijn Customer Match-functie in Microsoft Advertising, en verschillende nieuwe functies toegevoegd, aangezien het bedrijf vrijwillig meer gebruik maakt van zero-party data gedeelde informatie die het bedrijf gebruikt voor meer transparantie en controle, kondigde Microsoft onlangs aan. MediaPost 2022 21 januari Statistieken Afbeelding Statistieken over het gebruik van sociale media voor digitale marketeers in 2022 In 2021 waren er bijna 10 procent meer gebruikers van het wereldwijde sociale-mediaplatform, wat neerkomt op een totaal van meer dan 4,5 miljard mensen, terwijl 84 procent van de Amerikaanse bevolking nu zegt dat ze ten minste één sociaal platform gebruiken – twee van de talrijke statistieken die zijn onderzocht in een nieuwe kijk op het gebruik van digitale marketing. Search Engine Journal Slechts 1 op de 5 B2B -beurzen werden geannuleerd in het derde kwartaal Na een daling van bijna 98,1 procent in jaar-op-jaar persoonlijke B2B-beursprestaties in het derde kwartaal van 2020, is de meest recente daling van 56 procent in de Center of Exhibition Industry Research (CEIR) index wijst op vooruitgang op de langzame weg terug naar pre-pandemische persoonlijke B2B-evenemententotalen. MarketingCharts Uitgaven voor mobiele advertenties stegen met 23% naar $ 295 miljard In 2021, 19% sprong Vooruitzichten voor 2022 Een robuuste 70 procent van de totale uitgaven voor digitale advertenties werd in 2021 voor rekening genomen door mobiel, waarbij de uitgaven voor mobiele advertenties met 23 procent toenamen, zoals wereldwijd zo'n 3,8 Er zijn in de loop van het jaar biljoenen uren aan mobiel besteed – drie van de talrijke statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven rapportgegevens. MediaPost Meta schetst beleidsvereisten voor bedrijven die willen adverteren en verkopen op haar platforms Facebook en Instagram-moederbedrijf Meta heeft informatie uitgerold over het aanstaande bijgewerkte advertentiebeleid, waaronder enkele die de verwijdering van bepaalde targetingopties die door marketeers worden gebruikt, zal Meta onlangs aangekondigd. Sociale media vandaag Edelman vindt 'vicieuze cirkel van wantrouwen', legt druk op bedrijven, merken Edelman heeft de 22e editie van zijn Trust Barometer-rapport uitgebracht, gemarkeerd door een groeiende 'vicieuze cirkel van wantrouwen', aangezien minder mensen hebben gezegd dat ze de media, terwijl ongeveer 58 procent hebben gezegd dat ze kopen of pleiten voor merken bases op hun waarden en overtuigingen – twee van de vele inzichten van belang zijn voor B2B marketeers in de onlangs uitgebrachte rapport. MediaPost oP dE lichtere kant: 2022 21 januari Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op het "gedachte leiderschap" door marketeer Tom Fishburne – Marketoonist vrouw moedigt moedig door Instagram Waarschuwing dat ze te lang op de app is geweest – The Hard Times TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Vraagbasis — Overweegt u om met B2B-influencers te werken? Lees dit eerst — MediaPost
  • Joshua Nite – 10 manieren om uw huidige marketingstrategieën aan te passen voor de consumenten van vandaag – Trends in kleine bedrijven
  • Lee Odden — 5 tips voor contentmarketing met webinars als voorbeeld — Pepper Content

Ben je deze week het beste B2B-marketingnieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt voor uw deelname aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en kom volgende week vrijdag weer terug voor een nieuw onderzoek van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: meer leidinggevenden die sociale media gebruiken, rebound van B2B-evenementen, nieuwe vertrouwensbarometergegevens, het nieuwe advertentiebeleid van Meta en stijgingen in de uitgaven voor mobiele advertenties verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank®.

SEO cursus

Is het voor jou van toepassing om alles over zoekmachine optimalisatie te weten te komen? Hier geven we je de beste seo opleiding met hoogstaande seo technieken. Volg ook onze seo cursussen om hoog in Google te staan.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.